הזעת יתר

נטלי51

New member
הזעת יתר

שלום יש לי בעיה כבר כמה שנים: לפעמים אני שמה דאודורנט, וגם לאחר כמה דקות, גם אם בדיוק התקלחתי, יש ריח של זיעה. החלפתי המון סוגי דאודורנטים. זה קורה בעיקר אם אני נמצאת תחת שמש מאד חזקה, ולפעמים גם אם אני במתח נפשי, או מתרגשת ממשהו. באיזו דרך מומלץ לי לטפל בזה? כפי שכתבתי בהודעה קודמת, אני מניקה, ולא רוצה לקחת תרופות אפילו לא הומאופתיות. תודה מראש

מאיר72

New member
מקלחות חמות

במידה ואת מתקלחת במים חמים/רותחים, מה שקורה הוא שאת פותחת את נקוביות העור וזיעה יוצאת אח"כ וזה לא משנה אם יצאת מהמקלחת או שמת דיאורדורנט. לגבי לחץ ומתח, ברגע שתפתרי את בעית הלחץ והמתח תפתרי את בעיית הזיעה. וכן רפואה סינית היא שיטה מעולה לטיפול במתחים ועוד. רפואה שלמה

RavidAtia

New member
סודה לשתיה

אני משתמשת כבר שנים בסודה לשתיה במקום דיאורדורנט. גם האבן המינרלית לא עזרה. סודה לשתיה מאוד בסיסית וסותרת את החומציות של הזיעה, וככה אין ריח. בעית הזיעה לא נפתרת אבל בעית הריח בהחלט כן...

אז זה סימן שצריך לטפל

הזיעה לא תעלם לך בעזרת סודה לשתיה. צריך לבדוק מדוע זה קורה, יש אבחנה מבדלת להזעות, ר"ל כל מיני מצבים שיכולים לגרום לכך ולא רק מצבי מתח ומאיר עימך הסליחה, יכול להיות שזה משהוא בתזונה שלך, חולשה במערכת הנשימה, עודף חום בגוף וגם מצבי מתח חרדות ועצבנות. יהיה קשה לטפל במקור הבעיה מבלי לדעת מה הוא ולכן כדאי לפנות לטיפול. מקווה שעזרתי.

מאיר רק עכשיו הבנתי מדוע חשבת על חרדות../images/Emo140.gif

ראיתי את ההודה של אותה גולשת גם למטה, שם היא מספרת שסובלת מחרדות ומתח, מסכימה אתך, יש מצב שזה אולי הגורם להזעה.

RavidAtia

New member
לא זיעה מוגברת

אצלי אין בעיה של זיעה מוגברת, רק לא אוהבת את הריח... ובוודאי שזה לא פתרון לבעיה שלה אלא הצעה איך להתגבר זמנית על הריח שהיא אמרה שהיא סובלת ממנו

נטלי51

New member
שלום. איך את מורחת אותה? והאם

את משלבת אות עם דאודורנט כלשהו? תודה

RavidAtia

New member
כמו טלק

אני שמה קצת על היד ו"מורחת" את בית השחי. בעיקרון כמו טלק אבל זה פחות אבקתי ויותר "נדבק" למקום. אפשר גם לשים על עור לח. אני לא מערבבת את זה עם כלום, אבל זה נראה לי אפשרי (לשים את הדאורדורנט לפני הסודה, נראה לי).

hava1d

New member
והסודה לא משאירה סימנים בחולצה?

הטלק אני יודעת שמשאיר, גם גם רוב הדאודורנטים, זה משהו מעצבן במיוחד כשמשאיר סימן בחולצה גם אחרי שעברה כביסה. אם זה ממתח אולי כדאי לך לעשות פעולות שמרגיעות, או לקחת פורמולה, מנסיון יש לפורמולות השפעה חזקה מאוד על הנפש.

RavidAtia

New member
לא

לא לפני הכביסה ולא אחרי הכביסה הסימנים היחידים שיש הם סימני הזיעה עצמה...

שלום נטלי.

ישנן מספר סיבות לצניחה של העפעף התחתון [שקיות]: - בעיה בתפקודי כליה או תפקודי כבד. - אנמיה. - נזקים משיזוף ממושך בשמש. - דיאטות דרסטיות, גם הן עשויות לגרום לרפיון של שכבת השומן מתחת לעור הדק שבעפעפיים התחתונים. - חסרים תזונתיים. טיפול נכון מאפשר לעיתים להביא להעלמה מוחלטת של הבעיה, אך במקרים מסויימים ניתן לשפר את המצב רק באופן חלקי, הדבר תלוי באתיולוגיה ובהיענות המטופל לטיפול. לצורך זיהוי הגורם, יש לבצע איבחון וזה נעשה בקליניקת המטפל. ערב חמים. שירי.

למעלה