הזמנת בגדי הריון מאסוס- צריכה עזרה בבקשה

הזמנת בגדי הריון מאסוס- צריכה עזרה בבקשה

שלום לכולן,
הפעם בניגוד להריון הקודם החלטתי לא להכנע לטייצים ולטוניקות ואני רוצה לקנות בגדי הריון יפים
על אתר אסוס שמעתי כבר מזמן והגיע הרגע
אבל קצת הלכתי לאיבוד עם המידות אולי תוכלו לעשות לי לסדר-

ביום יום הלא הריוני שלי אני לובשת מכנסיים במידה 40 (נניח ג'ינסים מזארה לצורך קנה המידה)
וחולצות M-L תלוי גיזרה (חנויות מאפיינות- זארה,קסטרו,ברשקה)
מבנה גוף עגלגל

אני מחפשת בגדים לחודשיים הקרובים (אני בשבוע 13) איזו מידות מומלץ להזמין מהאתר?

תודה מראש

sheffys1

New member
תשמעי...

ממרומי שבוע 35 עם תאומים - לדעתי תוותרי על אסוס.
אני קניתי שני ג'ינסים להריון של H&M שמשמשים אותי עד עכשיו (די מפליא, עם כל עניין התאומים - הבטן שלי גדולה משמעותית מזו של הריון רגיל). תקחי בחשבון שמה שאת צריכה לחודשיים הקרובים לא גדול משמעותית ממה שכבר יש לך בארון (אני לבשתי חולצות רגילות שלי עד חודש שישי).
בעוד חודשיים כבר יתחיל להתחמם בלאו הכי.
בקיצור, אחרי שחפרתי הגעתי למסקנה הזאת: לכי קני לך שני זוגות ג'ינס להריון. מצאתי חצאית עיפרון ברמי-לי שאני מאוד מרוצה ממנה, וגם היתה במחיר סביר (אחד הפריטים הבודדים שרכשתי שם). חכי כרגע עם החולצות והטוניקות. תמיד תוכלי לרכוש עוד אח"כ...

תודה לכן על התשובות

אקבל את עצתכן להמתין בסוף מרץ אני נוסעתל חו"ל אז אצטייד שם בפריטים להמשך האביב-קיץ
בינתיים נמשיך עם הטייצים (ל"צערי" יש לי כבר בטן הריונית לתפארת )

איזה דברים מקסימים יש שם! איך האיכות מישהי

יודעת לומר לגבי בגדי הריון?
ואיך בכלל מזמינים מאסוס? מה קורה אם לא מתאים ואני רוצה להחזיר?

כמו שאפשר לראות משאר התגובות בשרשור -

יש חוויות שונות לכל אחת כך שנראה לי שצריך פשוט לנסות ולראות
נשמע שהמכנסיים זה ההימור הכי בטוח להתחלה

לגבי החזר - בתוך השקית שבה מגיעים הבגדים יש טופס עם שמות הפריטים שהזמנת. אם את רוצה להחזיר את פשוט מסמנת מה סיבת ההחזרה (לא מחמיא, מידה לא נכונה וכיוב'). אני הופכת את השקית שבה החבילה מגיעה, שמה בפנים את הטופס, מדביקה את כתובת המשלוח שהם מצרפים ופשוט שולחת רשום, והם שולחים החזר ברגע שהחבילה מגיעה. מה שכן - את סופגת את עלויות המשלוח חזרה.
השירות שלהם מוצלח ביותר. אם אחרי כחודש לא מגיע החזר, את שולחת להם מייל עם מס' ההזמנה, הם מבקשים שתסרקי את האישור שאכן שלחת אליהם בדואר ואז מיד מחזירים לך את הכסף.

