הזנזונת מתחתנת

roimc

New member
חחח עכשיו שמתי לב

זה לא אירוני שאני קורא לה זנזונת ושם ת´תמונה הזו של מאריה?

וסל

New member
לרועי-תקשיב ותקשיב טוב!!

לפני שאתה מעז לקלל את ג´יניפר לופז המדהימה הבט בזמרת שאתה כה מעריץ!הלא מאריה התחתנה עם מוטולה משיקולים כלכליים-מסחריים גרדיא !!!הוא לקח את מאריה,נערה אלמונית משכונת מצוקה והיא התחתנה איתו כדי שיקדם את הקריירה שלה.ספק אם אי פעם אהבה אותו.לבסוף היא השתמשה וזרקה אותו בדיוק כמו זנזונת סוג ב´!ואח"כ ניהלה רומן עם הכוכב הלטיני (ששכחתי את שמו).אז מי בדיוק הזונה בסיפור? אומנם חיי הנישואין של ג´יניפר לא עלו יפה עד כה אבל היא לפחות לא הסתובבה עם גברים זקנים ועשירים כדי להתפרסם כפי שעשתה מאריה(והזמרת טליה). אז,ילדון -שים לב לפני שאתה פותח את הפה על ג´יניפר לופז!ועם כל הכבוד למאריה ג´יניפר מוכרת ומוכרת הרבה!!!!!והמוזיקה שלה מושמעת במועדונים ובאם טוי וי ולא רק בהVH1 כמו מאריה! היית מת להגיע לקרסוליים של גיניפר!היא כזו זמרת מוכשרת ורקנית מעולה ולא מגושמת כמו מאריה שמזכירה גבר שעבר ניתוח לשינוי מין משום מה...

roimc

New member
וסל...

אם לא הייתי יודע שאתה קוקסינל הומו חסר סיכויי אולי היית יושב לריב איתך אבל אין טעם אז נסיים בזה ש... ג´ניפר עדיין זנזונת...מה זה משנה מה מאריה? ג´ניפר ז-נ-ז-ו-נ-ת.

eranmc

New member
רועי די

אל תתיחס אליו בבקשה. אין לי כוח להכנס לאדמין ולמחוק את ההודעות ואז להחרים אותו. זה מלא זמן!!!!!

וסל

New member
אז כן אני הומו-אז מה?

אני רחוק אבל רחוק מאוד מליהות קוקסינל(אם כי אני מכיר כמה
!ואני מתערב איתך שאני הרבה הרבה יותר גברי ובוגר ממך!ילדון חסר חיים,לך תכין שיעורים וללמוד במקום לשרוף את הזמן שלך באינטרנט! ולערן-את תרצה תחסום אותי!ואם תעשה כן-סביר להניח שלא אחזור לכאן עם שם אחר כי אין לי כוח לזה!אבל בכל מקרה שים לב שלא אני השתמשתי במונח "זנזונת"......אבל די אין לי כבר זין לריבים מטופשים וילדותיים....והאמת היא שנמאס לי להגן על ג´יניפר בפורום של מאריה ואח"כ ללכת לפורום מדונה שם דווקא להגן על בריטני ומאריה...לא חבל לנו להשקיע זמן עצבים ושחיקות מקלדת על זמרות שלא איכפת להן מאיתנו בגרוש ושאם מחר אחד מאיתנו ימות הן לא יזיזו עפעף..... די!תגידו מה שתרצו על ג´יניפר ועל בריטני!אני לא אגן על אף אחד!אין לי כוח!טוב אני יוצא עוד מעט! ואל תשנאו אותי-אם הייתם מכירים אותי הייתם דווקא מחבבבים אותי! וגם אתה רועי-אף שביטאת את השנאה שלך כלפיי-אני ממליץ לך לקחת את כל נושא המוסיקה והזמרות ביתר קלות!!!לא חבל לך על העצבים? ושוב-אם פגעתי במישהו סליחה! לילה טוב

roimc

New member
איך ידעת שאני עושה שיעורים?

