צודק.. צודק ביותר..
ובמיוחד בקשר למורנינג ווייו. הוא אלבום מצוין. לא הייתי מגדירה אותו כגאוני, אבל... הוא טוב. טוב מאוד אפילו. הסיבה שהרבה (מאוד!) אנשים אומרים שהוא לא טוב היא שהם בהכרח משווים אותו לאלבומים ישנים יותר של אינקובוס, make yourself (המצוין) ו- S.C.I.E.N.C.E (העוד יותר טוב). בסך הכל האחרון שלהם הוא סביר לחלוטין. השיר החדש של הפפרז הוא טוב. אני מאוד אהבתי אותו, ואני בכלל לא אוהבת את הפפרז! (אהבתי פעם, נמאס לי לחלוטין). אולי דווקא האלבום החדש שלהם יחזיר אותי לחבב אותם ואולי אני אפילו אחזור לשמוע את החומר הישן שלהם. כל הדיסקים (חוץ מקליפורניקיישן) שהיו לי שלהם עברו דירה ולא יוחזרו, אבל אני אוכל להשגי אותם בקלות ממישהו אחר. נראה. זה לאלון - המשפט "אני לא אוהב אותם יותר, הם התמסחרו" יכול להיות נכון לפעמים. נניח שאהבת את החומר הישן של להקה מסוימת, ניקח לדוגמא את אינקובוס. חומר קשה יותר, פחות מלודי לפעמים. ואז אתה מקבל לידיך את האלבום האחרון שלהם, שהוא אלבום מקסים - מלא במלודיות ו(נמאס לי לפרט עליו כבר! תקנו אותו וזהו!), אתה תוכל להגיד "אוי, הם התמסחרו. אני לא אוהב אותם יותר, אהבתי יותר את החומר הישן". לעומת זאת, להפסיק לשמוע את החומר הישן שלהם בגלל שהחדש מסריח, זה אידיוטי. אההה, זהו, נדמה לי. פורקיופיין, קבל ח"ח על החתימה. down in a hole, loosing my soul...