החדש של בריטני- WORK BITCH

DCOW123

New member
מה היא קשורה בכלל מי זאת בכלל P:

שחרחורון עלק

כבר מבלאקאאוט היא נותנת את התחושה הזאת.

היא פשוט כבר לא "שם". היא מכונה,עובדת על אוטומט. השיר הזה רק מראה שאין לה מה לחדש (וגם לגהגא וקייטי ע"פי הסינגלים שהוציאו אבל הן "בשר טרי"| ולכן נשפטות בפחות חומרה.)

candyheart

New member
אני די מאוד לא אוהבת את זה.

זה כל-כך לא בריטני.זה נשמע כמו וויל איי אם מארח את בריטני.סתם טראק דאנס מהתחום שאני לא סובלת שאם זאת לא היתה בריטני הוא היה עובר לגמרי לידי.

זה באמת מה שהיא רצתה? לא נראה לי. עם כמה שאני מכירה את המוזיקה שלה עד עכשיו, זה פשוט לא נשמע כמו משהו שבריטני תהיה מרוצה ממנו.שוב,זה נשמע כמו עוד טראק של וויל איים אם.

ויסלחו לי כל מעריציה כאן...אני מתה עליה ובאמת רוצה מוזיקה מעולה ממנה ושהכי תפציץ בעולם! אבל כחובבת של בריטני שאוהבת את המוזיקה של בריטני,זה לא מה שאני רוצה לשמוע.

עדיין מקווה ששאר האלבום יכיל שירים שונים עם כל המפיקים ששמענו שהיא עבדה איתם.

I Remain

New member
אוףףףף למה אין לי מנוי לחדר כושר

השיר הזה עושה לי חשק להתחטב סופסוף
או לרקוד כמו מפגר ברחוב..!!

בכל מקרה. אחרי הביקורת האלוהית שלי. הנה ביקורת אחרי קצת יותר מ 20 שמיעות.

הצד החיובי:
1. הביט של השיר מטורף ברמות אחרות. אני אוהב מאוד מאוד מאוד שהוא נשאר מקובע להרבה זמן ואז מתקבע על ביט אחר וזה כאילו יש לשיר 3 חלקים שונים. אדיר מבחינתי.
2. אני רוצה שהמבטא הבריטי שלה יעשה לי ילדים!! אני חולה חולה חולה על זה.
3. ויל איי אמ. אני חושב שאני בין היחידים שהתלהב בהתחלה מזה שהוא המפיק של האלבום. הוא לא אכזב בכלל ואפשר להגיד שבדיוק זה מה שציפיתי ממנו. אני אוהב מאוד(!) את שלושת ההפקות שלו איתה ואני חושב שהשיר הזה לגמרי יכול להיות הנישה החדשה שלה. כמובן שגם לצד פופ מתוק

4. פעם ראשונה שאין לה שיר עם מבנה טיפוסי. זה גם מעולה בעייני.
5. אני חושב שהשיר הזה יכול למשוך הפעם קהל רחב מאוד של מאזינים ולא בהכרח רק את הגייז או אוהבי הפופ. יש לו ביט מעולה והוא יכול להיות אחלה באנגר גם במועדוני סטרייטים..! (יש דבר כזה??
)

הצד השלילי:
1. פעם ראשונה (בעייני) שבריטני לא באמת מחדשת משהו אלא הולכת עם הזרם, אבל כמובן ב 100 אחוז טוב יותר מהשאר.
2. אני מודה (כן, כן) שאני קצת מרגיש רע שהשיר הזה "בוזבז" על בריטני, כי השירה שלה כאן בהחלט לא משהו והשיר היה יכול לשבת טוב יותר על מישהי אחרת. אבל עדיין, בריטני יודעת תמיד לבחור את השירים הטובים ביותר כך שאני שמח בשבילה..!
3. מה הקשר בין עטיפת הסינגל לשיר עצמו?!?!?!

אני באמת מקווה שהקליפ יהיה אדיר לפחות ברמה של השיר.
והמשפט הנדוש אבל התמיד תמיד תמיד נכון... Oops she did it again, והפעם בתוספת - Bitch.

Bright Unicorn

New member
מגניב!!!

נשמע מאד כמו טראק מסיבות שכזה ולי באופן אישי חסרות מילים כמו שכבר רשמו אבל יש פה גרוב כזה מאד מגניב שמקפיץ מאד ועושה חשק לעוד...... לייק בריטני!

אגב מעבר לסווידיש האוס מאפיה זה מאד מזכיר בסאונד את פלאשטון שוויל הפיק לקליס

למעלה