החוליה החזקה - Best non-allstar

• פותח הנושא SHNIK
  • פורסם בתאריך

SHNIK

New member
החוליה החזקה - Best non-allstar

אהלן חברים, למי מכם שזוכר אותי ומי שלא בתקופה האחרונה עלתה כמות הזמן הפנוי אצלי כך שחזרתי להשתתף באופן פעיל יחסית בפורום הזה וכעת כפי שהצהרתי שבוע שעבר - אתחיל במשחק "החוליה החזקה" הבא של הפורום : יחד עם עזרה ממס' חברים פה בפורום גובשה קבוצה של 30 שחקנים, כולם וטרנים עם רזומה של לפחות 5 עונות בליגה ולכולם עוד נתון משותף : מעולם לא נבחרו להשתתף באולסטאר, עד שנוותר עם 10 בכל שלב נדיח שניים, כשנגיע לעשרת הגדולים נדיח אחד בכל שלב ובתום המשחק נבחר מיהו השחקן הפעיל הטוב ביותר שטרם השתתף באולסטאר או בקצרנות אנגלוסקסית : נבחר את ה-Best non-allstar. האולסטאר הוא שואו שנתי אליו נבחרים השחקנים המוערכים ביותר בליגה ע"פ רוב, עם זאת האלמנטים בבחירת השחקן לא יהיו איכות השואו והצבע של השחקן וגם לא מידת הקיפוח שלו לטעמכם, אלא האיכויות שלו כשחקן, נתונים והישגים אישיים וקבוצתיים וגם נתונים שמעבר כמו יכולות הנהגה, עמידות בפני פציעות, המשכיות לאורך שנים וכו'. מיד אצרף את רשימת השלושים מתוכה כל אחד קבוע מישהו 1.השחקן החלש ביותר, 2.השחקן השני החלש ביותר בתום הסיבוב אשקלל את הקולות, יודחו שני שחקנים ונמשיך הלאה, נימוקים בצירוף להדחות ופתיחת דיונים בעקבותיהן יתקבלו בברכה כמובן כל עוד הן תרבותיות ובגבול הטעם הטוב (-: בתקוה שנהנה, שניק.

SHNIK

New member
רשימת השחקנים

סמואל דלאמברט זאק רנדולף אנדרה מילר ג'מאל קרופורד מייק מילר טיישון פרינס לארי יוז מייק דנליבי ריצ'רד ג'פרסון קירק היינריך מוריס וויליאמס דרו גודן טייסון צ'נדלר שיין באטייה ג'ייסון טרי דיימון סטודומאייר ריקי דייויס ג'ראלד וואלאס מייק ביבי ג'ייסון ריצ'רדסון הידו טורקוגלון ג'ייסון וויליאמס מרכוס קמבי אל הרינגטון כריס קיימן רג'ה בל קורי מאגטי קאטינו מובלי למאר אודום סטפן ג'קסון שניק.

SHNIK

New member
שלי

1. רג'ה בל - רול פלייר, שחקן שאף פעם לא התעלה ונתן עונה יוצאת דופן, יעיל מאוד כשתפקידו להשלים את אלו שלידו (עם דגש על נאש הגנתית), אבל עדיין מהפחות בולטים ברשימה הזו. 2. מוריס וויליאמס - למרות הקרדיט והחוזה השמן שהוא מקבל בבאקס טרם הוכיח עצמו כראוי להכנס לרשימת הרכזים הבכירים בליגה ובעת היותו מחזיק נטיה להפצע בשנתיים האחרונות (לא הגיע ל70 משחקים בעונה) ומחליף צעיר ומוכשר בשם רמון סשונס שממתין לו בפינה, הוא מהפחות פייבוריטים שלי כאן. שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מדיח את שניק (הוא גם ברשימה ../images/Emo13.gif)

דלמברט ובאטייה הביתה.

שלי

1. דיימון סטודמאייר - שחקן גמור, לא חושב שהוא ישחק יותר ב NBA. 2. ריקי דיוויס - לא עשה כלום בקריירה שלו.

Or Amit

New member
ההדחות שלי

1. רג'ה בל. לא ממש מבין את מקומו כאן. אמנם בעבר גם הוראס גראנט ודייל דייויס הגיעו לאולסטאר, אבל לרול-פלייר כ"כ מובהק אין מה לחפש כאן. 2. קאטינו מובלי. אחד מהשחקנים האהובים עלי. בטח בנון-סטארים, אבל הפוטנציאל שלו ושל פרנצ'ייז נשאר תמיד בגדר הבטחה שלא מומשה. פרנצ'ייז לדעתי עוד ביקר באול-סטאר, אבל מובלי לא הגיע למדרגה הזו.

מנחם לס

New member
חבל שחסרים ברשימה( בנוסף לקסל,פטרו,וסבוניס)

ביירון סקוט, צ'אק פרסון, וויימן טיסדייל, וואלי צ'רביאק, בן וואלאס, רוד סטריקלנד, דרק הארפר. כנראה שכאן ההווה הוא הדבר (וזה בסדר) אם כי קסל, סבוניס, ופטרוביץ הם השחקנים הטובים מכולם לדעתי, שלא היו באול סטאר

בן וואלאס היה 4 פעמים

ואפילו פתח ב 2 מהם. קאסל ושרביאק השתתפו פעם אחת כל אחד.

SHNIK

New member
הרעיון של המשחק

הוא לבחור את השחקן הפעיל הטוב ביותר שטרם השתתף באולסטאר, ההגבלה היתה שחקנים פעילים שסיימו לפחות 5 עונות בליגה. באשר לשחקנים מן העבר אני מודה שלא עברתי על הנושא ובדקתי, אם כי קאסל, סבוניס ואף פטרוביץ' מסתמנים כבחירות מוצדקות. שניק.

SHNIK

New member
ועכשיו בדקתי

וגיליתי שקובי שושן צודק, סם קאסל אכן השתתף באולסטאר ב2004, אותה עונה בה כיכב במדי הוולבס לצדם של ספרי וKG. שניק.

רגה וגודן

בל הוא עוד נאש-אפקט שברגע שלא ישחק עם נאש יבינו שהוא לא כלכך טוב כמו שזה נראה ואת גודן אני לא אוהב

ריקי דייויס לא עשה כלום בקריירה שלו

ואת מייק דאנליבי אני סתם שונא (אני ועוד כמה אוהדי גולדן סטייט).

למעלה