הזעקה האחרונה?!?

haim6716

New member
הזעקה האחרונה?!?

שלום, יש למישהו המלצות על האזעקה של "הזעקה האחרונה"?? קראתי בכמה פורומים כי זו טכנולוגיה חדישה משהו? מישהו ניסה אישית?

M O R M

New member
מורכבת לי מערכת האזעקה שלהם - מעדיף רב בריח

תראה רכשתי את האופנוע כאשר מורכבת אזעקת דיפנדר עם מערכת איתור לוויני. העלות של המערכת כ- 300 ש"ח + 75 ש"ח עם התחייבות לשנה. (המחיר הרגיל הוא כ- 85 ש"ח לחודש) מאחר ואני קניתי את האופנוע אחרי כחדשיים לא שילמתי את הסכום ההתחלתי ולא את שני התשלומים הראשונים. בתמורה להסכם המשך המערכת אזעקה תעבור לרשותי באפריל שנה הבאה. אני מנסה את המערכת ואחליט על המשך באפריל שנה הבאה. לגבי המערכת הערות: א. הצופר שלה קצת בינוני בעוצמתו אבל מספק. ב. השלט פשוט ונוח להפעלה אולם הטווח שלו מוגבל למרחק קצר יחסית של כ- 5 מטר (למרות שזה מספיק) ג. מערכת האזעקה נכנסת למצב "ישן" למטרת חיסכון באנרגיה - זה יעיל אולם מצריך לניטרול בבוקר תוך הפעלת האזעקה בפועל וניתוק אזעקה. זה טיפלה רועש אבל אם מוכנים עם השלט השכנים לא נבהלים. ד. יש מערכת דריכה עצמית שקצת קשה לבטלה (אפשרי אבל לא ממש נוח) - דריכה עצמית זו תופעה מעצבנת במיוחד . ביטלתי אותה , אבל המחיר הנגדי הוא כמה מצבים אמממ...רגישים ששכחתי להפעיל אזעקה. תקלות: לפני כחדשיים נתקעתי בשטח באמצע שדה חרוש (אופנוע שטח) כאשר אחד החוטים שמנתק הצתה התנתק כתוצאה מהתקנה לא טובה. קיבלתי שרות טלפוני במקום לעקיפת הבעיה באופן סבלני ומקצועי, מעולה ובלתי רגיל. הנעתי ולאחר כמה ימים הוכנס האופנוע להתקנה מחודשת , איכותית ומוקפדת שלא סביר שתיכשל (הזמן יראה זאת) מערכת איתור לוויני ומוקד שרות מעולה ויעיל. המערכת מאפשרת בקלות למוקד לדעת היכן האופנוע בכל רגע , להיכן הוא נע , באיזו מהירות . המוקד הטלפוני מעולה , יעיל , רגיש ומוצלח. כל פעם שהאופנוע נע לעבר שיטחי הרשות הפלסטינאית או מקומות מוזרים כמו מדבר יהודה בלילה או ניתוק מצבר הם מתקשרים ומבקשים סיסמא. בפעם האחרונה שהתקשרו למנזר מרסבא בשעת לילה מדבר יהודה היה לי קצת קשה להבהיר למוקדן שאני בטיול רכיבה בלילה במדבר. אז אם הכל בסדר למה אני מעדיף רב בריח? א. מערכת רב בריח הותקנה אצלי כמה שנים על האופנוע שטח (הוטבלה בנחלים , הורטבה במים , מולאה אבק מדבריות , עמדה בזעזועי נפילות על סלעים וכדומה.) - לא נרשמו תקלות. ב. טווח המערכת לשלט גדול פי כמה. ג. אני לא ממש בטוח שאני צריך לדעת היכן האופנוע שלי - קרי במידה יודיעו לי שהוא בשכם זה לא ממש יעזור לי. מצד שני כבר הודיעו לי שהאופנוע שלי נע לכוון השומרון כאשר רכבתי לאלפי מנשה - ההודעה מהמוקד הגיע לפני שאני נכנסתי לשטח השומרון. ד. למערכת הזעקה האחרונה יש אפשרות לניטרול האופנוע מרחוק - זה יתרון עצום אבל מה קורה בעת תקלה? ה. המערכת לא נוסתה עדיין בחורף ואני קצת חושש. לסיכום : לחיוב: מערכת מעולה טובה ויעילה כוללת איתור לוויני , התקנה מקצועית , שרות מקצועי , מוקד טלפוני יעיל ורגיש במיוחד. לחובה : מערכת משוכללת עם יותר סיכוי לתקלות. שלט לא רגיש מספיק , צופר בינוני בעוצמתו, מצב "ישן" מהיר מידי, דריכה אוטומטית קשה לניטרול.תקלת התקנה אחת. אם עד אפריל המערכת תעבור ללא תקלות את החורף סביר שאמשיך שנה נוספת . אחרת , יש לי במחסן מערכת רב בריח להתקנה מוחדשת - מערכת שהוכיחה אמינות נפלאה.

םFALCONם

New member
גם לי יש מערכת כזו...

