הזרקת מנוגון לבטן

hillawr

New member
הזרקת מנוגון לבטן

שלום, המזריק הפרטי שלי נקרא לשרת את המולדת - מילואים כמובן, ואני נותרתי עם מלאי הזריקות. האם מישהי הזריקה פעם לעצמה מנוגון לבטן? איך עושים את זה? בתודה מראש, הילה

עמית@

New member
אני הזרקתי לבד תמיד-

את מנקה באלכוהול את האזור המיועד (קצת ליד הטבור- ימין או שמאל) מייבשת את האזור- תופסת "קפל" שך הבטן ומחדירה את המחט בזווית של 90 מעלות- כשהמחט בפנים- תשחררי את הקפל ותזריקי לאט לאט, כשאת מוציאה את המחט תלחצי על המקום עם צמר גפן- וזה- מנוי וגמור

אושרת@@

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo50.gif

אין לי טיפטיפונת של אומץ לעשות את זה לבד,,

hillawr

New member
לאושרת

אין לי הרבה ברירות מה גם שמייד אחרי המילואים "נולדה" גם נסיעה קצרה )שלו( לחו"ל ובנוסף ולשמחתי הרבה יש לי כבר שתי ילדות )מטיפולים כמובן( בבית כך שגם קפיצה לקופ"ח הופכת בכזה מצב למבצע.

אושרת@@

New member
שמעתי פה על מישהי שהבת שלה

אם אני לא טועה זאת galitdol ותסלחי לי גלית אם טעיתי בקוצור היא בת שבע וזכור לי שהיא סיפרה שהילדה שלה הזריקה לה פעם אחת כוריגון או משהו כזה אז אם הבנות שלך גדולות אולי תנסי אותן
בכל אופן שוב בהצלחה

GALITDOL

New member
סחתן על הזכרון../images/Emo45.gif

אבל צריך בעדינות לבדוק את הגישה של הילד למזרק. יש כאלו שנרתעים. טוב לדעת שההורמונים לא פוגעים לך בזכרון , כי לי יש תחושה של סניליות מדי פעם

GALITDOL

New member
נ.ב.../images/Emo41.gif

שלא תחשבי שמדובר באמא חסרת
. פשוט נקלעתי לסיטואציה שהייתי צריכה להזריק את הכוריגון ב 2 בלילה ובעלי היה במילואים עם הרכב (מה שגיליתי בשעה מאוד מאוחרת( ונשארתי עם ילדה במיטה, כוריגון במגרה וטוסיק חשוף.... העיקר הוא שכשהזרקתי את הדקא הקצר היומי היא היתה נהנת להסתכל ולכוון אותי ואין לה שום רתיעה ממזרקים ובאמצע הלילה שהתפתלתי אם לנעול את הדלת אחריה לבד בבית ולנסוע לתחנת הזרקה הקרובה ,קרבתי אליה לכסותה והיא התעוררה... והשאר ידוע בעיקרון היא לא שותפה לכל הטיפולים- היא רק יודעת שיש לי בעיות "בבטן" ושהיא צריכה להתאזר בסבלנות לקבלת אח/ות , כי אני לא רוצה כמובן לשתף אותה ולהכניס אותה לסחרור רגות שעובר עלי בכל טיפול וכשלון. מאז בעצם היא הזריקה לי עוד פעם אחת ומאז אזרתי אומץ והזרקתי לעצמי שיהי לך בהצלחה

STAR24

New member
אין כמו להזריק לבד!

אני מזריקה לבד (בישבן מול מראה) לא האמנתי שאני אהיה מסוגלת להזריק לעצמי, אך זה מקל מאד, וחוסך זמן וטירחה אזרי אומץ !!! והזריקי לבד, לא משנה איפה. בהצלחה שגית.

היום הזרקתי לעצמי לבד!!!

ואני והנסיך שלי ממש גאים במזוכיסטיות שהתגלתה אצלי
זה לא היה נורא, אבל בגלל שהייתי לבד, פתחתי את הדלת- רק למקרה שאתעלף. בתחילת החדרת המחט, רעדה לי היד, אבל תוך שנייה וחצי החומר הוזרק, וזהו... כשהנסיך חזר, ושמע על פתיחת הדלת, הוא נקרע מצחוק, והחליט שזה כנראה השפעה של ההתמכרות לסבוניה איסטאנדרס, ומאז הוא בודק לי את הבטן כל שתי דקות, לוודא שאין שטף דם, או השד יודע מה הוא מחפש שם... דרך אגב- הזרקתי Neo-Fertinorm- וסליחה על הבורות, אבל מה זה? חוץ מהמילה הורמונים/הורמונלי, לא הבנתי כלום ממה שהיה כתוב על האריזה
.

עמית@

New member
טליה- תבדקי מהם המרכיבים (FSH

או FSH ו-LH ) לפי זה נוכל להגיד איזו משפחה של חומרים אלו.. וכל הכבוד על ההזרקה הראשונה- מפחיד אבל כל כך הרבה יותר נוח..

נועם@בת

New member
היא גדולה ../images/Emo45.gif היא גדולה ../images/Emo45.gif

כולכבוד לך, אני גאה בך
קשה לדעת מהשם. חפשי איפה כתובים המרכיבים. אז נוכל לענות לענין. בהצלחה נועם

תודה../images/Emo9.gif

ממש הסמקתי כשקראתי.... המרכיבים הם:"Urofolitropina (DCI) de alta pureza, 75 UI" ומתוך כל הבלה בלה בלה הזה, אני מבינה רק שני מונחים- alta=גבוה/עלית, ו- UI= יחידות בינלאומיות, וזה לא עוזר לי להבין, עוזר לך אולי?

למעלה