הזעקה שבשתיקה

רגש2

New member
קונן..יא קונן...

חבל שאתה לא רואה את החיוך שלי. חבל שאתה לא שומע את הצחוקים שלי. חבל הרבה חבל אבל למה נבכה על חלב ש...נבל.. העיקר עשית טוב על הנשמה. גם את, ואת, ואת, ואתה ואת יופי. נודדת...בין לבין..

תמנונה

New member
הלו רגש שמעת שקראתי לך?../images/Emo124.gif

נו......ועכשו יש לך עבודה לקרוא את כל תולדות....... נונה

TJ

New member
משהו קבל פעם ליד נאום של פוליטיקאי

ידוע, ומצא שם הערה ליד אחת השורות - הטעון הזה קלוש, כדאי להרים את הקול ולדפוק על השולחן.. ותחשוב גם אתה על זה....

../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gifישראל ישראל

וואויי - מילים - , משהו, חזקות נוגעות מרגשות, ואני זוכרת אותך................עם כל השירים היפים - פעם, אך, איפה איפה הם כל השירים ההם, על הבקר - עם ההשכמה, לא מריבה ולא סכסוך - פגמו בהנאה.................. ועוד, אני זוכרת..................באחד הימים, התקיים דיון "מעמיק" - איך לשלב השירים- ישנם הטענו שהם פוגמים ברצף ההגיוני ??
..........של השרשור........... ולכן, לאחר כבוד.................התקבלה ברוב עם החלטה........ יפתח שרשור מיוחד בשבילך...........................

תמנונה

New member
../images/Emo168.gifורד קולהכבודה אמת לאמיתה

זו היתה הכרוניקה לגבי מתי ואיך שישראל ישמיע שירים. אמנם הובאו הצעות ואפילו היו החלטות אבל שרוליק שלנו שהוא שדרן בנשמה עשה מה בדיוק טוב לו וזה היה מה בדיוק טוב גם לנו. אה?

../images/Emo24.gifישראל איזה כייף לראות אותך

אחרי כל כך הרבה זמן שהיית חסר כאן נכון גם אני לא יודעת לכתוב כמו הרבה שכותבים כאן אבל זה בסדר , כבר התרגלתי לכך קיבלתי את זה כפשוטו ולא מנסה לקנא, לא מנסה לשנות את פני הדברים והרי כל אחד ואחד מאיתנו אחד ומיוחד . אז אנא תשאר כאן איתנו ותן לנו להנות הכל הדברים היפים שאתה יודע לתת כמו בדיחות שירים ודברים אחרים

שילה1

New member
ישראל..אהבתי את אשר כתבת...

וכעסתי גם! כשרון כזה..ומגיע לעיתיכל כך רחוקות? מהיום, על נפקדות..תענש!

שילה1

New member
הוא מבין אותי..האמיני לי..../images/Emo8.gif

ובשביל לשמור על בריאותי הרי יש לנו 3 אחיות רחמניות,ובינהן מלאכית אחת של ממש!(פורפי..בלי הסמקות,בבקשה!)

ג'וד - וכפי שתורגם על ידי

הרב שליט"א "ושמתי את זרעך ככוכבי השמים" כל אחד ואחד יהיה לא כבש אנונימי בעדר, בן בלי שם ויחוד, כל אחד יהיה "כוכב" יחיד ומיוחד שאין שני לו. ועם כל זה, באה השלמת הברכה - כולם ביחד יהיו כחול אשר על שפת הים".

../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo140.gifאת יודעת למה

עושים החלטות? כדי.........................שיהיה מה לעקוף............... זה, אחלה תבלין שבעולם............. לא ככה.................................?

למעלה