גם לי יש מערכת כזו בשני קטנועים וטקרקטורון, אני מאוד מרוצה ממנה, בניגוד ל MORM לא נתקלתי בצופר חלש ו/או בעייות מרחק בין הקטנוע לשלט, לגבי החורף אני רגוע לחלוטין מכיוון שהטרקטורון שלי טבל במים לא אחת, והמערכת יציבה, אישית ממליץ בחום, אתה מקבל אינפורמציה חיונית ממוקד רגיש ומקצועי, כל נגיעה בכלי אתה יודע, יש אופציה להודעות ישירות לסלולרי שלך מהקטנוע, ואני לא מבין כלל את ההשווה לרב בריח, שזו מערכת שידועה בתקלות טכניות,

gerber

New member
טוב שאתה לא ב99.9% אחד מהעובדים בחברה

שני קטנועים וטרקטורון....

Spondylus

New member
רב בריח זו "מערכת שידועה בתקלות טכניות"?

מנסיון אתה אומר זאת? אני 4 שנים עם אזעקות של רב בריח מותקנות על 3 כלים שונים (כולל אופנוע שבילים שנפל, רטט ווברץ) ולא היתה לי אף בעיה עם האזעקה.

YAYA15

New member
מלא תקלות...רב בריח../images/Emo35.gif

חודש הייתי בארה"ב, האופנוע עמד עם אזעקה מופעלת, הגעתי מוכן עם כבלים אבל הוא הניע כמו פנתר בלחיצה הראשונה. ובכלל, אני כבר שנתיים עם אזעקת ביפר ולפני זה שנתיים עם האזעקה הרגילה ולא נתקלתי ולו בבעיה אחת אין מה להשוות לאף מתחרה בתחום
על השירות והיחס שמקבלים בכלבוטקס אין בכלל מה לדבר
גילוי נאות: אני צרכן מס' 1 של כלבוטקס

kramberg

New member
כרגיל הילד המיוחד מחליט לנסוע בשדה חרוש.

מורם, לא נוסעים בשדה חרוש. זה פגיעה בפרנסה של האחר.

iec

New member
אצלי מותקנת המערכת שלהם ללא איתור.

כשהאופנוע מצפצף אני מקבל SMS....כלומר ביפר ללא הגבלת מרחק. זה אומר שאם הולכים לסרט\קניון\מתרחקים מהאופנוע מאוד....עדיין יש התראה (למרות שאם רחוקים מאוווד יקח זמן להגיע לאופנוע.) הסירנה חזקה מספיק. השלט הרחוק עובד רק מקרוב יחסית-יש בזה גם יתרון במידה ונלחץ הכפתור של השלט הזרוק בפאוץ'...מצד שני קצת מבאס שכדי להפעיל את מצב הפאניק יש להתקרב . המערכת נראית אטומה למים לחלוטין...היא יצוקה. עד היום ללא תקלות. נטרול דריכה אוטומטית תוך 5 שניות אצל יאיר בחנות. אחלה שירות. מחיר טוב.(לדעתי) בהנחה וארצה להכניס את אופציה ה-GPS נאמר לי שאצטרך להגיע לחנות לעוד רבע שעה של התקנה. SO FAR SO GOOD

Pumi

New member
המערכת שלהם לא עובדת על GPS

אלא על SIM של סלולארי. כלומר לפי ה SIM ובעזרת חברת הסלולאר הם יכולים לדעת איפה האופנוע נמצא. באם האופנוע נמצא במקום ללא קליטה, אז לא ניתן לזהות את מיקומו. גם לי יש את המערכת הזאת, עם הניתור.

iec

New member
משיחה שעשיתי הבוקר ליאיר כדי לרענן את זיכרוני

נאמר לי שהמערכת עובדת על GPS ובשום אופן לא ע"י זיהוי ה-SIM. הזיכרון לא בוגד בי עדיין

Pumi

New member
אז יכול להיות שמדובר על גירסה אחרת

לי התקינו לפני חודשיים בערך. הכניסו SIM בפנים, ואמרו לי במפורש שמדובר על תקשורת סלולארית בלבד, ולא GPS. יש לאזעקה מספר של סלקום אם אני לא טועה, ורשומה במאגר של החברה לשם מעקב. לי יש איתור אקטיבי ולא פסיבי ע"י SMSים.

yoshi6

New member
דילמה, מה תעשה כאשר...

קבל סיטואציה אתה במיטה, חורף בחוץ, ואתה חוגג בין הסדינים, השעה 2 בלילה ואתה רייק מבגדים מקבל סמס מההזעקה מה תעשה. 1. שישרף האופנוע, בטח חתול מתחבא מהגשם 2. מציץ מהחלון לוודא תקינות. 3. עוזב את אדם לבד במיטה לוקח מעדר ורץ לשחוט מה שיבוא בדרך.

iec

New member
כל הסיטואציה שלך דמיונית לחלוטין כי../images/Emo26.gif

3 מטר מהמיטה. סעיף 3 נשמע מעניין אבל אני לא "הטעם" שלו...האופנוע שלי שקט ואמין מידיי

iec

New member
מכוער מכוער...אבל תראה איזה גודל../images/Emo24.gif

yoshi6

New member
כנראה שרק ככה אפשר להוציא ממך תמונה

של הבהמה בסלון, של העונדה כבר ראינו ולא הייתי בטוח שהחרגול תואם את מידות הסלון ואם הוא מסתיר את ה- LCD לגמריי.

למעלה