הזקן המתעניין

rubynet

New member
הזקן המתעניין

אהלן חבר´ה! בחרתי בכותרת הזו מפני שסיירתי בגלריות שלכם וראיתי שרוב החבר´ה כאן ממש צעירים יחסית אלי (סוגר 30 אוטוטו). יש לי איזה התענינות כללית כי אני כבר ממש לא יודע מה קורה בדיוק מבחינת עולם הנגנים בארץ, אני בסיסט לשעבר אחרי 13 שנים של נגינה (כיום אני "מנגן על בס"
אבל רק בחדר עבודה שלי) נשוי עם ילדה ,מסיים לימודים באוניברסיטה ועובד כמו מטורף להתפרנס, שנים ניגנתי בלהקות שונות ומשונות מבלוז,רוק,ג´אז ופאנק ואפילו מזרחי וחסידי (חבר´ה אחלה כסף !!!) אבל הכיף האמיתי היה בהופעות, יצא לי לנגן פעם אחת עם קליינשטיין, והופעתי גם בבארבי (הישן) וגם בלוגוס (זצ"ל עליו השלום) ובקמלוט ובכל מיני חורים העיקר להופיע היו ימים מעולים של נגינה וטחנתי את הבאס עד שהקצוות של האצבעות שלי התרופפו לגומי (פשוטו כמשמעו), עד שלאט לאט התחלנו לראות החבר´ה שלי ואני (לפני ככה 4-5 שנים) שהעסק מתעייף, ובפאבים ובמועדונים אמרו לנו שלא רוצים יותר לראות הופעות לייב, ולא חומר מקורי ולא קאברים מעדיפים טראנסים וטכנו וכל החרא האלקטרוני הזה או לשמוע שירים מדיסק ברקע, בלי להקה. ותאמינו לי שניסינו בהמון מקומות. ואחרי זה הכל התפזר וכל אחד התחיל כיוון אחר ומקצועו ופרנסה וכל הבטיח, יש לי חבר אחד שיש לו אולפן ביבנה אמנם והוא עדיין בתחום ונהנה. אבל אני רואה כאן פורום חי ובועט שקורא לעצמו כלי נגינה למה לא קוראים לו פורום נגנים? מה זה השם הזה? אז רציתי לדעת אחרי כל ההקדמה הזו: זה שיש הרכבים אני מבין כבר מפה? אבל איך היחס? מקבלים אתכם במועדונים ? נותנים לכם להופיע? יש לכם בכלל סיכוי להביע את עצמכם ולהקליט אולי? או שאתם רובכם כמוני וכמו החבריםן שלי בתחילת דרכנו "ילדי מקלטים" ו"חדרים אקוסטיים" מאולתרים מקרטוני ביצים ? יש עתיד ?! מאחל לכולכם בהצלחה, אין כמו לנגן מוסיקה וביחד, רק מי שניגן בלהקה והזיע שנים בחדרי חזרות ואולפנים יודע את זה.

The Exorcist

New member
שאלות טובות

אבל בזמן האחרון יותר ויותר מועדונים נפתחים חזרה למוזיקה האמיתית, יש כאלה שמערבים וגם יש כאלה שאף פעם לא החליפו לאלקטרוניקה הממוסחרת. פורום נגנים, אני באמת מתלבט בין כמה שמות חדשים לפורום (למעשה זה יהיה רק תוספת ל"כלי נגינה") ביום חמישי אני חוזר ואני אעביר את ההחלטה שלי למנהלת הפורומים. היחס במועדונים הוא מצויין, למרות שללהקות "מוסך" קצת יותר קשה למצוא שם מקום, הם מעדיפים אנשים שהם מכירים וסלברטיס, לא יזיק להכיר כמה אנשים בתחום הזה. אין לי חדר אקוסטי בבית, גם אין לי מקלט, הכל אני עושה באולפן מקצועי
יש לי כבר דיסק אחד שהקלטתי אבל הוא שמור בכספת, הסגנון שלו שונה מאוד ממה שאני מקליט עכשיו. ואתה לא ממש זקן
רק קצת
נתראה יום חמישי. המגרש, i see dead pepole

Jesus Wept

New member
אני נוגס בעקבותיך...

מעט מחור, סוגר 24, אבל לא ממש רחוק, אם תחשוב על זה....:) באמת, כמו שעומר אמר, המועדונים מתחילים להיפתח חזרה ללהקות, אבל בערבון מוגבל, אחרי אינספור פרצופים של "אל תהרסו לי את המקום" או "צאו מהמטאל". ותאמין לי, אני יודע, הלהקה של גם מארגנת ערבי הופעות (בעיקר למטאל, אבל זה עדיין הופעות,לא?). כמובן, שאנחנו כל הזמן מנגנים גם בחדרי חזרות ומוציאים המון כסף על זה, אבל מה לא עושים בשביל להנות???

גילדורי

New member
דווקא בחיפה

יש מועדונים שנותנים הוםעות ל"להקות מוסך". כמעט כל חודש יש ערב "פאנק-רוק". יש לי להקה בשיכבה שמופיעה, וגם יש להקה שנקראת "אבו ג´רי" (בני 17), שהופיעו ויופיעו כלהקת חימום של "מוניקה סקס". בפורים הם מחממים אותם ב"CITY HALL", שזה ה-מועדון למוזיקה אלטרנטיבית בחיפה. וכרגע אני ב"להקת מקלט", שהוא מצופה בקרטונים של ביצים.

Tequila Sunrise

New member
אולי תלמד אותי !../images/Emo98.gif

אחחח למה אתה לא מורה לבאס, היית מלמד אותי !! חבר´ה רק להזכיר לכם שאני עדיין מחפש מורה מאזור ראשון !! עזרה בבקשה !!

למעלה