תודה רבה! נשמע נהדר! יש לי רק בטן, הגוף

אותו גוף ואין "צדדים" ככה שלא רואה שום בעיה להזמין משם.
נחמד שאפשר להחזיר אם לא מתאים והם מזכים בלי בעיה.
מה לגבי האיכות? כמה עולה בדר"כ משלוח חזרה? (לדעת אם משתלם בכללי).
את משלמת דרך פייפאל או פשוט רושמת את מס' האשראי באתר?

pixie lul

New member
עלות המשלוח בחזרה תלויה במשקל

הפריט המוחזר. כדי שתקבלי מושג כללי: החזרת חולצה בדואר רשום תעלה משהו כמו 10 ש"ח, ומכנסיים כ 15 ש"ח (לפעמים פחות). בכללי - זה משתלם לדעתי.
לגבי האיכות: לדעתי האיכות סבירה לגמרי. אמנם היא לא מהמעלה הראשונה, אבל די דומה למה שיש בארץ ברשתות, וצריך לקחת בחשבון שבסה"כ מדובר בבגדים שישרתו אותך כמה חודשים. מה שחשוב זה שהם נוחים ומאפשרים גיוון.
אני משלמת בפייפל - הכי נוח. אם את מחזירה פריט הזיכוי הוא לכרטיס האשראי שמקושר לחשבון הפייפל שלך.

נהדר תודה! אם האיכות כמו ברשתות

הרגילות בארץ אז זה בסדר גמור.
אני לא בעניין כ"כ של לקנות בגדי הריון אלא לקנות בגדים שאני אוהבת ומתאימים גם להריון ולכן אני עדיין לובשת את הבגדים שלי (חודש 6).
דווקא הג'ינסים שלהם נראים לי קלאסיים בלי קשר להריון או לא.
אני כבר נכנסת לנבור שם ולהמשיך לחפור לכן עוד קצת

האיכות מאוד תלויה במותג שקונים

(יש שם מותגים שונים). בסה"כ אני מרוצה מהאיכות. אין לי עוד בגד שאיבד צורה ונזרק. הכל מחזיק לי יופי ואני די חורשת על הדברים שלהם לפחות כמה פעמים בשבוע...

קניתי לאחרונה טוניקהחורפית, למשל, והבד היה איכותי להפליא. עבה ומחמם. יש לי גם טייצים, ג'ינסים, חולצות ונעליים ועל כולן חורשת ללא הפסקה.
יש לפעמים שמלות שמגיעות מבד נורא נורא דק שמרגיש קצת זול אבל לדעתי זה רק שמלות הקיץ, ובכל מקרה - לא כזה קיצוני ואני לא מחפשת איזה משהו סופר דופר.

לגבי המידות - כדאי בעיני להשקיע בפעמים הראשונות ולמדוד את עצמך לפי טבלת המדידה שלהם. כשפותחים אותה ויורדים למטה עד הסוף יש איך למדוד עבור קולקציית ההיריון וזה יתן לך כיוון כלשהו לגבי המידות. אחרי שתזמיני כמה פעמים כבר תלמדי את המידות שלהם ביחס לגוף שלך ולא תהיה בעיה...

התמכרות נעימה

(מחכות לי עכשיו בדואר 4 חבילות מהם. זה באמת ממכר
)

תודה רבה לך! מחר מתחילה במלאכת המדידות

ובטוחה שיהיו לי עוד שאלות. כבר שמתי עין על מס' פריטים.

candy77091

New member
לדעתי האיכות לא משהו לפחות מה שיצא לי להזמין

לא הזמנתי מכנסיים.
גם אצלי הגוף לא השתנה וזה לא אומר כלום(הזמנתי 6 פריטים החזרתי 5 חזרה וזה עלה לי 20 ש"ח בדואר רגיל)

lally5

New member
מניסיון עם בגדי ההריון של אסוס

הזמנתי משם מספר חולצות, שמלה וג'ינס סקיני.
הג'ינס מעולה, מכנס ההריון הנחרש ביותר שלי. אם את לובשת 40 ביום יום תזמיני 40 וגם אז זה יהיה טיפה גדול עלייך, אבל לא נורא כי בהריון מתרחבים גם באגן, תחת וירכיים.
השמלות והחולצות הריון שלהם ע-נ-ק-י-ו-ת, כלומר, מתאימות רק לשלב שבו יש לך פרונט עצבני, בטח שלא לחודש-חודשיים הקרובים. את חולצות ושמלת ההריון שהזמנתי כבר בחודש רביעי התחלתי ללבוש רק לאחרונה (ואני כרגע בשבוע 31) ואני עדיין שוחה בהן. זתומר'ת שבעניין הזה שפיז צודקת בהחלט, ועדיף שלא לרכוש בשלב זה, אלא רק אם וכאשר באמת תזדקקי לזה.

