הזמנה ל "קרב בוץ "

הזמנה ל "קרב בוץ "

<לקוראי הפורום...הכינו את הפופקורן ובוא ולצפות..> מעשה שהיה כך היה, חזרתי עכשיו מההרקדה באוניברסיטה, גכ"ע ויב"ש לא היו ואת המקום על הבימה תפס לו יגאל טריקי שעשה מלאכתו נאמנה בנועם וברוגע
,ממש כמו שאני אוהבת ההרקדה התנהלה לה בכיף ואפילו הווליום היה סביר.
ואז < < < שומו שמיים
< < זה קרה
< < פתאום > > OUT OF THE BLUE SKY
> > > הוא עשה לי את זה
> > > אני שכל כך אהבתי אותו
>> שדיברתי עליו רק טובות.......
> > הוא <יגאל טריקי> שם את הריקוד "סרנדה לרוצח סדרתי"
עם המשור החשמלי המזמזם באוזן ואתם יודעים מה הכי נורא?? < > > אנשים רקדו בכיף...
> > > ואתם יודעים מה עוד?
< הוא הגביר את המוסיקה לפול ווליום בריקוד המתועב הזה...
> > ולי כאבו האוזניים ועשיתי"אשר כל שומעיו תצלינה אוזניו"
< > והכי נורא שכל הזמן חיפשתי את הרוצח,
מתי הוא יבוא עם המסור החשמלי שלו.. זהו, כאן אוהבת לרקוד שמרגישה נבגדת הערב ומסתתרת מפני ההתקפה הצפויה לה מפני חברי פורום שהבטיחו להשיב מלחמה אם תעז להשמיץ את הריקוד המתועב הלזה... יודעים מה? לא מפחדת... נה נה בננה...

union39

New member
יעצתי לו לשים את חי למענך במקום

וטריקי לא הסכים כנראה יש לו שיפוצים בבית וחסר לפועל שלו משור חשמלי וככה זה הזכיר לו

ניצנץ1

New member
מותר תרגום בגוף הסרט?

נדמה לי שלא הבנתי - היה ריקוד שאיני מכירה? כלומר- הבנתי שווליום היה בלתי נסבל, אבל מה בדיוק כולם נהנו לרקוד ?

מדובר על פלורצ'יקה...

שאת זה ה"אוהבת לרקוד" לא "אוהבת לרקוד" נא עייני בשרשור ריקודי עמים.

kapezio

New member
../images/Emo39.gifפלורצ'יקה = בסלנג פרח, חתיכה

כן, זהו הכינוי לנערה חתיכה ברומנית, הריקוד מדמה את הטמפרמנט שלה. מי ששומע במנגינה מסור חשמלי שיבוסם לו

ואללא?

בעעעעעעעעעעעעע כנראה שאני צריכה לעשות הפסקה ארוכה יותר מן האוניברסיטה..

union39

New member
כן טריקי שם חי למענך כשרוב הרוקדים

כבר היו במיטה חולמים אולי בהרקדה הבאה יהיה לנו מזל לרקוד תרקוד מה לעשות הרקוד והשיר כולכך גרועים שעדיף למרקיד לשים אותם בסוף בכדי לא לקלקל תשם הטוב של ההרקדה אים הייתי מרקיד ויש עוד הרבה שמסכימים איתי הייתי שם את חי למענך 3 פעמים בהרקדה מאחר והרקוד והשיר ממכרים לעוד בשונה מלהיטים אחרים שנמאס כבר לשמוע בנוסף הרקוד קצת קשה ואים ישימו מספר פעמים הוא ישב טוב לרוקדים בזכרון ואז אפשר להוריד במינון

union39

New member
ואחרכך מתפלאים כולם

למה רק 2 זוגות יודעים את הרקוד שכבר שנתיים קיים ואין מימי להעתיק ולמה מתקילים אותנו ברקוד שקשה לנו לרקוד וכן הלאה

union39

New member
חי למענך הוא ריקוד אהבה רומנטי ופה

בארצנו הקטנה מעדיפים רקודי מכות משורים חשמליים ועוד סוגי עינוי נוספים מה לעשות רומנטיקה לא במודה אז אים אתם באים להרקדה תשתדלו לבוא עים רוח קרבית אפשרי אימון אגרוף לפני

union39

New member
תאמת אני משתדל לשים סמני פיסוק

כשאני רגוע יותר ואתמול טריקי הצליח לעצבן אותי חזרתי מאוכזב ולכן אני נוקם בסמני הפיסוק שכולכך אוהבים להתבלט אצל אחרים אצלי הם לא יקבלו במה היום

ת'אמת??../images/Emo54.gif

הם לא יקבלו במה כי אולי לא ראית את הבמה??? מי החתולה התורנית שגרמה לך לא לראות את הבמה??... אם טריקי הצליח להרגיז אותך, למרות ששם את "חי למענך"- מה היה קורה אם הוא לא היה שם אותו? והכי חשוב- לא להיות מאוכזב! מחר (בעצם כבר היום אצל שרה אביב) תתאושש- בטוח!!!

union39

New member
החתול הקטן רץ בבוקר אל הגן

הוא טיפס על העץ חתולה חיפש אוי ואבוי לו לשובב עכשיו נשאר הוא בלי זנב,,,,,,,,,,,אני רק מקווה שהרוצח מהרקוד הוא לא רוצח סידרתי נתאפק עד השבוע הבא בפרק נוסף מהסידרה איך להוריד את צפיפות הרוקדים באוניברסיטה

union39

New member
ראית פעם תימני עם פרצוף אדום

אויי איזה טעות בסוף עוד יזהו אותי

שמע יוניון...

הצלחת לבלב גם אותי. אתה מזכיר לי את אלה המסתובבים עם אזניה אלחוטית של סלולרי ומדברים אל עצמם וכאילו עם עצמם ברחוב - אתה עושה זאת בפורום - כותב, עונה לעצמך, ושוב עונה לעצמך ושוב ושוב... האמת גם לא הצלחתי להבין אם אתה בעד או נגד ובעצם מה אתה רוצה לומר. טוב, אני אהבל... אבל מבקש להבין אותך אז תשתדל גם בשבילי... פליז...

union39

New member
ירון אותי נשים מבלבלות ואותך?

עכשיו אני ינסה להיות אמיתי לרגע מאחר ואין לי את כושר הביטוי שיש לך ולעוד מספר חברי הפורום ומאחר ורוב הקוראים פה לא קוראים את מגילות רקדן אליק דב ירון רויטל וכו מנסה אני להשפיע בדרך של רבוי תגובות כל המרבה הרי זה משובח דבר המעורר יותר ענין ואולי טריקי יקרא ויתקן כי אני מדבר הרבה פעמים מתוך הבטן של הרבה רוקדים שאני מכיר לא פלא שאתה לא מבין אותי תשווה בינך לגדי ביטון שצעיר ממך איזה כמות רוקדים הוא הצליח להביא ואיזה הרקדות אנמיות היו לך בזמנו באוניברסיטה לפי דרכך רקודי עם היו נכחדים מזמן

למעלה