הזעקה האחרונה?!?

ariel00i

New member
למה אתה חושב שיש לו "מרווח גחון" ?

מאיפה נראה לך שהוא רואה טלוויזיה ?

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo45.gif ללא ספק.

אבל יש לציין באמת שהCBR היה יותר יפה בסלון.

iec

New member
עוד מילה ואני מצטרף אליך למילנו ../images/Emo3.gif

להרוס לך את כל הפרטיות עם אדם

ב ו Z י

New member
אדם לא נוסע כי

הפספורט שלו נמצא אצל רשויות ההגירה אחרי שהביא לארץ כמה סודנים...

iec

New member
שיהיה בריא...איזה תאבון יש לו

/tapuzforum/images/Emo67.gif

Ad H

New member
נו בוזי

אמיליו כבר נתן לך לטעום מהמקיאטו שלו?

haim6716

New member
אז מה נחשב?

תודה לכולם על התגובות, MORM אני מבין שסה"כ אתה מתלונן על ההתקנה? אך לא על האזעקה? MAX לא הבנתי אחי על מה אתה ממליץ, FALCON אם אתה עובד בחברה, אתה התקנת אצל MORM??? וברצינות ל IEC כשאתה אומר GPS, זה חלק מהאיתור? קראתי שיש לזעקה האחרונה אופציה באיתור במידה והכלי נגנב להגביל אותו למהירות מאוד נמוכה כך שהסיירים יוכלו לסגור עליו, כבר גנבו לי CBR 900 ואני לא רוצה להמר....

פרסאוס

New member
אתה לא רוצה להמר - תעשה ביטוח מקיף

וגם זה הימור עד שתקבל את הביטוח. כל שרשרת אפשר לחתוך (פעם היו לי ספקות בעניין, אבל הסתבר לי שטעיתי). אזעקה? מי מנסה בכלל לעקוף אותה. יש שרשרת לחתוך וזהו. מפה, מעלים אותו על טנדר, ולך חפש.את האזעקה והדיסק יפרקו במקום אחר. בעניין מערכות מיקום למיניהן: גם אם לא הצליחו לעקוף את הפתרון הטכנולוגי (נניח), אם אתה לא ממש קרוב לכלי, זה לא יעזור לך הרבה. הסיכוי שהמשטרה תעזור לך, אפילו תגיד להם בדיוק מה קרה ובאיזה כיוון הגנבים, הוא בערך 1% אם אתה לא מכיר אישית כמה חבר'ה מיחידת אתגר. אז כדי לישון בשקט הייתי מדרג את הפתרונות כך: 1. אופנוע במקום סגור ומוגן (בית, מחסן שמור וכו). האופצייה הכי טובה אבל רובנו לא יכולים להגיע לשם. 2. ביטוח+אזעקה+קשירות. 3. רק אזעקה וקשירות.

