הזרקת מנוגון לבטן

עמית@

New member
שילוב התשובות שלי ושל נועם ../images/Emo13.gif

זה כנראה מטרודיו הורמון שמכיל את הFSH שהוא ההורמון מגרה הזקיקים- יש תרופות שבהם הוא משולב על LH שהוא הורמון ההצהבה (הבשלת הזקיקים) אולם לעיתים נותנים תרופות שמכילות רק את ההורמון מגרה הצמיחה- יש נשים שהתרופות משפיעות עליהן קצת אחרת- עלי המטרודין (בנתיים) עבד הכי טוב. האם יש לך שחלות פוליציסטיות? לפעמים לנשים פוליציסטיות נותנים רק FSH משום שיש להן רמה גבוהה של LH בגוף ממילא (לפעמים) העיקר שעלייך זה יעבוד- ויגדל לך זקיקים לתפארת

לא אין לי

ולא יודעים בכלל מה יש או אין ואם בכלל... אחרי חמש שנים של ניסיונות טבעיים, וכמעט שנה של parlodel במינונים שונים, ספירת זרע טובה, שני צילומי רחם - וכלום...

ממליצה שתנסי בפורומי הרופאים

תנסי לראות אם יש עלון למשתמש בפנים. אם כן צריכים אולי להיות הסברים באנגלית? אם לא פשוט תבקשי מהרופא שיגיד לך מה המרכיבים באנגלית וננסה לעזור. סליחה שלא הצלחתי לעזור יותר לילה טוב זוהרה

נועם@בת

New member
לויד´ת מה זה

אין עוד משהו עם יחידות לצידו? ניחוש שלי שזה FSH כי אולי המילה הארוכה הזאת זה ראשי תיבות של FSH בספרדית. כלומר משהו מקביל לגונלF שאנחנו לוקחות. נועם

נועם@בת

New member
בינגו ../images/Emo88.gif זה FSH

יחי המנוע של אלטויסטה. עשיתי חיפוש על המילה, ובלי לדעת ספרדית זה מה שקיבלתי באחת התוצאות: ... Laboratorio: Massone Composición: Cada frasco ampolla liofilizada contiene Hormona folículo-estimulante (FSH=urofolitropina) 75 U.I.; Manitol 20 mg. Cada ampolla de solvente contiene: Solución ... אז כמו שחשבתי, זאת המילה הספרדית לFSH. כלומר, הורמון מגרה זקיקים. אחד מהורמוני הביוץ. נועם

hillawr

New member
תודה על הטיפים והעידוד../images/Emo51.gif

ואני מאד מקווה שהפעם זה יצליח אחרי הסבב הנכחי של שני הריונות כימיים והחזרת עוברים לא מוצלחת.

היי הילה הפחדים מוכרים לי היטב ..

ותאמיני את לא יודעת כמה פחדתי ממחטים היתי מתעלפת אבל החלטתי שכל יום ללכת לקופ"ח להזריק זה לא בא בחשבון לקחתי את עצמי פעם פעמיים לאחות שתסביר לי איך מזריקים לבטן ולמדתי בהתחלה היה קשה וכאב אבל אח"כ מתרגלים רכשתי בבית המרקחת מישחה מעולה שמרדימה את האיזור במריחה קלה מסביב לאיפה שאת הולכת להזריק וראו זה פלא הדקירה לא מורגשת קוראים למישחה "אמלה" עולה 80 ש"ח אבל מזההההה...שווה שיהיה בהצלחה ! יונית החיובית

היום הזרקתי בשרותים של מסעדה

זו היתה מסיבת פרידה ממישהו בעבודה הזרקתי אחרי ששתיתי כבר 2 כוסות יין - תשמעו, מזמן לא שתיתי וזה טס לי למוח, בכולופן - הזריקה היתה מהנעימות שהזרקתי... (ותודה לעמית ולחנה על העצות) וגם נתפסתי על חם באמצע האקט ע"י 2 בנות מהעבודה שלא ידעו כבר מה לשאול. בקיצור, קטעים עם הזריקות האלה - אפשר גם לקחת את זה בכייף כמו היום. לילה טוב ומסטול ממני

עמית@

New member
שמחה לשמוע שעבר בנעימים...

אני לעומת זאת נתקעתי עם הגסטון היום בשירותים של העבודה וכל העסק עבר ביסורים רבים

../images/Emo10.gif מוכר

מכירה גם את השרותים בעבודה. לפעמים אני עומדת שם עם המזרק, הוא מסתכל עלי ואני עליו, עד שנמאס לנו ואנחנו מחליטים שצריך לגמור עם זה...

אושרת@@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצחקת אותי עכשיו

גם לי קרה שהלכתי למסיבה והיתי צריכה להזריק באמצע,, אבל תגידי יין וזריקות??????. איך זה בדיוק משתלב ביחד????.

למעלה