החולצה ז"ל

barr1969

New member
החולצה ז"ל

למשקפים, לנעל ימין ולגב שלום. והתאונה הזו בכלל לא הייתה ברשימת ה"וי" שלי.

admor

New member
נשים מי נתן להם רשיון?

ולאופנים שלום? יש כבר צוואה מי מקבל אותם? תשמרי על עצמך, אנחנו זקוקים פה למישהו שימחוק וישרשר.

barr1969

New member
עיין במסר אישי.

ותודֶה לאלוהי הג'ל והפתטיות, שלא כתבתי את דעתי המלאה בגלל אילוצים ראומטיים.

ShakeSpearE

New member
לא ברור לי למה אנטישמיות גזענות ושוביניזם

מקובלים כדברים שניתן לאמר אותם בחברה "בצחוק"

barr1969

New member
כי זה האדמור

הוא מבוקש כבר שנים על ידי הרשויות על עברות כבדות מאלו.

admor

New member
גם אני לא יודע

אבקש רשימה מסודרת על מה מותר ועל מה אסור לצחוק. אם יש חריגים אנא לציין ברשימה. לדוגמא יהודים שצוחקים על יהודים או נשים שצוחקים על נשים.

עובבי

New member
לא ברור איך ניתן לומר בחברה בקול רם

'אין כמו ביבי' ולא להשלח לאשפוז בכפיה באברבנל. אבל היי,זאת החברה שלנו וזה מה יש. בברכה, עומר נ.ב. לכל ידידי מאברבנל,סליחה על הרעיון המצמרר.

R a c h e

New member
ומה עם השאר?

ראש, ידיים, רגליים, נעל שמאל ומה שבינהם? ומה עם כאבים בכל הגוף? ואיך בכלל זה קרה? אגב, הצטערתי על לכתה בטרם עת של החולצה... תרגישו טוב (את, המשקפיים, נעל ימין והגב)

barr1969

New member
השאר נשארו בחיים

ולכן הם כואבים, אבל עדיף על האלטרנטיבה. האבחון של המשקפיים היה של האורטופד. הוא מצא אותם שלמים בצילומים. <אם הוא היה מעיף מבט עלי, הוא היה יודע שאיבחן נכון>. תודה, נשמה

חבר'ה! זאת התאונה הרביעית שלנו תוך שבוע וחצי

מישהו מנסה לאותת לנו...? או שמא לא צריך לתת לכמה אנשים בכביש רשיון?? תיזהרו!! אני שמחה שלא קרה לך כלום, לכי להיבדק במיון, אין צורך בהפניה, זה טוב אם הכאבים יימשכו ותרצי לתבוע את הביטוח, רצוי תוך 24 שעות מרגע התאונה

barr1969

New member
פעם ראשונה ראיתי אמבולנס מבפנים

ופרמדיק חמוד שניסה להרגיע את הבכי שלי. בבית חולים עשו ששה צילומים, וטענו שהכל מכות יבשות, לגבי הביטוח- אני הייתי הנוסעת. אם הרוכבת תתבע אותם- זה עניינה. אגב למי שזוכר את הרופא החתיך משרשור איש השבוע- הוא קיבל אותי במיון.. הפעם כבר עשו בשבילי את העבודה- ומסתבר שחסר האחריות הזה, נשוי עם ילדים. שיהיה לו במזל- אבל למה על חשבוני?

Le Fay

New member
וואללה. עכשיו יש לך V רזרבי!

מקווה שהוא יספיק לך גם לחמישים השנים הבאות. נשיקות למתבוללת והחלמה מהירה לשתיכן (ולגלגלים)
. הגיע הזמן לעבור לפיאט?

פנדיאני

New member
היתה תאונה?! באשמת מי?

בדיוק כשאני שוקל לעבור לאופניים. פחד. אולי אמשיך ללכת ב2 רגליי.

barr1969

New member
אופניים זה טוב

לקטנוע, מסתבר, יש יכולת הרס גבוהה יותר,

למעלה