הזעקה שבשתיקה

maxima

New member
ישראל...כל אחד מדבר בדרך שלו

היה זמן שדיברת אלינו במוסיקה וזה היה נהדר מדוע נדמו צלילך??

ישRאל

New member
תגידו תגידו,,,

האם מישהו מכם מאמין ביד המיקרה?? איך זה?? איך זה שליאונה כותבת מיד אחרי קונן?? האם יד המיקרה הוא לא ולא ואני חושב שהם שני ה ה ה כותבים של הפורום ושמישהו ינסה להכחיש נימצאים כרגע ביחד וכותבים אולי אפילו על אותו מחשב שימו לב לאות ז הצ'ופצ'יק בקצה זהים אז תגידו מה אתם עושים יחד מה?? וחוץ מזה תודה רבה לשניכם איך באתם לי ביחד,, ואללה אלוהים עדי כמה אני אוהב אתכם

ישראל כפרה מתוק שלי ../images/Emo25.gif

לא כל דבר חייבים לגלות,אבל מכיוון שכבר גילית... אתה צודק,ליאונה יושבת כרגע לידי ומשקה אותי במי עדן מגן העדן,ובידה השנייה קולפת לי תפוח.... בעוד שתי דקות תבחין במסך שלך בוויברציות לא הגיוניות, אז תרגע,זו ליאונה הכפרה שלי שהפסיקה לקלף את התפוח ועברה ליצירתיות אחרת....אז, אדיוס ישראל החרמן...

ישRאל

New member
כניראה שגם אתה היית בתאילנד

וגם אתה ביקרת במיסעדה שניקראת NO HEND RESTORANT והמבין יבין מה עושים במיסעדה הזו חוץ מלאכול עושים הכל,,,

נכון ישראל,הייתי בתאילנד,אבל......

לא נכנסתי למסעדות,הבאתי סנדווצי'ם מהבית... נהנתי דווקא במשולש הזהב,בדיוק כשסירת המנוע הגיע למשולש הגבולות,נפתחה דלת מסתורית בספינה הקטנה ומתוכה יצאו שלש נערות בעלות משולש מעורר תאווה. להמשיך...?

ילען דינו "התפוז" המלען הזה.....

תסלח לי ישראל כפרה,אבל נאלץ לפרוש בגלל תקלה במחשב,ואולי בגלל הבחור והבחורה שמצד שמאל של המסך שעושים בפרהסיה מעשי פרו ורבו... אדיוס........

itaf10

New member
מה קרה פתאום, התחרפתם שניכם?

עד לפני רגע הייתם בסדר, מה קרה פתאום? לך ותבין את הגברים הללו...

אההה ישראל...פי'תום נזכרתי....

שדווקא עלי לא התנפלת בחבוקים ונשיקות! מה יש? התחתונים שלי כבר לא בצבע הנכון? אני כבר רץ ללבוש תחתוני נשים....

itaf10

New member
קונן ושרוליק

קחו את היאכט+הלומבורגיני מן מיזוג של מכונית וסעו להינפש יחד בתאילנד, אולי אפילו לאותה המסעדה ששרוליק המליץ (אני לא הייתי) חחחחחחחחחחחחחח בילוי נעים

TJ

New member
../images/Emo4.gifואני לא הבנתי שום דבר

כשאני שותק אין דציבלים, כשאני צועק הדציבלים קופצים. אז אולי אחד מממוחי אף-אוזן-גרון לעיל יבהירו לי מה לא בסדר איתי?

ישRאל

New member
TJ אני אנסה להסביר לך בצורה ציורית

האם קרה לך פעם שנתת "פול גז בניטרל"? זה בדיוק אותו דבר,,,ותחשוב על זה ואת קסם תבואי אלי למשרד ב21:00 ואסביר לך באופן אישי

Sודית

New member
שרוליקקקקקקקקק....זה הכל שלך????

כל המילים היפות האלה??? תדע לך שקראתי פעם ועוד פעם וממש התרגשתי מהכתיבה שלך... כל-כך אמיתי, כל-כך כנה, וכתוב בצורה מרגשת ביותר. אז תגיד לי ממי יש לך לקנא, הא????? סודית מקנאה עכשיו בך.... כי אני מזמן כבר איבדתי את רוב האותיות.

ישRאל

New member
סודיטוש חברה שלי מתוקה ../images/Emo24.gif

מה שלומך שם בניכר?? האם טוב לך אני שמח שבנך מגיע בקרוב אני מאחל לך מכל הטוב שבעולם

Sודית

New member
אני מרגישה יופי שרוליק, טוב לי פה

וכן....הבן יגיע באוגוסט ויתחיל ללמוד בינואר ויהיה לי עוד יותר טוב על הנשמה, כשיהיה קרוב אלי. סודית געגעה לך מאד שרוליק.

למעלה