הזעקה שבשתיקה

ישRאל

New member
הזעקה שבשתיקה

אנני מבין איך אתם לא שומעים אותי ז ו ע ק,,כשאני שותק לפחות פעמיים שלוש בשבוע אני נכנס לקרוא אתכם וכולי מתמלא קנאה כאשר אני רואה אתכם כותבים, משתפים,חוגגים,ואפילו רבים,כן גם לריב צריך לפעמים כדי לאזן את המהלכים הנכונים של הפורום הניפלא הזה. אני זועק ושותקעד שנישחקים לי מיתרי הקול, אני כל כך נהנה לקרוא את כולכם ,,את קונן המלעון,,איך לעזאזל אתה מוצא את המילים הנכונות שמסתדרות לך בשורות שורות כמו אבני דומינו ויוצרות סיפור אפילו דמיוני וכל כך מהחיים,, ואני זועק מקנא ושותק,,ואוהב אותך קונן, כן מידי פעם אני זורק איזו מילהואצבעותי כאילו ניבהלות מהזעקה שבשתיקה ומסרבות להקיש במקשים,, ואז ,,,בתיזמון מדוייק ניכנסת ליאונה עם סיפור השבוע,, ואני קורא בשקיקה כל מילה נהנה,זועק שותק ומקנא,, נכון מידי פעם ואפילו לעיתים רחוקות מאוד כמו עכשיו אני ניכנס מרגיש שהמילים מילאו אותי וכאילו רוצות לפרוץ החוצה ואז חוזרות לאצבעות ואני מתחיל להקליד ללא ראשי פרקים או הגהה זה פשוט זורם החוצה והאצבעות רצות על המיקלדת,,ואומרות את אשר על ליבי,, אומרות את מה שאני מרגיש את הזעקה שבשתיקה,, ועכשיו אתם חברי הותיקים והנאמנים תיקראו ואולי תגיבו ואני שוב יעלם עד,, לזעקה הבאה אוהב אתכם ישRאל

גליה12

New member
לא יודעת אם אני חברה ותיקה ונאמנה

כנראה שלא... אבל המילים שלך היו יכולות לצאת מהמקלדת שלי והשתיקה-הזועקת שלך נשמעה לאוזני מוכרת מאד.. אז תבורך

גליה אם יש לך עוד משהו שלא הספקת

להוציא מהמקלדת, את מוזמנת לשבת לידי ולהחזיק לי את האצבעות....

טוסקה

New member
ישRאל, מי שכותב כך, כמוך, לא צריך

להתקנא לא בקונן, לא בליאונה, לא באף אחד מאתנו, ובטח שאינו צריך לשתוק. כשאינך כותב, ההפסד כולו שלנו. ואל תעלם בבקשה - תכתוב, כמה שיותר. אתה כותב נפלא

תמנונה

New member
שרוליק וואלה הפתעה....../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

ככה בשקט ובשושושושוווווווווו............... את מאזין לנו ולא עולה לשידור. זה נכון ההפסד כולו שלנו אבל גם שלך. איפה הימים שלמרות המריבות הצעקות והמכות אתה בשלך כאילו לא קרה כלום......מוסיקה מוסיקה מוסיקקולה זמן. אז באמת שרוליק אנחנו לבד לא יכולים להחזיק ת'פורום מה אנחנו פועלים זרים???????????? יאלה קדימה............................

פורפור

New member
שרוליק,חזרת מתאילנד?../images/Emo6.gif

נראה לי שאתה עדיין שם,מה עשו לך אלו? פטריות נתנו לך? דבר דבר ! תביא מוזיקה תרקוד איתנו את מחול השדים.

ישRאל

New member
איזה תאילנד פורפור,כבר שכחתי

מאז הייתי פעמיים בקפריסין ופעם בהונגריה אבל את יודעת מה,, עכשיו ניזכרתי באמת בהונגריה אכלתי פיטריות,, רגע אשחזר,,,

תמנונה

New member
מ ק פ י צ ה את שרוליק

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

ישRאל

New member
תודה גליה,,,,

ותודה לכן טוסקה ותמנונה,,, מה אגיד לכן כמה פעמים רציתי לכתוב וכאילו האצבעות ממאנות להקיש במקשים וזה מ ת ס כ ל ואת יודעת מה תמנונה אפילו נהייתי אדיש למוסיקה תארו לכם לאלויס המלך בכבודו ובעצמו הופיע לי בחלום ושאל " תגיד שרוליק מה קרה הפסקת לאהוב אותי " ואני נאלמתי דום וממש אבל ממש לא ידעתי מה לענות לו כי הוא (אלויס) כל כך צודק נכון??

תמנונה

New member
שרוליק אולי אתה בגיל מעבר?../images/Emo24.gif

נביא לך חורמונים..........ואז תראה איך אלוויס וכל השאר יגיעו אליך ואחורי זה אלינו. טוב????????????????????

ישRאל

New member
את יודעת תמנונצ'וק מה ההבדל בין

גבר לאישה ??בטח את יודעת ובכל זאת אגיד לך גבר ,,,כל הזמן " רוצה " אבל לא כל הזמן יכול,, אשה,,,כל הזמן "יכולה" אבל לא כל הזמן רוצה,, ואת מדברת איתי על חורמונים??

תמנונה

New member
שרוליק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אויי ויי כמה שזה נכון..... ולכן בורא עולם ברא ת'גבר ות'אשה שונים ובכל זאת כמה תלאפים שנים הם מסתדרים לא רע. נונה

ישראל כפרה,למה אני לא מכיר נשים

כאלה שכל הזמן רק רוצות? למה רק אתה מכיר? ידעתי שבאת סתם לעצבן אותי...

תמנונה

New member
הופה שרוליק רק קצת ../images/Emo6.gif

עושים לך גרוי והעסק עובד................ כמובן שופן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שים לב מה יצא לי. נונה

שרונהה

New member
חחחחחחחחח מה שיצא לך נונה../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ברצפה

vikiberko

New member
שוווווווו שמעתי פןןןןן ובאתי

ישראל ברוך הבא בצל שורותינו ...כמה זמן אפשר להישאר במחתרת חייבים לעלות להיכנס למספרה ולעשות שוב פאן.......

למעלה