הזקן המתעניין
אהלן חבר´ה! בחרתי בכותרת הזו מפני שסיירתי בגלריות שלכם וראיתי שרוב החבר´ה כאן ממש צעירים יחסית אלי (סוגר 30 אוטוטו). יש לי איזה התענינות כללית כי אני כבר ממש לא יודע מה קורה בדיוק מבחינת עולם הנגנים בארץ, אני בסיסט לשעבר אחרי 13 שנים של נגינה (כיום אני "מנגן על בס"
אבל רק בחדר עבודה שלי) נשוי עם ילדה ,מסיים לימודים באוניברסיטה ועובד כמו מטורף להתפרנס, שנים ניגנתי בלהקות שונות ומשונות מבלוז,רוק,ג´אז ופאנק ואפילו מזרחי וחסידי (חבר´ה אחלה כסף !!!) אבל הכיף האמיתי היה בהופעות, יצא לי לנגן פעם אחת עם קליינשטיין, והופעתי גם בבארבי (הישן) וגם בלוגוס (זצ"ל עליו השלום) ובקמלוט ובכל מיני חורים העיקר להופיע היו ימים מעולים של נגינה וטחנתי את הבאס עד שהקצוות של האצבעות שלי התרופפו לגומי (פשוטו כמשמעו), עד שלאט לאט התחלנו לראות החבר´ה שלי ואני (לפני ככה 4-5 שנים) שהעסק מתעייף, ובפאבים ובמועדונים אמרו לנו שלא רוצים יותר לראות הופעות לייב, ולא חומר מקורי ולא קאברים מעדיפים טראנסים וטכנו וכל החרא האלקטרוני הזה או לשמוע שירים מדיסק ברקע, בלי להקה. ותאמינו לי שניסינו בהמון מקומות. ואחרי זה הכל התפזר וכל אחד התחיל כיוון אחר ומקצועו ופרנסה וכל הבטיח, יש לי חבר אחד שיש לו אולפן ביבנה אמנם והוא עדיין בתחום ונהנה. אבל אני רואה כאן פורום חי ובועט שקורא לעצמו כלי נגינה למה לא קוראים לו פורום נגנים? מה זה השם הזה? אז רציתי לדעת אחרי כל ההקדמה הזו: זה שיש הרכבים אני מבין כבר מפה? אבל איך היחס? מקבלים אתכם במועדונים ? נותנים לכם להופיע? יש לכם בכלל סיכוי להביע את עצמכם ולהקליט אולי? או שאתם רובכם כמוני וכמו החבריםן שלי בתחילת דרכנו "ילדי מקלטים" ו"חדרים אקוסטיים" מאולתרים מקרטוני ביצים ? יש עתיד ?! מאחל לכולכם בהצלחה, אין כמו לנגן מוסיקה וביחד, רק מי שניגן בלהקה והזיע שנים בחדרי חזרות ואולפנים יודע את זה.
אהלן חבר´ה! בחרתי בכותרת הזו מפני שסיירתי בגלריות שלכם וראיתי שרוב החבר´ה כאן ממש צעירים יחסית אלי (סוגר 30 אוטוטו). יש לי איזה התענינות כללית כי אני כבר ממש לא יודע מה קורה בדיוק מבחינת עולם הנגנים בארץ, אני בסיסט לשעבר אחרי 13 שנים של נגינה (כיום אני "מנגן על בס"