החדש של צ´ילי פפרס

asgsaf

New member
החדש של צ´ילי פפרס

מה אתם חושבים.. השיר שלהם הוא חזרה לשורשים או המשך להתמסחרות שלהם? דרך אגב מישהו יודע מתי הדיסק שלהם מגיע?

PORCUPINE

New member
CALIFORNICATION מספר 2

כך אני מאמין שיגדירו אותו כשהוא ייצא. יצא לי לשמוע מס´ שירים מהאלבום החדש וכך זה נשמע... בקשר לתאריך היציאה... ה-9 ליולי.

asgsaf

New member
שזה טוב או רע?

לדעתי קליפורניקיישן זה התמסחרות שלהם אבל יש אנשים שאוהבים את זה ואיפה שמעת את השירים?

אילתושי

New member
מה שאני חושבת

שהם מתמסחרים. לא מתאים להם כל האלקטרוניקה הזאת. זה לא הם. קליפורניקיישן לא היה מאד רחוק מהמוזיקה "השורשימית" שלהם, אבל נראה לי שזה כבר בכלל לא זה. מצד שני אי אפשר לדעת, נקווה לטובות. פורקיופן, איפה שמעת עוד שירים? גם אני רוצה!

PORCUPINE

New member
על מסחור ואיכות

נתחיל באיך שומעים את השירים מהאלבום החדש... עם ברצונכם לשמוע עוד שירים, כנסו לאתר הרשמי שלהם ותרשמו לעדכונים היומיים בנוגע לאלבום באי-מייל (למטה יש שורה - Get E-Mail Updates)וכל יום יישלח לכם לינק לשיר אחר באלבום. כל יום (עד ליציאת האלבום ב-9 ביולי) אתם יכולים לשמוע רק שיר אחד ופרשנות מחברי הלהקה על אותו שיר. לא צריך להוריד את השיר, הוא פשוט יתנגן לכם... כמובן שיש את הדרכים הלא חוקיות להאזין ולהוריד את השירים החדשים אבל זה לא לפורום זה... סורי. ומה אני חושב על האלבום? כבר אמרתי... קליפורניקיישן 2. שזה לא דבר רע בכלל. נכון, יש שאומרים שהוא היה אלבום ממוסחר. אין ספק. אחרי שהלהקה הוציאה ממנו 6 סינגלים (אם אני לא טועה) ברור שזה מסחור מטורף... אבל זה לא אומר שהאלבום לא היה איכותי... אני אישית רוצה שבהלוויה שלי ינגנו את Road Trippin ... אבל זה רק אני... בהקשר למסחור קחו לדוגמה את Incubus. עד האלבום האחרון Morning View אנשים הכירו רק את Drive מהאלבום הקודם בגלל שרק Drive יצא ל - MTV. בצורה טבעית, לאחר שיצאו מהחדש שלהם 4 סינגלים ל - MTV קראו להם להקה ממוסחרת. אבל זה לא אומר שההאלבום לא טוב. Morning View הוא אלבום ג-א-ו-נ-י!!! אין קשר בין מסחור לאיכות!!!! ברור שהוא לא קשור לשורשים הפאנקיים שלהם מ - BloodSugerSexMagic , כי כמובן שאין על האלבום הזה, והוא גם לא One Hot Minute , אבל זה מה שיפה בהתפתחות מוזיקלית של להקה. קחו למשל את Pearl Jam , קחו את האלבומים הראשונים, המהפכניים והאדירים שלהם - Ten ו - VS. ותשוו אותם לאלבום האחרון (בינתיים) Binural. הההבדלים תהומיים!! קשה לשמוע ב - Binural את Pearl Jam של תקופת הגראנג´ הפורץ של 92´. הצ´ילי פפרז, כמו פרל ג´אם, עברו שינויים משמעותיים במהלך השנים, ואפשר לשמוע זאת במוזיקה. יש שיגידו שהצ´ילי פפרז הם להקת פופ לכל דבר. וזאת טעות. לא כל דבר שמשודר באינטנסביות ב - MTV הוא פופ!!! By The Way החדש, ממשיך את תנופת ההתרכחות של הפפרז מקליפורניקיישן מ-99´ ואין ספק שהפפרז זוכים בשיא האהדה העולמית שלהם בתקופה זו. אני מאמין שתקופת הפאנק האגדית שלהם עוד תחזור. ואם לא... חפיף. אני נהנה מהם גם ככה.

אילתושי

New member
איזה באסה

שלא ידעתי על ה"song a day" הזה... לא נורא, מעכשיו. אגב, יפה מצידם להשמיע את כל האלבום לפני שהוא יוצא. אני יכולה להקליט לי את הכל.

alonbb

New member
מסחרי

לדעתי זה מה שעושה את המוזיקה טובה. למה? מה אכפת לי למה הם עושים את המוזיקה ומה התוכניות הזדוניות של חברות התקליטים שלהם? אם תשאלו הרבה אנשים יגידו לכם שהאלבום הכי טוב של רד הוט הוא האחרון הוא גם זה שנמכר הכי הרבה ואני אישית נהנה ממנו אני לא אגיד על שיר שאני אוהב שהוא מגעיל בגלל שהוא כביכול "ממוסחר" תתחילו לשמוע את המוזיקה ולהנות ממנה במקום לחפש עוד ועוד...

