החוליה החזקה - Best non-allstar

• פותח הנושא SHNIK
  • פורסם בתאריך

ruller1234567

New member
שלי

1. דיימון סטודמאייר-השחקן הכי פחות טוב מהרשימה פה, רכז מחליף סביר. 2.גייסון ויליאמס-נתן עונה או 2 טובות בסקרמנטו ומאז נגמר המנוע. עונת האליפות במיאמי לא הייתה רעה בכלל, אבל העונה הייתה לו עונה חלשה וגם בעונה הקודמת. לזה מוסיף האופי הבעייתי שלו, ובעיית הסמים שלו.

סלים וארזה

New member
מנהל
1. דלמברט 2. מובלי ראג'ה בל שיפר את ההגנה שלו. תגיד, ברוס בואן לא צריך להיות ברשימה?

SHNIK

New member
הוא לא משמעותי מספיק.

אם תשים לב כל אחד מהנ"ל היה או מבחינה סטטיסטית או מבחינה הנהגתית איש משמעותי ברמה כזו או אחרת בקבוצה שלו, אולי לא איש מפתח אבל איש משמעותי, ברוס בואן זה שחקן של 6 נק' בממוצע בקריירה בערך שהבידול שלו משחקנים אחרים הוא ההגנה שלו (ויש כאלו שיגידו האלימות שלו...), השחקן היחיד ברשימה שלי שיכול להזכיר אותו במעט הוא שיין באטייה והנתונים הסטטיסטיים שלו הרבה יותר טובים משל בואן, מה גם שלמרות שזה ניתן לויכוח לטעמי גם ההגנה של באטייה טובה יותר... מה שכן, בחוליה החזקה - שחקן ההגנה הטוב בליגה שמישהו פה ירים אחרי בואן יכול להכנס לרשימה (-: שניק.

the mnm factor

New member
ריקי דייויס ושמואל

בהחלט משחק חיובי ומאתגר בו כל יום הדעה שלי יכולה להשתנות (ושניק אתה בוודאי חד עין לשים לב שכבר שיניתי) בחרתי בריקי דייויס כי הוא השחקן היחיד ברשימה שאני משוכנע שהוא פאקטור שלילי ולא משנה איפה הוא ידרוך. שמואל היתה בחירה קשה... אני חושב שהוא שחקן יעיל וקשוח אבל לא חכם ולא מגוון. התלבטתי בינו לבין גודן אבל לטעמי גודן של השנה יהיה טוב מגודן של הקאבס. בנוסף כל הסיפור של שמואל עם הנבחרת לא הוסיף לו. בנוסף 2 אני שונא גבוהים שלא יודעים ולא מעוניינים למסור.

tristan79

New member
ההדחות שלי

1. קאטינו מובלי 2. שיין באטייה שניהם מאותה סיבה פחות או יותר - אולסטאר זה משחק אליו מוזמנים הכוכבים של הליגה. שני השחקנים הללו אמנם יכולים להיות ברגים חשובים במערך קבוצתי, אבל הם לא נראים לי ככאלו שקורצו מהחומר ממנו עשויות האגדות (ואני גם מהמר שאני לא אראה) אותם נותנים עונה בהם הם משמשים יותר מאשר כינור שלישי רביעי בקבוצה טובה (או כינור שני בקבוצה גרועה).

STEVE NASH

New member
זאק רנדולף השמנמן ודמון סטודמאייר

אלה השחקנים הגרועים ברשימה לדעתי.

SHNIK

New member
אחלה, רק חשוב להדגיש את הסדר

1. החלש ביותר 2. זה שאחריו אני אקבל את ההצבעה שלך כ1.זאק רנדולף 2. דיימון סטודומאייר אלא אם כן תתקן אותי (-: שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דמון סטודמאייר היה בעבר שחקן על

את עונת הרוקי שלו הוא סיים עם ממוצעים של 19 נק' ו-9 אס'. עונה לאחר מכן הוא עמד על 20 8. היו לו תקופות מאוד טובות בליגה הזאת, הבעיה שפציעות ארוכות וממושכות מנעו מהקרייה שלו להגיע לאן שציפו.

STEVE NASH

New member
אם מדברים על התקופה הנוכחית

הוא לא שווה יותר מהשלב הזה.

SHNIK

New member
אני מקבל כל דעה

אבל הרעיון של המשחק הוא גם המשכיות, לא בהכרח הכושר הנוכחי, זה הרי סביר מאוד ששחקן שסיים את העונה ה13 שלו יהיה כרגע פחות בולט מהאחרים, לעניות דעתי לא חסרים כאן שחקנים שמעולם לא הגיעו ליכולות של מייטי מאוס בראשית דרכו. שניק.

the mnm factor

New member
אתה צודק, אבל אם מדברים על התקופה הנוכחית

מן הסתם שחקן שבסוף הקריירה שלו לא יהיה טוב כמו שחקן בשיא הכושר. בשיא הכושר שלו סטודמייר היה אחד השחקנים המוכשרים ברשימה הזו. הגיע לליגה בסערה ואני זוכר שדיברו עליו בתור אחד הרכזים הטובים בNBA. צודק איצטגנון שהיו לו בעיות משמעת ושזה כנראה מה שמנע ממנו להיות רכז ענק- אבל לטעמי הוא עדיין הוכיח שהוא שחקן יעיל וחיובי.

STEVE NASH

New member
לי קשה להגיד

בעצם לא ראיתי את סטודמאייר בשיאו[רק שמעתי.. פורטלנד לא? של תחילת העשור].

the mnm factor

New member
דווקא אותי הוא יותר הרשים בטורנטו

זכור לי במיוחד משחק בו הוא מסר 19 אסיסטים, נדמה לי מול יוסטון או סן אנטוניו. אני זוכר כי זה שיא האסיסטים של טורונטו עד היום (לא ששיחקו שם רכזים גדולים). אם אני לא טועה הוא עשה זאת בעונת הרוקי שלו. לדעתי אין יותר מ5 רכזים שמסרו 19 אסיסטים בעונת הרוקי שלהם. אם לא ראית אותו (אן שחקן אחק) ואתה מעוניין אני ממליץ לך להוריד דברים מהאי מיול (אני לא יודע אם זה מותר להמליץ על כזה דבר, אבל מילא)- אפשר ללמוד המון על שחקנים ממשחקי עבר. אפשר להתעכב על כל שניה.

Or Amit

New member
בעונת הרוקי שלו

הוא היה השחקן היחיד שהצליח לנצח לבדו את שיקאגו של 72 הנצחונות. שחקן מדהים.

SHNIK

New member
והוא זכה ברוקי העונה

שזה מכובד מאוד ביחס לעובדה שמאותו דראפט (1995) יצאו גם אנטוניו מקדייס, ג'רי סטקהאוס, ראשיד וואלאס וקווין גארנט. שניק.

למעלה