הזנחה מזעזעת!

fliperit

New member
הזנחה מזעזעת!

יש בישוב שלי סוס פרטי (הוא לא בחווה של הישוב-הוא מוחזק בשטח ציבורי..) תמיד ידעתי שהוא קצת רזה...ושהרגליים שלו לא בדיוק בזוית הנכונה...אבל היום הלכתי אליו...וזה היה פשוט מזעזע! בחיים לא ראית סוס רזה כלכך! והרגליים שלו כלכך עקומות (בגלל שהוא לא זוכה לפרזול/טילוף)! והוא קשור בחבל שיכול בשניה להתלפף לו מסביב לרגל...ויש לו חוט בזל מסובב על הרגל.. ממש רציתי לעזור לו ולהוריד את החוט ברזל מהרגל שלו, אבל אני לא מכירה אותו והוא איים עלי כשהתקרבתי עד כדי מגע... התקשרתי לעמותה למען הסוס והשארתי הודעה, ולעוד איזה עמותה ודיברתי איתם...הם אמרו לי ללכת ל=בעלים שלו ולהגיד שהייתה ניידת של העמותה, ואם לא ישתפר המצב הם יקחו את הסוס... אבל אני לא ממש רוצה לחשוף את עצמי שהתלננתי....מה עושים?!?!?!

DiMi DiMa

New member
וואי איזה מעשה אמיץץץ

באמת יופי על היוזמה מאמייייי אמממממ למה את לא רוצה לחשוף את עצמך???? אני במקומך הייתי חושפת את עצמי במה יש לי להתבייש?? את עוזרת לסוס במצוקה... ואם את לא רוצה בכל מקרה תגידי לחברה שתלך...

fliperit

New member
...מה, את דפוקה?

למה אני לא רוצה? כי אולי אלה אנשים מהישוב ואני לא רוצה להיות זאת ש"הלשינה"? וגם חברה שלי לא ממש רוצה ללכת. אבל אנחנו נלך בכל מקרה...או שנבקש מהוטרינר שעובד בישוב לדבר איתם.

DiMi DiMa

New member
דבר ראשון...

אל תקראי לי דפוקה כי ניסיתי לייעץ לך דבר שני אני הייתי עושה את זה לא משנה מי היו האנשים... הסוס מוזנח הוא צריך טיפול... מסכן.....;-[

fliperit

New member
אז את צדיקה..מה את רוצה ממני??

את לא ניסית ליעץ...את קודם כל הצגת אותי בתור מישהי שלא אכםת לה, או שלא באמת רוצ לעזור (ציטוט ""וואי איזה מעשה אמיץץץ ובאמת יופי על היוזמה מאמייייי") אולי לא התכוונת לזה..אבל זה היה נשמע מזלזל למדי.

שירלי317

New member
בלי להדחף...

אבל זה היה נשמע לי דווקא מלא הערכה ומעודד... לא מזלזל... וזה לא יכול להישמע... כי זה באינטרנט... בכתב... אז אולי נראה לך... אבל זה נראה לי מוזר... ושוב אני מדגישה שאני לא מנסה להדחף... סתם זה הציק לי...

DiMi DiMa

New member
רק שתדעי שממש התכוונתי לזה!!!

אני לא אומרת דברים כאלה בנושאים כאלה סתם!!!!! את ממש אמיצה מאמי כדי לגשת לסוס שאת לא מכירה ולנסות לעזור לא כל אחד יכול לעשות את זה... אבל תחשבי את מה שבא לך...

רקפת

New member
את צודקת ../images/Emo45.gif.

זה לא בסדר מצד העמותה שנתנו לך להתמודד עם זה חלקית לבד
. אם בעלי הסוס נותנים לו תנאים כאלה ומתנהגים בו (או יותר נכון לא מתנהגים) ככה, אז עדיף שאת לא תלכי לשם בעצמך, אם הם פושעים
וגם אם הם לא, לפי דעתי עדיף לך לא ללכת.. את לא מכירה אותם... תתקשרי לעמותה שוב ותדברי איתם שוב ותגדידי להם שאת לא רוצה ללכת לשם בעצמך. בהצלחה.

fliperit

New member
הם לא פושעים

הם משפחה די נחמדה...רק שהם בורים בעניין גידול סוסים. אני מכירה אותם טיפה (רק כי הם מהיישוב). אני מניחה שאני כן אגש אליהם...או שאולי אני אבקש מהוטרינר לגששת לדבר איתם....נראה עוד

שירלי317

New member
אולי..

את יכולה לדבר עם ההורים שלך, או לבקש מאיזה וטרינר או משו.. או אולי מהאנשים בחווה שאת רוכבת אם היא קרובה לאזור או בחווה של המושב... חברים של המשפחה או משו.. שיבואו איתך... ככה לא יסתכלו עלייך כמו סתם ילדה או משו כזה.. ואולי ילחצו קצת או משו... אני אישית במצב כזה נראה לי הייתי מצלצלת גם למשטרה.. זה התעללות והתאכזרות בבעל חיים!! פשוט נורא... וזה יותר נפוץ משזה נראה...

fliperit

New member
אני לא רוצה להתקשר למשטרה..

הם לא פושעים ולא אנשים רעים. הם מתנהגים ככה רק בגלל שהם לא יודעים לגדל סוס. וטרינק זה רעיון טוב...חשבתי על זה כבר- ואני מקווה שהוא יסכים לעשות את זה, בגלל שלפי מה שזכור לי הוא לא הבןאדם הכי אכפתי שקיים (הוא פעם היה הוטרינר של הסוס שלי)

lereran

New member
ההורים

-אני מציעה לך ללכת אליהם אחרונים... (מקווה שתביני למה)

fliperit

New member
ההורים שלי?

יסכימו לעזור בטוח, אבל גם להם אין ידע בגידול סוסים...

ה צ י ף

New member
תיפני לדגני יש לו חווה לשיקום

חיות גדולות... http://www.treatment-ranch.com/ זה האתר שלו

למעלה