החוליה החלשה-סבב 18

החוליה החלשה-סבב 18

איזה איחור דפקתי.. :X טוב העפתם את
איך פגשתי את אמא
. נשארו: ------------ סקראבס השרדות-איי קוק נמלטים ------------ מזל שאני לא יכולה להצביע XD סבב חדש ייפתח ביום רביעי

T a l 91

New member
../images/Emo128.gif סקראבס ../images/Emo128.gif ../images/Emo7.gif

די נו... זה קשה! אבל אני נאלצת להעיף את סקראבס. (סופסוף איך פגשתי את אמא עף!!!!)

oO nam nam Oo

New member
השרדות../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

שלישיהמובחרת

RoNittaH

New member
OMG! OMG!OMG!

אם אתה=ם מעיפים את נמלטים אני אחנוק אותכם בלילה כשתשנו <.<! סקראבס
נווו שיעוף כבר אעאאע רק לא נמלטים!! אני עוד אכנס לכם לתת מודע><

sapirh19

New member
סקראבס ../images/Emo128.gif

אוףףףףףףף לא את הישרדות ונמלטיםםם !!!!!!!

vand

New member
../images/Emo128.gif סקראבס ../images/Emo128.gif

אני מבין עוד הישרדות אבל איך אפשר להעדיף את סקראבס על פני נמלטים?!

vand

New member
אני מסכים

הסדרה שנונה, מצחיקה, כתובה באופן גאוני והיא ללא ספק מצויינת אבל אחרי הכל זאת עדיין בסה"כ קומדיה, שלדעתי לפחות, בחיים לא תשתווה לרמה של דרמת מתח כמו נמלטים.

snier1991

New member
נמלטים היא סדרה בינונית

שלא חידשה כלום ובעוד 10 שנים סביר להניח שאף אחד לא יזכור אותה, היא אפילו לא מובילה תופעה היא עוד סדרה שבאה בגל סדרות הפעולה אחרי ההצלחה של 24. היא סדרה נטולת אמינות הדמויות פלקטיות לחלוטין ונטולות כל סוג של עומק אין לה שום פן קומי או אפילו שנינות מסוימת הדבר היחיד שיש בה זה טוויסט על טוויסט שמנסה להמשיך ולהמשיך את העלילה. ולעומת זאת סקראבס היא סדרה גאונית פורצת דרך היאדבר ראשון בין הסדרותהקומיות הראשונות בטלוויזיה ויותר מזה היא הראשונה שלקחה את הז'אנר(שהיה בהתחלתו עוד) והוסיפה לו דרמה בצורה מצוינת יש יחסים בין דמויות שנמתחות באופן מעולה וכאילו זה לא מספיק היא הסדרה לדעתי המצחיקה ביותר בטלוויזיה ולא נופלת בדרמה שלה מדרמות של 45 דקות. אני אוסף לעניין גם את הישרדות א)אפשר להגיד עליה "היא בסך הכל ריאליטי" שזה ז'אנר נחות בהרבה מקומדיה ב)היא הריאלטי הראשון בטלוויזיה! תיקח את מה שאמרתי על היותה של סקרבס פורצת דרך תכפיל פי 10 הישרדות יצרה טירוף תרבותי שלם ג)היא סדרה מותחת יותר מנמלטים עשויה נהדר לא יורדת לצהוב ועםקאסט טוב יכולה להיות מהדברים היותר טובים בטלוויזיה אם ניקח את הסדרות שהיו בתחילת הרשימה אנו נגלה שרוב הסדרות היו משעממות(בגלל שעשינו את העונה הזאת בעונת הקיץ ולא בעוד חודשיים בעונה המעניינת) ובכל זאת לדעתי לנמלטים לא הגיע אפילו מקום בטופ 5

dance13

New member
מסכימה על כל מילה../images/Emo45.gif

סקראבס היא הקומדיה הכי שנונה,מצחיקה,ואפילו קצת מוטרפת

snier1991

New member
אנדריי אני מחכה שתרביץ בי קצת חוכמה

לא ייתכן שקראתי לנמלטים סדרה בינונית ועדיין לא הסברת לי למה היא גיאונית

vand

New member
../images/Emo6.gif אוקיי אז ככה

נמלטים היא בין הסדרות המתוחכמות, המפתיעות והגאוניות ביותר שאי פעם ראיתי ואני אסביר לך למה. נתחיל מהעלילה. לסדרה יש עלילה מצויינת שתוכננה לפרטי פרטים. אין חורים בעלילה, אין מריחות. כל פרט קטן חשוב להמשך העלילה. כל דבר בתוכנית של מייקל חשוב להצלחת התוכנית שלו בין אם זה בתוך הכלא ובין אם זה מחוצה לו. כל דבר לא ברור זוכה בסופו של דבר להסבר ( למשל שני קטעים לא מובנים מפרק 1.16 זכו להסבר בפרקים 2.01 ו-2.11). אז נכון שלפעמים העלילה לא ממש אמינה (טי-באג חותך את ידו עם שיניו ועוד בחצי שנייה, בליק מורשע על סמך ראיות אפסיות...) ויש פה ושם אי דיוקים (פרק 1.15, ההוצאה להורג, היה אמור להתרחש בקיץ ומחוץ לכלא יורד שלג...) אבל כל אלו סתם דברים שוליים שכלל לא מפריעים לעלילה להיות עלילה מרתקת ומעולה. הלאה נעבור למתח. נמלטים היא סדרה מותחת בטירוף וזה אחד היתרונות הגדולים שלה. כל המתח הזה מאוד מוסיף להנאה, להתרגשות ולכיף של הצפייה בסדרה. בנוסף למתח יש את הטוויסטים שהם כולם פשוט גאוניים. אין לי דרך אחרת לתאר אותם. הם עשויים בצורה מעולה וכמעט תמיד אי אפשר לצפות אותם מראש. חוץ מכל אלו יש גם דמויות מגוונות שלכל אחת יש את הסיפור האישי שלה (למרות שבעונה ה-1 לא ממש התעמקו בדמויות אחרות מלבד מייקל ולינקולן, בעונה ה-2 יש התייחסות גדולה הרבה יותר לכל הדמויות). המשחק של השחקנים איננו מושלם אני חייב להודות אבל הוא בכלל לא רע במיוחד של רוברט ניפר (טי-באג) ושל וויליאם פיכטנר (מאהון) שמשחקים פשוט באופן יוצא מן הכלל. אז מה עוד חסר לכך שנמלטים תהיה סדרה תהיה מוצלחת ושהיא תיזכר למשך שנים רבות? לדעתי כלום. אתה מוזמן לחלוק עליי.

למעלה