ד דר אמברלה New member 15/9/13 #47 לא ייאמן אבל השיר הזה הוא הכי מחדש וטוב מהשלושה שיצאו אין ספק שהמצב ממש רע
D DCOW123 New member 15/9/13 #51 השיריםשל בריטני תמיד הכי כייפים. רק צריך קליפ חזק, כי אחרת הוא יעלם מהתודעה תיק תאק
I I Remain New member 15/9/13 #66 עדיף פורום MTV או בשמו בשני "הפורום שנועד להשמיץ את בריטני". תישאר. אנחנו אוהבים אותך. מאוד. מבטיחים לא לשבח את בריטני יותר לנצח נצחים.
עדיף פורום MTV או בשמו בשני "הפורום שנועד להשמיץ את בריטני". תישאר. אנחנו אוהבים אותך. מאוד. מבטיחים לא לשבח את בריטני יותר לנצח נצחים.
R Red Hot Kinda Guy New member 15/9/13 #68 יש בי צד שחושב שבריטני צריכה... להחליף את פרגי ולהיות חלק מהבלק אייד פיז! זה יהיה אחלה המשך לקריירה שלה. למרות שרוב הסיכויים שלא אוהב את רוב השירים זה יכול להיות נחמד ושינוי מרענן בשבילה.
יש בי צד שחושב שבריטני צריכה... להחליף את פרגי ולהיות חלק מהבלק אייד פיז! זה יהיה אחלה המשך לקריירה שלה. למרות שרוב הסיכויים שלא אוהב את רוב השירים זה יכול להיות נחמד ושינוי מרענן בשבילה.
ד דר אמברלה New member 15/9/13 #71 אם זה יעזור לה להתרענן אני בעד אבל היא גדולה מדי בשביל זה. אני אחכה בסבלנות עד 2019 שהיא תהיה קרובה ל40 ואז היא סוף סוף תשנה פאזה.
אם זה יעזור לה להתרענן אני בעד אבל היא גדולה מדי בשביל זה. אני אחכה בסבלנות עד 2019 שהיא תהיה קרובה ל40 ואז היא סוף סוף תשנה פאזה.
R Red Hot Kinda Guy New member 15/9/13 #70 מצטער שאני מפוצץ לכם את מערכת ההתראות אבל אני שומע אותו עכשיו בלופים כדי לקלוט אותו לגמרי וחשוב לי לומר את דעתי. שיר מעייף, כבד, מונוטוני, רדום. הוא ממש לא עושה לי כלום, שזה מוזר. סורי.
מצטער שאני מפוצץ לכם את מערכת ההתראות אבל אני שומע אותו עכשיו בלופים כדי לקלוט אותו לגמרי וחשוב לי לומר את דעתי. שיר מעייף, כבד, מונוטוני, רדום. הוא ממש לא עושה לי כלום, שזה מוזר. סורי.
I I Remain New member 16/9/13 #74 למה אתה מתנצל כל פעם? ולמה אתה מכריח את עצמך לאהוב? אחרי הכל אתה אוהב את ביוניק. אז כנראה שיש לך טעם איכותי שרק מעטים מבינים סורי זה היה מתחת לחגורה אני באמת אוהב אותך.
למה אתה מתנצל כל פעם? ולמה אתה מכריח את עצמך לאהוב? אחרי הכל אתה אוהב את ביוניק. אז כנראה שיש לך טעם איכותי שרק מעטים מבינים סורי זה היה מתחת לחגורה אני באמת אוהב אותך.