החבר

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
החבר

אני כבר מס' חודשים עם חבר מקסים וכיון שאני בעלת בי איי והוא לא בעל תואר אני בסתר ליבי מזלזלת בו הוא הרבה יותר אינטיליגנטי ממני ועולה עליי באופי ובתכונותיו ובמוסריותו הוא חמוד מתוק ישר ואוהב מאוד מאוד אני בטוחה שיהא אב מקסים איך עוקרים את הספק על מנת שלא ישתלט וישבור את היחסים היפים שנרקמו ביננו : ) אני לא רוצה לזרוק אותו אחרי כמה שנים כמו שכבר עשיתי עם מישהוא אחר מאותה סיבה אני רוצה להתפכח להתבגר להבין שהשכלה זה כלום תודה

Tal_Ya_Tal

New member
אהבה = אי שיפוט

הבחירה לשפוט במקום לדעת, היא הסיבה לאבדן השלום והשלווה אין לנו מושג על השחרור הנפלא והשלווה העמוקה, המגיעה מפגישתנו עם אחינו לגמרי ללא שיפוט השיפוט תמיד כובל, מפני שהוא מפריד פלחים של המציאות, באמצעות הסולם הבלתי יציב של הרצון והתשוקה. אנו, האמורים לשפוט את המציאות, איננו רואים אותה. כי כאשר נכנס השיפוט, המציאות חומקת החוצה. מי שאוהב, אינו שופט ואז, מה שהוא רואה, חפשי מהרשעה ההשוואה, היא למעשה תוצאה של תחושת הנפרדות, שאותה, לא האהבה יצרה מיוחדות תמיד יוצרת השוואה. היא נבנית על ידי ראיית חוסר באחר ושימור ראייה זו , על מנת לחפש אחר כל החסרונות שאפשר לתפוס. נלמד זאת ונשנן היטב. כי כאן העיכוב בהגעה אל האושר. בתקופת זמן קצרה משנוכל להאמין. אף פעם איננו שונאים את אחינו על "חטאיו". אלא רק על אלה שלנו. השיפוט נוצר, על מנת לשמש נשק כנגד האמת. הוא מפריד את פועלו ומזיז אותו הצידה, כאילו היה דבר מה נפרד. ואז, אנו עושים מזה מה שאנו מעוניינים שזה יהיה. השיפוט שופט את מה שאין הוא יכול להבין, מפני שאין הוא יכול לראות בשלמות ועל כן הוא שופט לא נכון חכמה איננה שיפוט חכמה היא ויתור על שיפוט L&L TALYA

למעלה