הזעקה האחרונה?!?

sergeilov

New member
ממש לא GPS

האיטור עובד על הסים שיש במכשיר, לא על GPS, גם לי יש אזעקה ומערכת איטור של דיפנדר ולפני שלוש שבועות גנבו לי את האופנוע התקשרואלי ממוקד ואמרו שהאופנוע נוסעבכביש פרדס חנה ואני לא הייתי באופנוע הם שלחו סייריים שנסעו לאיפה שהאופנוע נוסע ומהמוקד עצרו את האופנוע למהירות מאוד נמוכה והסייריים הגיעו למקום ליד פרדס חנה אז הגנב ראה אותם וברח והחזירו לי אותו, סויצ שבור אבל האופנוע חזר הסייר אמר לי שזה עובד על הסים שבקופסה מזל שתפסו אותו

iec

New member
וואלה..אני חושב שאצטרך לאמת איתו שוב.

משהו כאן לא מריח טוב..ומבדיקה שעשית-אדם לא בסביבה

אתה גדול אתה, חבל שאתה פיקציה

2 קטנועים טרקטורון, עזוב אותנו מפימפומי סרק, המערכות הללו לא עובדות בתחת לפני השטח, יעני נוטרל בחניון מינוס המוקד יכול לעשות שמיניות באויר. המערכות שלהם מאוד קלות לעקיפה, תשאל את מי שנתקע וקיבל הסבר דרך הטלפון. אז סע ברכה. ד"א היית רדום איזה 3 שנים, מה קרה התעוררת ?

םFALCONם

New member
חחחחח

חחחחח יאו אני בוכה מצחוק, כמה משועממים נכנסים לפורום אופנועים כדי להגיב על תוכנו ותכולתו של אדם? חחחחח "משהו לא תקין"..? פגעת חמוד, משהו באמת לא תקין בך, אני מצמיד אותך לגרבר, אולי אף זה אותו אחד שמתעסק במה יש לי ובמה אין לי ושוכח למה הוא נכנס, אז חמוד, אם נרדמתי/ישנתי/התעוררתי/או רכשתי פריט זה או אחר - אינו מעניינך, ואם אתה מעוניין בפיסת מידע שתעסיק אותך בספקולציות כל היום, קבל עדכון, גם רכב יש לי, פרטי, וזה בנוסף....אתה בטח מתפחלץ עכשיו, אז שניה לפני שאתה מגיב על מה רכשתי מתי ולמה, תחפש קונוטציות לנושא, שכן לא באמת מעניין מישהו מה יש לי, ומה לא...יום טוב חמוד.

אבל למה ה חחחחחחחח

אתה צודק במאות האחוזים, אין לי חיים רק לשבת ולחפש אותך. מה לעשות כתבת כל כך רהוט ושטוף ידע ומידע שתהית על קנקך, והפלא ופלא ישנת 3 שנים, מה שמעורר 2 אופציות. 1. היית בחו"ל עשית מיליונים 2. הופעלת לפמפם מוצר. גוטן טאג מונשרי

םFALCONם

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אתה הורג אותי, כתבתי כל כך רהוט ושטוף ידע שתהית על קנקני??? חחחחח לפנים משורת הדין, אנא כנס שוב להודעה המקורית שלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=134816834 ואשמח באם תדגיש בעבור חלשי השכלה כמוני מהם הנקודות שכביכול הפנו את תשומת לבך והפעילו את גלאי "מפמפמי" המוצרים שלך, באשר לנושא המיליונים, כלל לא אגיב, לבסוף אחשב "מפמפם הדולרים" חחחחחח יאווו אתה חי בסרט גיסנו....

ב ז נ ט

New member
אני במקומך מוותר על החברה האלו

בגרנד דינק שלי הותקנה מערכת כזו כחלק מעסקה בעופר אבניר. למרות שעל פני נראה כאילו שווה משהו, בפועל ממש לא. מצפצץ הרבה פעמים ללא סיבה, ובפעם ששברו את הכסא וגנבו את הקסדה, אפילו לא התקשרו. ששאלתי למה ענו לי שהם לא מתקשרים אלא אם רק גונבים. חוצמזה שלטים חרא, תיקנתי כבר פעמיים.

miriam9163

New member
מהו איתור????

שלום לכולם, אני חדשה פה, אני רוכבת על בורגמן 400 סמ"ק, יש לי אזעקה במנעול דיסק, מישהו יכול להסביר מהו איתור? לפי התגובות לא הבנתי אם זה שירות או מוצר?

M O R M

New member
מדובר במוצר + שרות לאיכון באמצעות מוקד

מדובר במוקד מאוייש טלפוני שמקבל אינדיקציה ממערכת GPS לווינית על מיקום האופנוע , יש אפשרות למוקד להשבית את המנוע בשליטה מרחוק. ניתן להתקין את המערכת איתור לוויני על ובנוסף למערכת האזעקה שלך.

haim6716

New member
תודה לכולם!!!../images/Emo45.gif

תודה לכולם על התגובות, החלטתי ללכת על דיפנדר של הזעקה האחרונה, גם אזעקה וגם איתור תודה לכולם!!!

מיצו

New member
זהו? סיימתם את הפרסומת?

מוזר, גם בפעמיים שלוש הקודמות תמיד זה היה ככה. כנראה שמי שמפעיל את העניין לא הפנים את העובדה שזה חוזר אליו כמו בומרנג. חבל.

chick

New member
לא יכולתי לכתוב את זה יותר טוב

אני עוד ממתינה לטיול שהבטחת, (משהו בדרום, הרבה בשר......)
ע

למעלה