הזמנה

הזמנה

ערב טוב, ההודעה שלהלן בידיעתו ואישורו של מנהל הפורום ועל כך- תודתי מקרב לב. ולענין אשר לשלמו התכנסנו כאן: בשעה טובה ומוצלחת יצאה לדרך הקמתה של קומונה לבני 40+, פנויים ופנויות רשמית מאזור הצפון (חיפה וצפונה). שם הקומונה בפרדס: חברים מהצפון מי שחושב שמתאים לו לקחת חלק ביצירת חבורה עליזה ואיכותית מוזמן להצטרף. בין מטרות הקמת הקומונה - הרחבת מעגל החברים ויצירת חברה לבילוי משותף ובית חם לכל אחד שמבקש לעצמו מקום לנוח ולשתף בטרדות היום. אשמח לראותכם לוקחים חלק בבניית הבית חג שמח לכולנו ושנה מופלאה

ben 911

New member
../images/Emo50.gif אשה ../images/Emo45.gif

לו הייתי צפוני...בטוח שהייתי מצטרף, בכייף

רינה 777

New member
למה??????????????.

לדעתי יש תופעה שאומרת שצפוניים נוסעים לתל אביב אם צריך, אבל התל אביבים יבואו לצפון רק אם הם יגורו בצפון. למה?? המרחק-הפיזי- הוא לא זהה?????????????????????

רינה 777

New member
אפילו

התל אביבים יודעים שכעת אין קטיושות, ועובדה,אנחנו כבר לא מתנחלים אצלם. אני שאלתי ואני עונה,לדעתי זה כאילו נראה יותר רחוק מתל אביב לחיפה מאשר מחיפה לתל אביב, ההפסד שלהם, הצפון מ א ד יפה.

ben 911

New member
מסתובבת שמועה שגם הצפוניות יפיפיות.

לנסוע לצפון פעם ב...או על בסיס טיול חצי שנתי זה בסדר. את יודעת מה, אפילו פעם בחודש זה גם בסדר. מה קורה כשרוצים יותר? בעיה!

ben 911

New member
שירקאן, שיכנעת אותי ../images/Emo13.gif

אני באמת שוקל ברצינות לבוא. בוינ'ה שירקאן...ניחנת בכושר שיכנוע אדיר
או ש"השמועה" לגבי הצפוניות...לך תדע

רינה 777

New member
מה הבעיה?

זה בדיוק מה שלא הבנתי, מה הבעיה ?ולמה בכוון ההפוך זה לא בעיה?

אז ככה...

הצפון הוא האזור הכמעט הכי יפה שיש למדינה.
בצפון יש את האנשים הכי יפים ואת הנשים הכי הכי יפות
וקטיושות...מידי פעם, אבל זה לא מה שישבור אותנו!!! אז, אתם בהחלט יותר ממוזמנים. לבקר בקומונה (ומי יודע, אולי תתאהבו) ובטח שבוודאי שבצפון.

ben 911

New member
רינה, יש משהו בדבריך ../images/Emo13.gif

תל אביביים נוסעים אף רחוק מזה..בנסיבות מסויימות

ben 911

New member
לפני כשלוש שנים צפיתי בכתבה אודות

דייט בין בחור ירושלמי, ילד טוב ירושלים, (זו לא קלישאה הוא באמת נראה כזה) לבין אישה שחורת עור הגרה באחת מרפובליקת הבננות שאינני ממש זוכר כרגע את שמה. בקיצור תיעדו את כל התהליך מול מצלמות הטלויזיה. הם לא ראו אחד את השניה, כל התכתובות ביניהם היתה דרך המסנג'ר והאי מייל. בלי מצלמות בלי כלום. הוא היה רוק, והיא היתה גרושה אם ל 3 ילדים קטנים. הבחור תפס אהבה עיוורת, תרתי משמע. לא עזר להורים שלו שהתנגדו לקשר הזה שום כלום, הבחור החליט לטוס אליה, ויהי מה. ההורים שלו גם טסו איתו. (ליתר ביטחון) אבל הם נשארו ללון במלון בעוד הוא נסע לאיזה כפר רחוק כדי לפגושותה. שניהם היו בני 30 בערך, כשהם נפגשו, הוא לא היה מסוגל להסתיר את האכזבה שנמרחה על פניו, היית צריכה לראות איזה פנים עגומות היו לו. למרות גילה הצעיר היא היתה שמנה ולבושה ברישול. הילדים הקטנים שלה הסתובבו סביבה. זה היה מחזה מזה הזוי....בתכנון הוא היה אמור לשהות שם 3 ימים, אחרי לילה אחד הוא ברח משם כל עוד נפשו בו. עם זנב מקופל, באחד הסצנות הראו אותו מתעורר בבוקר עקוץ כולו מיתושים, הוא היה לבנבן כזה. וההורים כל הזמן הביטו בו במבט של..."אמרנו לך" ניו יורק ? קטן עליו.... שמעתי מקרים שאנשים טסו גם לטכסס בעקבות אהובת ליבם

רינה 777

New member
צפוי

משהו שרוט אצל הבן שלושים הזה, גם כי נסע
עם הוריו,וגם כי לא חשב שיש מצב שיפגוש מה שפגש

ben 911

New member
רינה, האהבה היא ../images/Emo39.gif האהבה היא

שדה קוצים
מוקשים

רינה 777

New member
אהבה

אני חושבת כמו רבים אחרים כי יש ה מ ו ן סוגי אהבה, כל אחד מרגיש אותה אחרת, אני באופן אישי לא חושבת שהייתי מפתחת אהבה מבלי לראות את הבן אדם. זה נראה לי הזוי כלשהו

ben 911

New member
נכון, זה מראה על חשיבה בריאה ,

הגיונית. אבל עובדה זה קורה. אולי מפאת גילו הצעיר ו/או חוסר נסיון התלהב מאד. פיתח ציפיות לגבי אישה אקזוטית שחומת עור, שראה בדמיונו הפורה בלילות ירושלמים קרים.. אולי כתבה לו מילות אהבה שהטריפו עליו את דעתו...

רינה 777

New member
ואולי הוא פשוט שרוט.../images/Emo35.gif

אני מלאת קנאה באנשים[ במקרה זה אתה] שמסוגלים תמיד למצוא כל מיני הסברים שיוציאו את השני במצב טוב. אין גבול לאינפנטיליות של בחור בן 30
נא לדמין סימני שאלה עד סוף הדף

ben 911

New member
כן אההה? ../images/Emo13.gif את יודעת רינה?

אמי שתבדל לחיים ארוכים, תמיד כשסיפרתי לה מה קרה עם פלוני, וכמה שהוא לא היה צודק באופן התנהגותו היא מיד השתיקה אותי ואמרה: " אל תדון אף אחד, עד שתגיע למקומו. אולי נסיבות מסויימות גרמו לו לנהוג כפי שנהג, לעולם אינך יכול לדעת". ומאז משהו מזה נדבק בי, לא בטוח שזה טוב, אבל נדבק. מנסה/ משתדל, להבין / להכנס לנעליו של הצד השני.

רינה 777

New member
לא

חשבתי על זה בצורה כזו, מה שבטוח-יש לי את זה עד גבול מסוים מאד,ולא בכל מקרה

למעלה