הזמנת בגדי הריון מאסוס- צריכה עזרה בבקשה

pixie lul

New member
שלישי

pixie lul

New member
היא לא יצאה כל כך מאוחר

זאת אומרת - כבר בשבוע 12 עברתי למכנסי הריון (בהריון הראשון - הרבה הרבה יותר מאוחר), אבל מסתבר שבכל ההריונות שלי הבטן די קטנה. זה כנראה עניין של מבנה (וגם של גודל העובר...).

בגדי הריון

אני קניתי בגדי הריון בשוק ראש העין.

יש דוכן שיש בו בגדים של רמי לי בשליש מחיר מהחנות. באתי לשוק עם חצאית רחבה, מדדתי בנחת את המכנסיים (רצוי לבוא עם בן זוג או חברה שאפשר להשען עליה או שתחזיק לך את הבגדים שאת רוצה למדוד או לקחת). חולצות לבשתי על חולצה צמודה שבאתי עליה.

אחרי הלידה את יכולה למצוא שם בגדים במחירים סבירים לתינוק/ת.

Fun Fair

New member
מצטרפת לעונות- את "בגדי ההריון" שלי קניתי

בעיקר מה&מ בלונדון ומ NEW LOOK.
ולמה המרכאות?
כי לא באמת "קניתי" ביסטריה-
קניתי שלושה זוגות מכנסי ג'ינס, זוג מכנסי בד שחורים, זוג מכנסי בד אפורים וחצאית עפרון שחורה.
ברמת החולצות- קניתי לי שתי חולצות מכופתרות הריוניות (בכל זאת, העבוד מחייבת) ושתי חולצות חמודות קלילות יותר וגם חולצה אחת "ליציאות" ובגלל שהתל"מ שלי היה בסוף פברואר, את רוב החודשים ה"ענקיים" שלי העברתי בחורף, ואז גם כך המלתחה הרגילה שלי מורכבת מסריגים וטוניקות סריג ולא באמת ייתי צריכה לקנות שום דבר חדש.

בקיצור- בשורה התחתונה, אני לא חושבת שצריך לקנות ה מ ו ן בגדי הריון ובטח לא להוציא עליהם המון כסף

(אגב, יש חנות חמודה בשם "מלקה בגדי הריון" בדרך יפו פינת הרצל בתל אביב- יופי של בגדים באיכות טוב במחירים מעולים)

Mיצי

New member
אני חושבת שבהמלצתך הגעתי לחנות הזו

וקניתי שם יופי של פריטים מכנסיים וחצאית שליוו אותי כל ההריון

Fun Fair

New member
איזה יופי! שמחה לשמוע

(והאמת היא שהרבה יותר כיף לי להכניס כסף לחנויות פרטיות קטנות מאשר לרשתות...)

לגמרי מסכימה איתך וזו הסיבה שלא קניתי עד היום

בגד אחד להריון.. ממשיכה ללבוש את הבגדים הרגילים שלי (חודש 6) ואוטוטו כבר מתחיל להיות חם וזה הזמן לשמלות..

למעלה