59 תרגילים במתמטיקה וסיימתי כבר 24. אל תפריעו לי!!!

noa462

New member
חחח מסכן

רק לחשוב על שיעורים! יש לך אי סי קיו? זה יהיה נחמד...

eranmc

New member
*הלם מוחלט*

א. כל הכבוד על הגילוי (כאילו שלא ידענו מדונה, מראיה בריטני...). קבל
עליזי ממני. (גל להרגיע אני שלך... ושל פושקי). ב. אם אתה כל כך מגן על מראיה למה אמרת שהיא גבר? אני לא אחסום אותך כי זה מלא עבודה, אבל אם תשמיך למשוך צומת לב (בצורה שלילית) ותעבור על החוקים של תפוז אני אאלץ. וכן אפשר לבוא תחת שם אחר אבל גם לזה יש פתרון, פתרון עצוב. ג. אכן אתה צודק, הן ממש לא שמות ז מה אתם חושבים כל כך. יאללה די מריבות וסל, רועי וכל השאר, בואו נעשה אהבה (קבצותית) לא מלחמה...

וסל

New member
ערן,יקירי

אני מעריך את החלטתך שלא לחסום אותי אבל האמת היא שאתה ממש ממש מייצג דעה קדומה בהודעתך!!!אם אתה חושב שכל מי שמעריץ את מדונה ובריטני ו....מאריה(!!) הוא הומו זה ממש לא נכון!למוזיקה אין נטייה מינית!וכל אחד שומע מוזיקה שמתאימה לו,לאופי שלו ובעיקר לקצב החיים שלו אבל בשום אופן לא קשורה למיניות!נכון מי כמוני יודע שהרבה הומואים מתים על קיילי ומדונה ובריטני וגיניפר אבל אין פרוש הדבר שהכלל ההופכי מתקיים:שכל מי שמעריץ אותן הוא הומו!!!זה ממש אבל ממש לא נכון!אולי בארץ שמרנית ולא מתקדמת כמו שלנו זה טיפה נכון כי אנחנו ארץ קצת דבילית שבה כל בנות הטיפשעשרה שרופות על בריטני וג´יניפר וכל ה"גברברים" שומעים רוק ומוזיקה אלטרנטיבית.....אבל בארה"ב ובאירופה זה ממש לא כך.יש המון גברים נשואים ומבוגרים יותר ממך וממני שקונים סלין דיון ומדונה ולא הם לא הומואים וגם לא נערות מחוצ´קנות בגיל שלושעשרה שמחר יקבלו את המחזור הראשון!

eranmc

New member
רוצה לכתוב איתי ספר השערות?

וזה היה סתם בצחוק הקטע של הערצה, למרות שיש בזה קצת אמת. יש לנו דוגמא סטראייטית לדרור חמאס שאוהב את מראיה ומדונה. יאללה יום אחרון לחופשה בואו חבר´ה לא ננחאס את החופשה.

roimc

New member
ערן אתה אידיוט

מה אתה מוציא אנשים מהארון? כל מי שמעריץ את הזמרות שאמרת הוא הומו? יאללה צא מהאשלייה... אני יכול לתת לך פה רשימה שלמה של אנשים שהם סטרייטים ומעריצים אותן. אני סטרייט, נו אז מה הקשר מה שאתה אומר? זה לא דעות קדומות, זה דעות מפגרות...

eranmc

New member
לא יכלת לשרשר?

עכשיו יש לי המון עבודה בגללך! אה כן ברגע זה חשפת שאתה מעריץ של בריטני ומדונה
לא שלא ידענו כמובן.

roimc

New member
עצוב...

אני אפילו לא אנסה להיכנס לראש שלך איך הבנת מה שהבנת... מדונה - לא אוהב בריטני - חמודה קיילי - עדיף שאני לא אגיד מה שאני רוצה להגיד עליה.

eranmc

New member
שמייייייח...

יאללה אל תנחס את היום האחרון גם כן אתה. אה ושרשרתי? מרוצה? שמח שגרמת לי עבוד קשה?

roimc

New member
כן

ואם כבר עבודה קשה, שמת לנדב ת´כתבה ההיא בגלרייה?

eranmc

New member
זהו ש.......

לא, אבל הנה הוכחה שזה רק בגלל האמדין שלנו שהוא מייאש. הנה הלוח עבודה שלי עם התמונות של נדב.

roimc

New member
איך אתה עושה אייקונים של מאריה?

ואנ´לא מאמין, אבדה לי המשחה של החצ´קונים.

למעלה