החוליה החלשה-סבב 18

snier1991

New member
חולק עליך

אבל נתחיל במה שאני מסכים, רוברט ניפר הוא הדבר הטוב ביותר שיש בסדרה שחקן ענק ומומלץ לראות אותו בקרניבל שהוא נותן שם את תפקיד חייו מה שכן יש לי בעיה שהוא תמיד משחק את הבחור נטול הלב קר הרוח. לגבי הדמויות נכון שלדמויות בעונה השנייה קורים דברים אבל הם לא עושים לך משהו שיהיה איכפת לך מהם או משהו שיוסיף לאותה דמות עומק הדמויות סטראוטיפיות יעשו את מה שאתה מצפה(הדמויות לא העלילה) מהם ובחיים לא יהיה להם איזה ערך מוסף או שיהיה בהם איזה עומק אז נכון שיש בסדרה טוויסטים ומתח ועלילה מרתקת(אני רואה ב3 הדברים אותו דבר) אבל הטוויסטים פוגעים באיכות הסדרה ובאמינות עוד טוויסט ועוד טוויסט שזה נהפפך למגוחך והפגיעה בעלילה מתבטאת בכך שאם יש עלילה מענינת היא תיעלם מהר מאד בגלל שצריכים עוד טוויסט ועוד אחד(לדוגמה הקשר בין אברוצי לאשתו נראה מאד מעניין אבל אחרי פרק היא נעלמה כי אברוצי מת או ניקה שמאד אהבי אבל נעלמה אחרי פרק) אני לא יכול להגיד משהו על חורים כי אני לא צופה קבוע של הסדרה אלא יותר פרק פה רק שם מה חסר לה שתיזכר בעוד 10 שנים? ערך מוסף נמלטים היא סדרה מותחת זה כל מה שאפשר להגיד עליה אפשר להגיד את זה על 24 חטוף זהות בדויה ועוד 700 סדרות אחרות אבל אין לה משהו חדשני או משהו מיוחד אני אתן לך 2 דוגמאות של סדרות שכן ייזכרו בעוד 20 שנה, אוז סדרה חדשנית שהדמויות היו בעלות רבדים על גבי רבדים מנותחות להפליא לראשונה הייתה עלילת פעולה עם עומק ורעיונות פילוסופים ו24 לכאורה שואלים מה ההבדל בין 24 לבין נמלטים נובע מ3 דברים 24 גרמה לגל סדרות פעולה לפני 24 בשנות ה90 ותחילת האלפיים לא היו סדרות פעולה מצליחות ו24 ששינתה את זה, דבר שני היא מתחה את הגבול בהתחלה סדרות פעולה לא היו נועזות ובוטות כמו 24 והיא התחילה להיות הרבה יותר בוטה(נמלטים המשיכה את זה) ודבר שלישי סדרה בזמן אמת ועל זה אני לא חושב שאני צריך להסביר כי רבות דובר על זה

sweet fairy

New member
זה בגלל שצפינו יותר מידי בהשרדות

הושפענו.. והתחלנו לרקום מזימות ותככים איך להעיף את הכי "חזקים" קודם

ANadav

New member
נמלטים../images/Emo128.gif

עונה 1 היתה טובה עונה 2 הרבה פחות

../images/Emo87.gif נמלטים../images/Emo128.gif

אם אתם מעיפים את סקראבס אני אונס אותכם.

lolo6

New member