Johnny the Doe

New member
אני לא שם ../images/Emo94.gif על מה ממוסחר

ומה לא, אבל מצד שני גם לא איכפת לי למה אנשים אחרים מקשיבים. אני ארצה לשמוע שיר מסויים לא בגלל שמישהו אחר שומע אותו אלא בגלל שאני עצמי אוהב לשמוע אותו.

alonbb

New member
נכון....

אני לא מבין משפטים כמו "אני לא אוהב אותם הם התמסחרו.." אין דבר כזה אפילו לאף אחד לא אכפת מהתוכניות הזדוניות של חברות התקליטים העיקר אם אנחנו אוהבים את המוזיקה ואם היא עושה לנו טוב

asgsaf

New member
אבל אתם חייבים להודות...

הרבה יותר מסקרן לשמוע מוסיקה טובה כשהיא באנדרגראונד בלי טיפת הייפ סביבה מאשר לשמוע שיר טוב ב MTV שאתה יודע שהוא הולך להיטחן ברדיו/טלביזיה ושכל העולם יכיר אותו

alonbb

New member
אני מודה

שלא תמיד זה כייף ושלפעמים זה עדיף שהשיר שאתה אוהב הוא קצת אלמוני,אבל אם אתה משכיח את העובדה שכל העולם שומע אותו ושכל העולם כותב עליו באינטרנט בעיתונים ופשוט נותן לאוזניים שלך לשמוע אותו כשיר רגיל,ההרגשה אחרת לגמרי

Yuvalkosh

New member
דיסק חביב, לא יותר

2-3 שירים מצוינים וזהו אני מת על The Zephyr Song השיר הכי יפה באלבום לפי דעתי

אילתושי

New member
למה הוא לא נותן לי לשמוע אותו?

הוא נשאר על השיר של אתמול, the mercury. לי לא מגיע לשמוע את השיר הכי יפה באלבום? יש לכם עצה?

אילתושי

New member
למה הוא לא נותן לי לשמוע אותו?

הוא נשאר על השיר של אתמול, the mercury. לי לא מגיע לשמוע את השיר הכי יפה באלבום? יש לכם עצה?

asgsaf

New member
תלחץ על הכפתור ריווינד שיש שם

דה מרקורי זה השיר הכי מטורף באלבום עד עכשיו צ´ילי פפרס ומפוחית...מי היה חושב :))

Useful Idiot

New member
צודק.. צודק ביותר..

ובמיוחד בקשר למורנינג ווייו. הוא אלבום מצוין. לא הייתי מגדירה אותו כגאוני, אבל... הוא טוב. טוב מאוד אפילו. הסיבה שהרבה (מאוד!) אנשים אומרים שהוא לא טוב היא שהם בהכרח משווים אותו לאלבומים ישנים יותר של אינקובוס, make yourself (המצוין) ו- S.C.I.E.N.C.E (העוד יותר טוב). בסך הכל האחרון שלהם הוא סביר לחלוטין. השיר החדש של הפפרז הוא טוב. אני מאוד אהבתי אותו, ואני בכלל לא אוהבת את הפפרז! (אהבתי פעם, נמאס לי לחלוטין). אולי דווקא האלבום החדש שלהם יחזיר אותי לחבב אותם ואולי אני אפילו אחזור לשמוע את החומר הישן שלהם. כל הדיסקים (חוץ מקליפורניקיישן) שהיו לי שלהם עברו דירה ולא יוחזרו, אבל אני אוכל להשגי אותם בקלות ממישהו אחר. נראה. זה לאלון - המשפט "אני לא אוהב אותם יותר, הם התמסחרו" יכול להיות נכון לפעמים. נניח שאהבת את החומר הישן של להקה מסוימת, ניקח לדוגמא את אינקובוס. חומר קשה יותר, פחות מלודי לפעמים. ואז אתה מקבל לידיך את האלבום האחרון שלהם, שהוא אלבום מקסים - מלא במלודיות ו(נמאס לי לפרט עליו כבר! תקנו אותו וזהו!), אתה תוכל להגיד "אוי, הם התמסחרו. אני לא אוהב אותם יותר, אהבתי יותר את החומר הישן". לעומת זאת, להפסיק לשמוע את החומר הישן שלהם בגלל שהחדש מסריח, זה אידיוטי. אההה, זהו, נדמה לי. פורקיופיין, קבל ח"ח על החתימה. down in a hole, loosing my soul...

asgsaf

New member
דוגמא קלאסית לזה-ג´נסיס

איך להקת פרוגרסיב כמו ג´נסיס הופכת ללהקת פופ רוק? כככססססףףף (ולהוכיח לפיטר גבריאל שהם כן יכולים לעשות את זה בלעדיו)

למעלה