הזמנה

shay224

New member
הזמנה ../images/Emo13.gif

קבוצת איגי הרצליה מזמינה אנשים בגילאי 15-18 להצטרף מה עושים במפגשים? מכירים אנשים חדשים, בני נוער מהאזור, הומואים, לסביות, ביסקסואלים ואנשים שלא מגדירים את עצמם. מנהלים דיונים על נושאים שונים, הקשורים ישירות לנושא הנטייה המינית או בעקיפין [פעילויות על יציאה מהארון, על יחסים עם ההורים, על התמודדות עם הומופוביה, על מחלות מין, על זוגיות וכד'], לעתים פשוט כדיון בו אנשים מחווים דיעות ולעתים קרובות כפעילויות אקטיביות יותר, כגון משחקים כאלה ואחרים. וכמובן שיש מפגשים שמוקדשים לנושאים אישיים, שבהם כל אחד יכול להעלות שאלה או מחשבה או תהייה שהטרידה אותו, או פשוט אחת שרצה לחלוק. [התגובה לעולם לא תהיה "אוהבים אותך, X", אבל אנחנו יודעים להיות מאוד תומכים כשצריך]. בקיצור - זו קבוצה חברתית מאוד, עם פעילויות מעניינות מאוד, שבמידת הצורך יכולה להיות מאוד אישית ותומכת. אה, והכי חשוב - מה שנאמר בפעולה נשאר בפעולה, הזהות של הנוכחים היא דיסקרטית לחלוטין וסכנת חשיפה היא מינימלית אם בכלל מכיוון שהמיקום דיסקרטי, ניתן ליצור קשר עם מדריכי הקבוצה רועי 050-6967372 (קובי 057-8120767 לא זמין בזמן הקרוב)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo207.gif פרוייקט חדש - בואו להשתתףףף

היי כולם ;] לאט לאט הולך ומתגבש לו פרוייקט חדש ומלהיב באיגי [ואולי גם עם האגודה]. במהלך הזמן הקרוב, אנו נאסוף כמה שיותר יצירות של בני ובנות נוער גאות וגאים ולערוך אותם, ברשות המחברים כמובן, לחוברת או ספרון אשר יהיה ניתן אולי להוציא לאור. יתכן ויהיה שיתוף בפרוייקט הנ"ל בין איגי לאגודה, בתקווה שיהיה. בנתיים עוד מדברים על זה.. אך אין זו סיבה לבזבז זמן! וכאן אתם נכנסים לתמונה, אתם/ן מוזמנים/ות לפרסם כאן או לשלוח אלי במסר פרטי יצירות שונות שנוגעות לפן הלהט"בי בחייכם/ן. הנושאים המרכזיים שניגע בהם:
גילוי הנטייה המינית.
בדידות.
החיים בארון.
יציאה מהארון.
התמודדות מול הורים.
אהבות להט"ביות.
יחסים בין מישהו/יא בארון למישהו/יא מחוץ לארון.
מאבקים גאים.
הומוסקסואליות בשואה.
חופש גאווה.
אהבות נכזבות. [בעיקר כאלו בין הומו/לסבית להטרוסקסואל/ית].
נושאים נוספים יתקבלו בברכה גם הם. כל יצירה באשר היא, מתאימה. שיר, סיפור, פרק מספר, סצנה, מונולוג, ציור, צילום, פסל מצולם, יצירה מוסיקלית, מחזה, פרוזה ובקיצור - הכל הולך. = ] אם יצרת משהו, נראה לך שזה מתאים ומעניין אותך לפרסם את זה בקובץ מסודר של יצירות - העלה/י את זה לכאן!! = ] [מזכירה שוב, ניתן לשלוח גם במסר אישי אלי.]
נקודה חשובה נוספת היא שמי שלא רוצה שיצירה שלו תפורסם בשמו האמיתי יכול להמציא שם במה שיפורסם לצד היצירה. תודה לכולכם, נשמח לכל עזרה לקידום הפרוייקט ~
~

שאלה

יש לי חברה סטרייטית שעשתה (ביוזמתה לחלוטין יש לציין) צילום (סטילס) שקשור לנושא. עוד לא יצא לי לראות אותו האמת ולא בטוח שהמשתתפות בו יסכימו להופיע בספר שיפורסם וכאלה, אבל ברמת העיקרון, דבר כזה יתאים? (אני אשאל אותה מה דעתה על זה בקרוב). היא במגמת תקשורת אגב, הבנתי שהצילום אמור להיות מעניין.
*הולכת בינתיים לכתוב סיפור*

קבוצת איגי הרצליה מזמינה אנשים בגילאי 15-18 ל

קבוצת איגי הרצליה מזמינה אנשים בגילאי 15-18 להצטרף מה עושים במפגשים? מכירים אנשים חדשים, בני נוער מהאזור, הומואים, לסביות, ביסקסואלים ואנשים שלא מגדירים את עצמם. מנהלים דיונים על נושאים שונים, הקשורים ישירות לנושא הנטייה המינית או בעקיפין [פעילויות על יציאה מהארון, על יחסים עם ההורים, על התמודדות עם הומופוביה, על מחלות מין, על זוגיות וכד'], לעתים פשוט כדיון בו אנשים מחווים דיעות ולעתים קרובות כפעילויות אקטיביות יותר, כגון משחקים כאלה ואחרים. וכמובן שיש מפגשים שמוקדשים לנושאים אישיים, שבהם כל אחד יכול להעלות שאלה או מחשבה או תהייה שהטרידה אותו, או פשוט אחת שרצה לחלוק. [התגובה לעולם לא תהיה "אוהבים אותך, X", אבל אנחנו יודעים להיות מאוד תומכים כשצריך]. בקיצור - זו קבוצה חברתית מאוד, עם פעילויות מעניינות מאוד, שבמידת הצורך יכולה להיות מאוד אישית ותומכת. --------------------------------------------- ואני חשבתי שקבוצת איגי זה לגילאי 15-18 אוייש איזה בלבול...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ושוב הבנת הנקרא..

ההודעה שלו היא על הקבוצה הצעירה של איגי שזה מגילאי 15-18 לידיעתך יש קבוצות בוגרות של 18-23 ומעל 23 הופכים למדריכים. מה שלא הבנת או סירבת להבין כדי לנסות באופן עלוב לעקוץ אותי זה שאני לא קשורה לקבוצה הצעירה בהרצליה או להודעה שרשמו מעלי אני ניצלתי שרשור וחיברתי לזה הודעה אחרת בפני עצמה על פרוייקט של ארגון הנוער הגאה ואולי של האגודה.. לכן יש את האייקון של הנצל"ש בתחילת הכותרת שלי. זוהי סוף האינטראקציה שלנו.

למעלה