החדשות

dgordon

New member
החדשות

הגיעו מלודיקות מקצועיות ומגניבות מחברת maxtone האמריקאית... נשמח לראותכם בחנות. עמית.

the mnm factor

New member
מעניין...

מה אתה אומר על המלודיקות של HOHNER? יש לי אחת מלפני 40 שנה בערך... היא נשמעת אחלה- אבל אני לא ממש מתמצא בכלי נשיפה...

dgordon

New member
מצויין

המלודיקות והמפוחיות של HOHNER הן מהטובות בעולם עד היום! אם יש לך אחת (אפילו אם היא ישנה), והיא מנגנת ומצלצלת טוב...זכית! עמית.

Katarzis

New member
אולי זה ישמע קצת קטנוני

אבל אני לא מבין למה מישהו שעושה פרסומת, עוד מקבל אדום. בפורום מתוקן חוסמים כאלה מקרים, בטח שלא הופכים למומחה... אני אשמח אם מישהו יסביר.

TheMo

New member
...

שמע, אמת שהבנאדם מפרסם את חלילית, אבל הוא עושה זאת בצורה הוגנת ובטוב טעם, כעובד שלהם. לדעתי דוקא יש מקום להאדמה, כי הבנאדם הוא מומחה בטריטוריה של כלי נשיפה, ואין הרבה כאלה בפורום.

Katarzis

New member
אחלה אני בעד - אבל -

עד עכשיו לא ראיתי שום הודעה שלו שהיא משהו אחר מפרסומת, גם כשאחרים פנו אליו ולא קיבלו מענה. ואם מדברים על פרסום הוגן, את הנציגה של כלי זמר למשל לא האדימו.

Kfitzi

New member
כמו שכתבתי לך בפרטי, אכתוב גם כאן בפורום :

אני פניתי אליו בבקה להאדים אותו. פניתי לשאר חנויות כלי הנגינה בארץ בבקשה שישלחו נציג שאחת בשבוע יכתוב דברים בפורום ושיהיה אפשר לשאול אותו שאלות על החנות והתחום שלו. עמית מחלילית כאן. יהודה ממיוזיק סטור כאן. בודגוב, אדום ולפעמים קורא כאן אבל לא ממש מגיב לצערי. כלי זמר - אני עדיין בשיחות איתם. מיוזיק סנטר ומרום לא הגיבו... ורעש געש - אני מניח שאין להם מספיק כוח אדם לזה. למרות שזאק כותב כאן לפעמים. אני מברך נציגי חנויות כאן. זאת כתובת לשאילת שאלות ומקום לקבלת תשובות מסודרות ורישמיות. כל עוד ברור לכולם מי הנציג והעובדה שהדברים שהוא אומר נאמרים ע"י איש מכירות - הכל כשר. (כמובן שיש לי אישור מתפוז על כל הסיפור)

נשמח לענות

אם יש שאלות ספציפיות לשמוליק, נשמח לענות, ולשתף את הפורום בתשובות. תפנו את השאלה ל"בודגוב" ותיענו. ובינתיים הצוות שלנו מעודכן בכל מה שקורה בפורום ונהנה.

Kfitzi

New member
טוב לראות את הניק ניים שלכם כאן!

Baxteros

New member
דווקא אשמח

לענות על שאלות שיש לאנשים, כמיטב יכולתי. יש לנו המון מוצרים חדשים (במיוחד מגברי בס, גיטרות אקוסטיות ואפקטים), וגם חידוש מלאי. אנחנו לרוב מעדכנים ועסוקים בפורום שלנו, אבל זה לא מונע ממני לעדכן גם פה אם יש עניין בכך. כן, יעזור אם אני אדע מתי לבדוק את הפורום (אם זה פעם בשבוע/שבועיים, אם זה כל יום, אני כבר אבין לבדוק לבד). זאק רעש געש

