החדש של צ´ילי פפרס

Useful Idiot

New member
מממ.. תראו..

אני לא מתמצאת כ"כ בג´נסיס והכל, אבל אם לא תשוו את מה שהם עשו בהתחלה למה שהם עשו בסוף אז הסוף לא כזה גרוע, לא? חוצמזה, יש לי אהדה רבה לפיל קולינס באשר הוא, עוד מאז כתה ד´ שהיתה לי חולצה שלו בלי שבכלל לא ידעתי מי הוא (מישה נתנה לי את החולצה.. בייביסיטר או משהו כזה) וחשבתי שהוא לוחם לזכויות האדם או משהו כזה. אח"כ אמא שלי זרקה את החולצה. np - tool - pushit

Eclipsed 0

New member
אני שומעת את זה עכשיו בפעם הראשונה.

זה מקסים. אני ממש ממש אוהבת את זה. שיפור לטובה, בהחלט !

חולוני

New member
שמתם לב..

שהקליפ של השיר החדש זה חיקוי של הקליפ "סאבוטאז´" של הביסטי בויז? מאוד הזכיר לי אותו..מה קרה, נגמרו להם הרעיונות המקוריים?

Useful Idiot

New member
לכולם נגמרו הרעיונות המקוריים..

ודי מזמן, יחסית. אגב, הקליפ של אינקובוס, warning, מאוד מזכיר לי את הקליפ של רדיוהד just בחלקים מעטים ומסוימים. יאמי. שניהם מצויינים, אגב. לא ראיתי את הקליפ של הביסטי בויז, אז אני לא אגיד כלום לגבי הפפרז. אבל אהבתי את הקליפ של הפפרז, אז אולי אני אוהב גם את זה של הביסטי בויז.. מה אתה אומר?

חולוני

New member
הקליפ של הביסטי בויז..

נחשב לאחד הקליפים הטובים בכל הזמנים.. הקליפ של הפפרס זה סתם חיקוי..

Yuvalkosh

New member
לא ראיתי את הקלפי של הפפרז

אבל של הביסטי בויז זה הקליפ הכי אדיר שראיתי

alonbb

New member
זה לא משנה חולוני

הקליפ של קליפורניקיישן זכה לקליפ המצויין-מציאותי הכי טוב של כל הזמנים.. לא אחד מההכי טובים-הכי טוב והכי מקורי כמובן ושכמובן

Eclipsed 0

New member
ג´אסט מרגיז...

אבל זה די מעניין.. לא פעם נקלעתי לשיחה משעשעת, שבה העליתי תאוריות בקשר למה שאותו איש אמר.

Useful Idiot

New member
ג´אסט מצויין, לדעתי.

מייקס יו ת´ינק (למרות שזה כואב. אבל כמו שחברתי אומרת - think ´till it hurts!).. ראיתי את הקליפ במחשב של חבר שלי (אהממממ לשעבר) שטוען שזה אחד מהקליפים הכי טובים שהוא ראה אי-פעם, וכשחזרתי הביתה הורדתי קאזאה במיוחד כדי להוריד את הקליפ.. הראיתי אותו להורים שלי וזה פתח דיון שלם עם אבא שלי על מה שהוא אמר - ואבא שלי אפילו חיבב את השיר. האו אבאוט דאת? np - tool - the grudge

Esmena

New member
אם הרבה אנשים אהבו אותו, זה הופך

אותו לטוב? למרות שהוא באמת טוב...

למעלה