החוליה החלשה סיבוב 5

Flendy

New member
החוליה החלשה סיבוב 5

חנה גור עוקפת את מיקה בסיבוב. לכן-מיקה היא החוליה החלשה שאאאאאלום!
הסיבוב הזה מתפרסמים 12 מועמדים-נא לסמן רק ליד אחד שאתם רוצים שיעזוב. אז הנה רשימת המשתתפים: חנה גור אלינור פלקסמן יאיר ביטון מיכל רשף סשה גרישקוב אלון ליטבק יוכי עוזרי שירלי לילו הראל מויאל ג'קי טולדו יעל פנדריך הראל סקעת

Flendy

New member
יאיר ביטון../images/Emo128.gif

מצאתי לו כינוי בול בשבילו! צפרגול!

Mr Snufkin

New member
../images/Emo128.gifחנה... לא מאמין שחסרת הכשרון

נשארה.... הקץ להחלטות טפשיות. אנשים הפעם אנחנו לוקחים את העניינים לידיים שלנו. העם החזיר את אשת השיניים והעם גם יעיף אותה!!! יאללה כולנו ביחד מעיפים את הגור (לפחות מכאן!).

eido

New member
אתם מעצבנים אותי

אני סתם נכנסתי לפורום ואני קורא פה ואתם ממש מגעילים אני מכיר את חנה גור אישית והיא בחורה מקסימה, היא שרה יפה, ולא יפה להגיד שהיא חסרת כישרון בגלל השיניים שלה, מה זה מפריע לכם? זה תחרות של שירה לא תחרות של מלכות יופי, זה ממש אדיוטי שבגלל שיניים צריך להעיף אותה מהתוכנית, וזאת הסיבה היחידה שאתם לא מעריכים אותה, כי לשיר היא יודעת

eido

New member
שיעיפו את נטלי מרציאנו

בחורה מטומטמת שחושבת שיש לה קול יפה, ושרה מזעזע ומזייפת, פשוט גועל נפש, לא יודע איך נתנו לה להגיע לתוכנית, גועל נפש שונא אותה

y a ® d e n a

New member
אממ...

אל תתחיל להגיד שאנחנו לא אוהבים אותה בגלל השיניים, כי זה לא קשור בכלל, אני פשוט מעדיפה מתמודדים אחרים מאשר היא אז ככה שאני מעדיפה שהיא תלך ולא כל השאר מהרשימה

eido

New member
ויוכי לא נמצאת בחוליה הזאת

למה רשמתם אותה? תרשמו במקום את נטלי המטומטמת

שלומית16

New member
נכון היא שרה מאוד יפה אני לא מבינה

למה פיתחתם כזאת שנאה נגדה!! שי כאלו שבאמת צריכות לרדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואתם יודעים למי אני מתכוונת!!!!!!!!

LeAnNe

New member
זה הבחירה שלך להתעצבן../images/Emo3.gif../images/Emo62.gif

קודם כל אני בחרתי להעיף את חנה וגר כי לפי דעתי היא פחות טובה משאר האנשים ב*רשימה* דבר שני זה לא שאני לא אוהבת אותה בגלל המראה שלה, זה פשוט בגלל ששמעתי אותה פעם וזה נורא עיצבן אותי הדרך שבה היא שרה: "אם תבוא *נשימה* אם תבוא *נשימה* אם תבוא אלי *נשימה* *נשימה* *נשימה*.." זה פשוט הורג אותי..

למעלה