החוות שלכם!

משתמשים???מדברים!!!

מדברים צרפתית בצד הוואלוני wallonie ופלמית בצד הפלמי בלגיה מחולקת לשני חצאים ואני בחצי הצרפתי

ILQHA

New member
עוד שאלה

ואת מדברת עם האנשים שם צרפתית או אנגלית?

טוי בוי

New member
צרפתית....

אם אני היתי צריכה להזביר לילחדים באנגלית על תאוריה והיא בעיברית אז אני כבר הבנתי שהיא דוברת צרפתית.....חחחחח למרות שהאנגלית שלי חרא....

חווות נועם../images/Emo80.gif

החווה נראת טוב! נכנסים בשער מצד שמאל האורוות של הווסטרן מצד ימין האורוות של סוסי פנסיון סוסים פרטיים וסוסי בית ספר ממשיכים למטה מימין יש המרעה הגדול ומשמאל את החדר של הי"ג ממשיכים עוד למטה ואז מצד שמאל יש את היובלות חציר מתחת לגג כזה ויש את המכשולים נעולים במין חדר כזה ליד. ואז קשיורדים עוד למטה יש את המבנה הכי שולט בארץ! יש שם משרד חדרים וזכוכיות שפונות למנז' המקורה ואם פונים ימינה יש עוד 3 מגרשים שהם די עקומים כי זה היה מנז' אחד שחילקו אותו ל3 כשבנו את המקורה! ואז ממשיכים ישר ויש את האורוות בית ספר עם כל ציוד והחדר אוכפים ואם פונים שמאלה יש את המגרשי דרסז' ומעל את המגרש של(של חגית) האף אי איי. ומצד ימין פינת יום הולדת ושרותים שכבר עהר זמנם והם לא ממש עובדים! אני בטוחה שלא הבנתם כלום אם יהיה לי חשק אני יצייר בצייר ויעלה לפה! בי בנתיים!

talkk

New member
חוות המגדל!

החווה הוקמה לפני כמה שנים... יש בה 3 או 4 סטליונים - קפוצ'ינו החתיך, אותלו המתוק, פיקאצ'ו ובלאק אנג'ל אם אני לא טועה. יש בה בסביבות 20 סוסים, כל הזמן מתחלפים, כי מוכרים וקונים... אבל יש קבועים שלא נמכרים... יש לנו בחווה מנז' ענקי, ומנז' קצת יותר קטן. אם יש שלושה שיעורים בו זמנית, מחלקים את הענקי לחצי, וגם אם מתחילים עובדים במנז' הענקי מחלקים לחצי. לומדים שם בעיקר אינגליש (קפיצות ודרסאג'), אבל לכאלה שבאים לקחת רק כמה שיעורים נותנים ווסטרן. יש לנו 3 מדריכים נדמה לי... אולי 4... בחווה כ-150 תלמידים. ויש בה פינת חי ענקית עם פרות,גמל,עיזים,כבשים, חמורים,תוכים ועוד..., יש בה 2 מנז'ים, משרד מפואר, וחלקת דשא ענ-ק-י-ת שאנחנו תמיד יושבים עליה וזוללים פיצה... אה, ויש גם בריכת דגים, וקיוסק וזהו.... ואני חולה על החווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן שהפנסיון של הסוס/ה החדש/ה שאולי יהיה/תהיה לי, יהיה שם! טל

TauraMan

New member
עין המפרץ אימפריה שולטת!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

טוב אז האורווה שלנו קיימת כבר לפחות 30 שנה, כרגע מתפקדת כאורוות אינגליש בניהלו והדרכתו של שמעון להט. האורווה כל שנה משתפצת בחלק מסוים. יש מנז' 60X40 עם חולה מעולה והרבה מכשולי קפיצות שונים. יש 3 חצרות בגדלים שונים, הגדולה יכולה להכיל המון סוסים עם שטח לריצה, מגודרת כולה, עם 2 סככות ותא גדול לימים גשומים. עוד 2 בגודל של בערך מנז דרסז' אחת שמחוברים לה 2 תאים קטנים סגורים ב3 וחצי קירות. ואחת שעוד מעט מוסיפים לה חיבור לתא המלטות. יש לאורווה 7 סוסים ועוד 2 בפנסיון. הסוסים-
טאורה- פוני באי, קטן וחמוד, משמש כסוס בית ספר וסוס למתקדמים, מעולה לקפיצות ותחרויות,התחרה עד לגובה 100 וזכה המון.
אלמוג- פוני וולש אפור גזעי, היה סטליון עד לגיל 6 נראה לי, כרגע בן 12, סוס ילדים וקופץ מדהים!
נופר- סוסת טורובריד ערמונית מתוקה, התחרתה ב110 ו120 בצעירותה, כרגע בת 17 ומתפקדת כסוסת בית ספר לרמות הנמוכות
קלייר- סוסת האנובר מיובאת. אפורה, בת כ30, התחרתה בעבר ברמה ד' בתור "אנטגה" (או "אנטלה"
) התחרתה גם ברמות הגבוהות בקפיצות, היתה בבצרה הרבה שנים.. כיום סוסת בית ספר ועובדת דרסז'
קאיה- סוסת שייר בת 7 למתקדמים, צבע באי יפה, עובדת ומתחרה קפיצות
נפו- סוס צעיר מדהים בן 5, צבע באי, למתקדמים, מתחרה קפיצות עם פוטנציאל לדרסז'.
בלייד- סייח ווסטפליאן צ'סטנט מתוק בן כשנה וחצי. פנסיונים-
דיזל- סוס בן 5, למתקדמים ולבית ספר ברמות הנמוכות לא כולל קפיצות, באי מדהים עם קפיצות הורסות!
רומי- סייחה קווטרית/טורובריידית מתוקה בת 2 וחצי לתמונות ומידע נוסף על הסוסים- www.geocities.com/myliltaura

חוות הפארק.....

