הזנזונת מתחתנת

eranmc

New member
"אני רוצה להדפק מאחורה"

לא לכל דבר יש הסבר במחשבותייך

galmc

New member
חחחחחחח, זה אל אשמתי!

יש לי חברות קצת מטורפות (שיר עדה לכך!)

eranmc

New member
ממש זהבה בן גדולה

"מאריה שמזכירה גבר שעבר ניתוח לשינוי מין משום מה" בגלל זה אתה מתקרצץ פה עם שאלות דפוקות.

mcrlz

New member
הופה להרגע!

רועי צודק ותסלח לי! אבל היא ממש ממש ממש ממש לא רוקדת יפה! ואני רוקדת כבר 7 שנים אני יודעת מה זה לרקוד יפה...!! אין לה טכניקהה והיא עושה את התנועות שלה שפיציות!! זה לא נכון שמראיה לא רוקדת יפה יא מעדיפה את העקבים על הריקוד! מראיה התחתנה עם מטולה רק בגלל שהיא אהבה אותו! ומי שמדבר עם נראת כמו גבר ג´ניפר לופז בלי איפור! תעשו טובה אני כבר נראת יותר טוב ממנה! תראה מראיה לפחות לא מחליפה בעלים פעם בחצי שנה!! היא הייתה נשואה לטומי כמה שנים ואחרי זה היה לה רומן עם הזמר לואיס מיגל במשך 3 שנים! היא לא מחליפה בעלים כמו גרביים! ג´ניפר מוכרת יפה?? כשהיא תגיע לאותם השגים של מראיה תבוא אלי ותגיד אז שהיא מוכרת יפה!! ורועי הרבהההההההה מעל הקרסוליים שלה! ערן בבקשה תעיף אותו מהפורום!!

eranmc

New member
אבל זה מלא עבודההההההה

חחחחח טוב בהודעה הבאה שלו. ומראיה הייתה חסרת ניסיון, האמת גמני הייתי מתחתן עם מוטולוה, והגיל לא קשור הוא הראה לה חיים שלא ראתה עד אז. בקשר לריקוד ג´ניפר רוקד יפה לדעתי אבל שאקירה יותר (ואצלה זה טבעי).

mcrlz

New member
הרבה אנשים חושבים שהיא רוקדת יפה

אבל אתם לא רואים מה שאני רואה:) וכן שאקירה רוקדת יפה

eranmc

New member
שאקירה סקסית בטירוף

כמעט כמוך וגל... רק חבל ששאקירה שרה שירים לא ברורים אחרת היא הייתה באמת הזמרת הליטנית הכי טובה.

noa462

New member
מסכימה איתכם!

תעיפו אותו וזהו! ערן לא ככ קשה אם רוצים... חחח סתם איך שתרצה

galmc

New member
טוף אז ככה

בתור מעריץ של מלאך (המוות) או שנקרא לה מיס-סיליקון-בתחת, או פשוט ג´ניפר אולי אינך מודע למה שג´ניפר עשתה בשנה האחרונה, או פשוט אינך רוצה להודות באמת שגברת "מושלמת" עשתה... אבל אל תשכח שאתה בפורום מריה אז אל תצפה לתגובות אוהדות על ג´ניפר, אני מציעה שפשוט תצא מהפורום תשאר בפורום ג´ניפר ותעזוב את מריה בשקט!

eranmc

New member
חחח אין לה סיליקון בתחת

למרות שהייתי מציע לה להוריד קצת. ואני לא מעריך את ג´ניפר כזמרת מהמון סיבות חוץ מלאברובי

שעטנז

New member
ערן... אני בעד שתעיף את וסל מהפורום

זה פורום של מאריה יש לנו את הזכות לקלל את ג´ניפר!!!! איכס... אני כבר שונא אותו!!! גרדיא!!!! טוב בקיצור להעיף את הדפוק הזה!

eranmc

New member
חח יאללה מי בעד?

סתאאאם, אני מעדיף להשאיר אותו רק בגלל שהוא מעריץ של מראיה. חחחחחחח אני ניזכר בקטע של המהפכה של ההומופאט.

היית מת!!!!!!

ג´ניפר מוכרת-ומוכרת הרבה? בזמן שמכירות של 5 מיליון עותקים זה "כשלון" (כו, בטח.......) בשביל מריה. שג´ניפר הכלבה מצליחה למכור 5 עותקים (בעזרת הציצים שלה) היא כל- כך שמחה והיא חושבת שהיא פופולרית! אז היא לוקחת את כל הראפרים שהיא עושה איתם דואטים וחוגגת מאחורי השיחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mcrlz

New member
עוד פעם?!

כמה פעמים היא הייתה נשואה?!?!? אני מהמרת על נישואים של חצי שנה מקסימום כמו הפעם שעברה...

galmc

New member
מהה?!

היא כבר התגרשה מהקודם?! הייית בטוחה שהם עוד נשואים!! אני גם נותת לה חצי שנה עד שנה...

למעלה