החולצה ז"ל

barr1969

New member
כשהייתי ילדה הכי מסוכן היה

לשתות אחרי אבטיח. אחרי זה התחלף בהכי מסוכן ללכת בלילה לבד ברחוב. באיזשהו שלב הגיע גם העניין עם האופנוע, וגם אוריאל אמר את זה, אז עשיתי לו בדווקא.

uri80

New member
העיקר שיצאתן שלמות.

טוב, לא שלמות אבל לפחות עדיין בחתיכה אחת. בימינו גם זה משהו. רפואה שלמה.

barr1969

New member
לצערי, התחוללו שינוייים בגברת רוזה,

בגלל חוקי הטבע שהתנפלו עליה מכל הצדדים- ברגלים, בעיניים, באברים מוכרים כמו הלב, העורקים, ובכל מה שאפשר למצוא באנשים משומשים מאד.. אלה החיים, ככה אתה אומר. מבדר. ובשביל אלו שחושבים שסטיתי מהנושא, אני נותנת לך את הכבוד לספר להם את מי ציטטתי.

תהיי בריאה

אני את הV הזה כבר סימנתי 3 פעמים בחיים, אז אני לא בתור (נדמה שיש תור כזה בפורום...)

barr1969

New member
אם עברת לתחילת התור פעמיים אחרי

זה אומר שהתור לא מספיק ארוך. תמיד טענתי שיש פרוטקציות אצל אלוהים. טוב, דוס או לא דוס.

barr1969

New member
בטח

בשביל זה עשיתי את כל התאונה הזו. אני מאותגרת חברתית.

uri80

New member
אוגרים התכוונת, לבבות אוגרים.

לא פלא שהתבלבלת אבל הם קצת קטנים יותר.

לא,לא

אני סומכת על התוהה שהטעם הזכיר לה את הלב של החתול שלה שהיא אוכלת כל יום. ככה זה פולניות ,נחמדות נחמדות אבל בסוף אתה אוכל תלב בגללן.

admor

New member
אני עשיתי את טעות חיי

הגעתי לביתה של הפצועה. כלום אפילו פרור גרעין של חמניה היא לא הגישה לנו. פצועה עלאק, בשניה שאמרתי שאני רוצה ללכת הביתה בריצה היא פתחה לי את הדלת.

barr1969

New member
פרור חמניה לא

אבל הרבה שעורים מסכנות במצב צבירה נוזל. טעות חיי שנפצעתי. לו הייתי יודעת שזה בא בעסקת חבילה עם ביקור שלך, לא הייתי מתאמצת <להישאר בחיים>

תיהי בריאה

עכשיו נכנסתי וראיתי, איזה פחד!!! באמת נראה כמו איזו קללה, נראה לי שאני בורחת מפה.......

barr1969

New member
בכל מקום אותו דבר.

וצירופח מקרים אלו לא מילים גסות.

Le Fay

New member
ממצב החלקים שלכן היום?

ומתי אפשר לצייר על הגבס?

למעלה