yehuda kotton

New member
אני בכל מקרה פה

אני פה בפורומים קודם כל בגלל שכיף לי להיות פה, אני פוגש אנשים מעניינים, ואני כל הזמן לומד המון. ההשתתפות שלי פה היא לא על תקן נציג של מיוזיק סטור אלא על תקן אחד שאוהב להשוויץ באוסף המגברים והגיטרות החולני שלו, אוהב לשתף את הידע שלו, וגם אוהב לחתוף על הראש כאשר הוא כותב שטויות. גם כמובן יש לי את האינטרס של מיוזיק סטור, אבל זה רק אחד ממספר עיסוקים שלי, וממש לא העיקרי ביניהם. בכל זאת,יש אצלנו המון דברים חדשים בקרוב, ואני בהחלט ידאג לידע את הפורום.

terje

New member
אני איתך

לא שאני רוצה להיתנכל לבעלי החנויות חס וחלילה.. אבל אני חושב שהם צריכים לשרשר את ההודעות האלה לשירשור "מכירה/קנייה" ולכתוב בנושא - "חדש- השבוע בחלילית".. בלה בלה או משהו כזה, ולציין בתוכן ההודעה שניתן לפנות אליהם במסרים לפרטים. זה קצת יותר הוגן כלפי כולם, החנויות השונות ומשתמשי הפורום. אבל יובל וערן עשו כרצונכם, אתם מנהלים פה ואני רק עובד זמני (לא חוקי בעליל) יותר.

TheMo

New member
נקודה טובה

באמת מתאים לשרשר הודעות עם אופי פרסומי (לגיטימי) לקניה/מכירה.

Kfitzi

New member
רק שתדעו, מבחינת תפוז -

יש בעיה קשה עם מקום פירסום קבוע שכזה. ההצעה הראשונה שלי הייתה לפתוח שירשור שבועי שבו יהיו פירסומים של חנויות. תפוז אמרו לי ששירשור קבוע שכזה - דינו כמו פירסומת לכל דבר ועיניין, על דברים כאלה משלמים כספים רבים ולכן אי אפשר לעשות זאת. הצעתי לצרף את ההודעות, בדיוק כמו שאסא אמר, לשירשור המכירה הרגיל - התגובה הייתה זהה. לכן, אינני רוצה לנסות לעקוף את ההחלטה של תפוז - ואני בכלל מכבד את המוכנות שלהם לאפשר לנו לתת במה לנציגים של חנויות. אני חושב שאין זה נסתר שעמית הוא איש חלילית (מופיע לו בחתימה), כל עוד אנחנו לא סובלים מהצפות כאלו ואחרות ועדיין זוכים גם להודעות שהן לא פירסומיות גרידא - אני חושב שאין כאן הפרעה. אם המצב ישתנה - דברים ישקלו מחדש.

TheMo

New member
אם זה מה שתפוז אומרים...

מוזר שהם מאפשרים נציגות כללית של נציג חנות, אבל לא מאפשרים שרשור של הודעות שלו לקניה/מכירה. נו, שיבושם להם, התפוז האלה

פרסומים תמיד יהיו . עדיף שהנושא יהיה מוסדר

כך שנדע שמי שכותב הוא נציג של חברה מסויימת מאשר שאנשי המכירות יעשו פרסומות סמויות.

dgordon

New member
אני בכלל צריך להגיב?

כשפונים אלי באופן אישי, ושואלים שאלה רלוונטית לנושא שאני מתעסק בו, אני תמיד משתדל להיות הכי אוביקטיבי, הכי אמיתי ומאוד משתדל להעביר את הידע שלי בצורה נכונה וברורה... אני לא רואה בפרסומת של מלודיקות פגיעה בפורום, בתפוז ו/או במישהו פרטי. חשוב לי לציין שמעבר לחתימה שלי אין כול זכר לשם חלילית בגוף ההודעה- ואני פרסמתי מוצר חדש/ישן (שיפצורים קלים), שאני מוכר. להתנצל???!

למעלה