אמממ לדעתי החווה שלנו חווה ממש יפה... יש לנו מנז' עננננק שמחולק ל4 מגרשים... ויש עוד מנז' קטן מאחורה שהוא הולך להיות מנז' מקורה.. כרגע בונים אותו... יש לנו בסביבות של ה45 תאים... ובקרוב יבנו עוד 7... הולכים לעשות אצלנו גם מנוף כזה לטיפולית שיעזור להרים את הנכים על הסוס ולהוריד אותם.. יש עמדת שטיפה אחת... ובונים לידה 4 עמדות קשירה... ויש גם עמדת וטרינר כזאתי.. אממ יש אצלנו בחווה 650 תלמידים כולל טיפולית.. אין לנו סטאליונים בחווה.. יש בסביבות ה-27 סוסי בית ספר.. ועוד 14 פרטיים אולי יותר.. או פחות.. אני צריכה לספור באמת כמה סוסי בית ספר ופרטיים יש... אמממ יוצאים מהחווה שלנו לתחרויות.. יש מספר של תלמידים בבית ספר שיוצאים עם כמה סוסי בית ספר לתחרויות מדי פעם... אבל לרוב יוצאים הפרטיים.. בדר"כ יוצאים מהחווה 6 סוסים פרטיים ולפעמים יוצאים גם 8.. אמממ אין לי זמן להסתכל בתמונות אם יש...

../images/Emo80.gifעכשיו קצת על הסוסים

יש הרבה סוסים כולם מסורסים חוץ מג'וני שהוא פרטי(נראה לי) הסוסת מדהימות במיוחד שלומצי רפאלה וגמלא! יש הרבה סוסים וסוסות טיפוליים ורובם גם עובדים בבית ספר. אני חושבת שיש משהוא כמו 200-250 תלמידים בחווה אולי אני קצת מגזימה יש בחווה משהוא כמו 35 סוסים או יותר עם סוסי הווסטרן שהגיעו אלינו מגילי שדמות שמתחילה להדריך אצלנו ביחד עם מיקי ווסטרן! בונים אצלנו עוד כמה תאים באיזור של בית הספר אז אני משערת שיגיעו עוד סוסים אני לא ממש יודעת! אבל הולך להיות מגניב לגמרי! החווה נראה לי די מצלחיה רוב התחרויות בעונה הולכות להיות אצלנו. נ.ב חמוטל שון ודוני והסוסה של גילי ועוד כמה נשארו אצלנו בחווה!

אלה תיואר מדויק של החווה...!

כולל הסוסי ווסטרן החדשים יש 36 סוסים: * שחף-סוס בית ספר * שלומצי-סוסת בית ספר הכי מלכה שיש בעולם כולו..! * סטיל-סוס בית ספר * סלייטר-סוס בית ספר * האני-כעיקרון סוסת בית ספר אבל לא רוכבים עליה בבית ספר,אלה אני טועה? * ג'ולי-סוסת בית ספר * 13-סוס בית ספר * לאונרדו-רק חגית ושני שעושה עליו חצי פנסיון רוכבות עליו * סו-סוסת ווסטרן פרטית * פולו-סייח פרטי * ווילי-סוס בית ספר,פוני יפיוף * רפאלה-סוסת דרסאג' פרטית של חגית * פרסיוסו-סוס דרסאג' פרטי * מיסטר-סוס בית ספר מתוק * כתם-סוס שעושים עליו חצי פנסיון והחצי השני של בית ספר * רוזי-סוסת קפיצות פרטית * לייט-סוסת בית ספר * וויסקי-סוס בית ספר * גמלא-סוסה שעושים עליה פנסיון מלא,סוסה מתוקה ויפה * בז-סוס בית ספר בונבון * יוניק-סוסה שעושים עליה חצי פנסיון והחצי השני של בית ספר * אידיאל-סוס בית ספר מתוקי * מאיה-סוסת בית ספר * פייבל בי-סוסת בית ספר יפיופה * טיני-סוסת בית ספר * אחד-סוס בית ספר מתוקי * יאנג בלאד-סוס ווסטרן פרטי * ג'וני-סוס ווסטרן פרטי * דנה-סוסת בית ספר ו6 סוסי הווסטרן החדשים סה"כ 36 סוסים..! אלה תקני אותי בבקשה אם אני טועה בקשר למישהו מהסוסים...! ובונים עוד 10 תאים לפי מה שהבנתי מנועה..!

למעלה