M O R M

New member
לא , איני מתלונן על שום דבר.המערכת טובה נקודה

ציינתי לשם הבהירות , הגילוי הנאות והאחריות את העובדות הידועות לי בטווח הקצר בו אני משתמש במערכת. נכון להיום , המערכת תקינה ועובדת היטב ולמעט החסרונות שציינתי אין טענות. קבל גם את ההערה שביטול הדריכה האוטומטית ניתן לבצע במשרדי החברה המפיצה ללא שום בעיה. שים לב להערה בעניין הכניסה של המערכת למצב "ישן" אשר חוסך מצד אחד צריכת זרם ומצד שני מעט מעצבן כי בסוף יום עבודה אני צריך לנטרל ציפצוף אזעקה כי השלט לא עובד במצב "ישן" . רק לאחר גרימה מכוונת של אזעקה המערכת "מתעוררת " וניתן לנטרל את הציפצוף. אני צריך לברר האם ניתן להאריך את משך הזמן עד שהמערכת נכנסת למצב "ישן" - למעשה עדיף לי שיקח לפחות 12 שעות עד לכניסה למצב זה , כך לא אזדקק כל בוקר להזהר בהערת השכנים (אני מכין את השלט ללחיצה , מסובב מפתח סוויטצ' , המערכת מופעלת לאזעקה , לחיצה על הכפתור ניטרול משתיקה אותה - זה יוצא כמעט 2 ציפצופים של הצופר = מעט יותר מנטרול רגיל.) יש כן הערה חשובה : השרות שלהם מעולה!! אני לא יודע אם ניתן להגביל מהירות האופנוע בשליטה מרחוק - אני כן יודע שניתן לכבות מנוע ולעצור את מערכת החשמל בשליטה מרחוק. אין ספק שמדובר בפריצת דרך בתחום ההגנה על האופנוע - שלם דמי מנוי חודשי וניתן יהיה לאתר את האופנוע שלך מיד לאחר הגנבה ואו ניתוק המצבר. המערכת עם סוללת גיבוי ונותנת אינדיקציה על מיקום האופנוע לאחר ניתוק המצבר וניתוק המערכת אזעקה. המערכת איתור בנויה מסביב למערכת אזעקה של חברת דיפנדר. למיטב הבנתי ניתן להרכיב את מערכת האיתור על בסיס כל מערכת אזעקה אלקטרונית קיימת. אין למעשה קשר ישיר בין מערכת האיתור הלוויני לבין מערכת האזעקה. משמעו שאם כבר יש לך מערכת אזעקה תוכל להצטרף כמנוי לאיתור בלבד בעלות נמוכה יותר מהעלות החודשית שלי.

shimi0s

New member
תעשה אזעקה

שלום לכולם PUMI איפה אין קליטה כיום? אפילו מרכזים מסחריים שמים רפיטרים, YOSHI6 הסיטואציה שלך חצי טובה, למערכת האיתור יש מוקד וסיירים, נכון שבקבלת הודעה יש חיסרון אם אתה עסוק אבל מוקד עומד מאחור, ששולחים סייר, ובמידה והכלי נכנס למצב תנועה (גרירה או נסיעה) נפתח מרדף, שלפי מערכת האיתור שיש לי ניתן דרך המוקד להאט את הכלי למהירות של 20 קמ"ש, עד שסוגרים עליו, HAIM6716 מה אתה מתלבט כלל? גנבו לך כלי? אל תחשוב פעמיים שים אזעקה ואיתור!!!! פרסאוס מקיף פתרון מצוין למי שיש כסף... אנשים סעו לאט, לפני אזעקות ושאר אבטחה, סעו לאט!!!!!!!!

Pumi

New member
לא ניתן להגביל מהירות, ויש מקומות ללא כיסוי

ניתן לכבות את האופנוע ברוב הדגמים, אבל לא ניתן להגביל מהירות באף אופנוע. מבחינת כיסוי, יש מספיק מקומות מרוחקים ללא כיסוי. המטרה היא שהגנב לא יספיק להגיע לשם. בנוסף לחניונים תת-קרקעיים.

םFALCONם

New member
לא ידעתי...

חחח לא חיים אני לא עובד שם ולא התקנתי ל MORM חחח לא שמת לב שכלל לא התייחסתי לגרבר, כנראה שהוא לא מזון תינוקות אלא תינוק מכיוון שיש לי 2 קטנועים וטרקטורון הוא חושב שאני עובד שם חחחח אם הייתי עובד שם לא היה לי כסף לזה חח ועכשיו ברצינות, IEC אחלה תמונה!!! אבל חשבתי שהמערכת עובדת על סים, לא ידעתי שזה על GPS, ומה הקשר לביטוח מקיף? לאיתור יש יכולת לאתר את האופנוע בכל מקום בכל מצב, אתה תבין ותערך אותה בעיקר כשינסו לגנוב לך, עד אז כל האזעקות נשמעות זהה, ההבדל ברגע האמת. יוסי6 גם אני בוחר בסיטוציה 3!!! חחחחחח אבל קילשון לא מעדר חח

למעלה