pixie lul

New member
איזה מוזר מה שכתבת לגבי החולצות!

אני הזמנתי את החולצה הזו, והיא נשלחה בחזרה בגלל שהיא כלל לא חולצת הריון - אין בה שום מקום אקסטרה לבטן - היא סתם חולצה ארוכה, והיא היתה עלי ממש צפופה (והבטן שלי לא מי יודע מה גדולה). אז אני מבינה שזה מקרה יוצא דופן... לגבי המכנסיים שלהם - גם אני ממליצה. יש לי שלושה זוגות שלהם, והן נוחים וחמודים.

לגבי חולצות - רוב החולצות שלי הן חולצות/סריגים רגילים וארוכים, ולא יעודיים להריון (בינתיים
)

candy77091

New member
תקראי את ההודעה שלי ממש לא יוצא דופן

אני הזמנתי גם את הדגם הזה בצבע אחר וזה היה זוועה

שום מקום לבטן ושלי היתה עוד ממש בלתי נראית בשלב שהזמנתי.(לפני 3 חודשים)

lally5

New member
האמת יכול להיות שיש לזה הסבר

אני לא הזמנתי חולצות בסגנון הזה אלא דברים יותר אוברסייז מחויטים או שיפוניים:

http://us.asos.com/ASOS-Maternity-C...TT1MtTWF0ZXJuaXR5LUNsYXNzaWMtU2hpcnQvUHJvZC8.

http://us.asos.com/ASOS-Maternity-B...XaXRoLVB1c3N5Ym93LVBsZWF0ZWQtU2xlZXZlL1Byb2Qv

http://us.asos.com/ASOS-Maternity-E...2ZS1EcmVzcy1Jbi1UZXh0dXJlZC1GYWJyaWMvUHJvZC8.

ועוד אחת שכבר ירדה מהאתר, אבל גם היא אוברסייז שיפונית שכזו....

candy77091

New member
מהנסיון שלי עם בגדי הריון שמה

הזמנתי מהם והכל חזר חזרה.
הזמנתי חולצות למשל מידה 8 שזה המידה שאני מזמינה בדברים הרגילים והבדים ממש לא היו נמתחים באופן מחמיא הכל ישב עליי כאילו זה עומד להתפוצץ עוד שניה על הבטן ואני מדברת איתך על בטן קטנה וחיננית - אני הזמנתי בסביבות השבוע שלך ..
בקיצור לא ממליצה
בינתיים אני קונה בחנויות רגילות(בעיקר בפוראבר21 או בחנויות מעפנות של בגדים זולים)
ובכלל עוד לא יצא לי ללבוש כלום שקניתי להריון מסתדרת עם הבגדים הרגילים שלי(אמצע שישי)

pixie lul

New member
למכנסי הריון עברתי ממש מזמן

מפני שאני לא יכולה לסבול שלוחץ לי, אבל בעניין טופים אני כמוך. ממליצה לך להיכנס לתמנון. יש שם עכשיו המון דגמים של סריגים במחירים של 30 עד 60 שקלים. חלקם ארוכים וגמישים ומתאימים מאוד להריון.

candy77091

New member

לשמחתי יש לי מספיק חצאיות גזרה נמוכה ו\או מבד נמתח אז עוד לא נאלצתי לקנות"חצאית הריון"(כי מכנסיים אני לא לובשת)

וזה הריון שני שלך?

למעלה