הזרעה ראשונה

עמית@

New member
טליה

הE2 נותן אינדיקציה על בשלות הזקיקים ועל קרבתך לביוץ זקיק בשל תורם כ200 יחידות (אני לא יודעת איזה יחידות יש בספרד..) בכל מקרה הוא נועד על מנת לתארך בערך את הביוץ (ועד כמה את קורבה אליו ומה "איכות" הזקיקים) אפשר גם רק עם מעקב US לדייק את הביוץ- אבל משלבים מעקב של שלושה גורמים- E2 US ופרוגסטרון. אני מבינה שאת לא עושה בדיקות דם שוטפות?? זה לא פספוס נורא כי אפשר לדעת מתי הביוץ גם ללא הבדיקה אבל זה נותן הרבה מאוד מידע שחבל שלא יינתן עמית

רגע, רגע, הסתבכתי....

טוב, אז קודם כל, לא, אני לא עושה בדיקות דם שוטפות, וההסתבכות שלי בנוגע למידע על הביציות, הרי מידע זה סופק בבדיקות הדם שנעשו לי בתחילת התהליך, או שאני טועה? האם מידע זה משתנה מחודש לחודש? האם יכול להיות שבגלל שבבדיקות הראשונות שעשיתי הכל היה תקין ולכן אני רק במעקב us? ולגבי הביוץ, אני מקבלת כוריגון, האם זה מספיק מידע בשביל לא לפספס, לפחות מבחינת התהליך (לא מבחינת ההשתרשות)?

עמית@

New member
את מבלבלת כמה דברים

הבדיקות הראשונות שנעשו לך הן פרופיל הורמונלי (לוודא תקינות הורמונים בתחילת חודש- לראות אם אין חריגות באיזה הורמון) עכשיו: הנתונים משתנים לאורך החודש- וכשאת מקבלת זריקות לגירוי השחלות אז ההורמונים עולים- ובאמצעות מעקב אחריהם ניתן להראות עד כמה את קרובה לביוץ. זה לא קשור אחד לשני (הפרופיל והמעקב..) סביר להניח שהכוריגון מתוזמן- ולכן את מבייצת (לא בודקים אחרי הביוץ פרוגסטרון לוודא שאכן התרחש ביוץ??) אני מקווה שזה היה ברור אם יש עוד שאלות תשאלי אני אשמח להבהיר

עכשיו אני כבר לא מבולבלת

עכשיו אני עצבנית, למה לא עושים לי לעז$#%^ בדיקות דם? לא לפני, לא במהלך, ולא אחרי!!! השאלה המתבקשת כמובן היא: אני כבר ביום השישי לזריקות (והיום השישי למחזור), איזה בדיקות עלי לבקש, והאם יש סיכוי שהבדיקות יוכיחו משהו, להזכירך, רק מחר אוכל לפנות למרפאה, והם מאוד קשובים לכל בקשה (איך לא, עם הסכומים שאני משלמת...), us נוסף נקבע לשלישי אחה"צ, ובינתיים, בעקבות בקשתי להעלות מינון הורמונלי, יש לי 4(!!!!) ביציות יפיפיות (בפעם הקודמת הייתה אחת מסכנה), אז עמיתוש, איזה בדיקות לבקש, ומתי? המון תודה טליה

עמית@

New member
טליה - קודם כל כה לחי על הזקיקים

דבר שני תבקשי מעקב גם של בדיקות דם E2 ופרוגסטרון בעיקר אם יש לך יותר מזקיק אחד- זה טוב כדי לתזמן בדיוק את הכוריגון. נשמע מצויין
עמית

תודה, אבל...

האם זה לא מאוחר מידי למעקב? והאם ל-e2 יש שם נוסף, כדי שאדון רופא יבין על מה אני מדברת... ואגב, הרביעיה הפותחת (אדון רופא אומר שיש סיכוי ליותר) שלנו, ממש גרמה לנו אושר אדיר...

עמית@

New member
E2 הוא אסטרוגן בשם אסטרדיול

לא מאוחר מדי עד הביוץ (לוודא איפה את) עכשיו פיגוע סליחה ושלום

עמית תודה על העזרה

ותחזיקי מעמד שם (לא יודעת מה מאחלים למי שנמצאת כל יום במגע עם הנושא הכ"כ כאוב וכואב)
טליה

למעלה