החוליה החלשה סיבוב 5

love amor

New member
חחחחחח

*נשימה* אם תבוא *נשימה* אם תבוא אלי *נשימה* *נשימה* *נשימה*
גם אותי זה עצבן...הביאה לי קריזה עם זה

zulu2000

New member
../images/Emo118.gifמי אמר בגלל השניים שלה../images/Emo35.gif

לפי דעתי היא לא שרה יפה בלי שום קשר למראה שלה או לשניים...

love amor

New member
כבר התווכחו על זה פה../images/Emo3.gif

ברור לכולם שזה לא בגלל השיניים,פשוט יש כאלה שלא אוהבים ת'קול שלה(אני למשל
)..כמו שיש כאלה שלא אוהבים את הקול של סשה או הראל.

שש שבע

New member
לדעתי היא שרה מכל הנשמה

היא טובה בהרבה מאחרות.ויש לה קול קצת אחר.באודישן היא שרה שיר שאחרת גם שרה, לדעתי הביצוע שלה היה יותר מרגש , אבל השניה היתה קצת יותר אטרקטיבית במראה (פרסומת לדחליל הוא אמר לה?), וקצת יותר יפה, אז מה? יש את מי להוציא עוד לפניה. ובכלל הקטע של "לא עובר מסך" מאוד מוזר,מה זה לא עובר מסך? מתי כספי עובר מסך? לא נראה שהוא רואה ממטר, ורון שובל עובר מסך? ואתי אנקרי עוברת מסך? בכלל לא, אבל היא שרה מקסים.... מי אמר שזמר צריך לעבור מסך? מה זה תחרות שחקני קולנוע, או טלויזיה? או תחרות זמרים?

שלומית16

New member
אני לא מבינה ת'קטע של החוליה

החלשה תרשמי כאלו שהם יותר החוליה החלשה לא כמו הראל סקעת וסשה גרישקוב וגם לא הבנתי למה את רושמת את אלו שכבר ירדו מזמן מהתוכנית! ועוד משהו חשוב לא רשמת!! נטלי מרציאנו! דווקא אותה לא רשמת

Flendy

New member
א. זה תרשום

ב. בסיבוב הראשון של המשחק כבר כתבתי מה למה ואיך-למען אלה שלא היו עמנו,אכתוב שוב. רשימת המתמודדים נבחרה שרירותית לגמרי בצורת הגרלה. כמו כן,ציינתי שהמתמודדים הם לא רק מהתוכנית. הם גם מהאודישנים. נטלי מרציאנו לדוגמא לא יצאה בהגרלה יחד עם שחר ישי, שמעון טפטה, שירה חן, ולירון לב. אלינור פלקסמן יצאה בהגרלה-כיון שמשחק התחיל בתקופת האודישנים ולכן ערבבתי את אנשי האודישנים עם אנשי התוכנית. תאורטית, חנה גור יכולה לעוף מחר-אז זה אומר שצריך להעיף אותה מהמשחק? זה משחק גלובלי זה הכל. מי שלא אהבת מבין האנשים ברשימה-סמני לידו
יום טוב.

14מתן

New member
../images/Emo128.gifסשששששששששששה../images/Emo128.gif

נחמד שעושים משחקים בפורווווום

aiz1983

New member
../images/Emo128.gif חנה גור ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

למעלה