הזמנה לפורום מקביל

tereza2

New member
במילה אחת?

בלי לפגוע ועם המון כבוד- לא אוהבת את הציניות שלכם. המון ציניות. .................... המון ציניות והומור דוחה............ יום טוב.ותשארו שם אתם. אנחנו כאן אם תרצו.

bthekid

New member
חבל ,,,כי רק שם אני יכול להגיד

רוצה לבוא אליי יש לי 42 אינץ את תיפגעי מזה . שם יש נשים אמיתיות שפשוט צוחקות... אני נשאר עם הנשים האמיתיות שיהיה לך טוב ,,,,באמת !

אבל פגעת

באתי במחווה של רצון טוב היות וראיתי את הדיבורים על כך שאולי יסגר כאן הפורום, והצעתי חלופה לחברים בו. ניתן להגיד יפה "לא תודה", או סתם להתעלם. אבל את בחרת להשתמש במילים כמו "הומור דוחה" ו"חוסר חום". מזל שיש 15 אנשים אחרים שכותבים קבוע אצלנו ולא חושבים כמוך. נשמח מאוד אם לא תיהי הכותב ה-16. (עדיף כבר כבש האמת).

מקווה שבזה יסתיים הנושא

תרזה ,את ,שאינך כותבת קבועה אצלינו ,באת ופגעת באנשים מהפורום המקביל ,לא חושבת שזה נאה. אני אישית כותבת בשני הפורומים ..ונהנת מאד מהומור של הפורום המקביל ..ו בעיקר מהאכפתיות הדדית והחברות האמיצה , וכבר ציתתי פה"מי שאינו כותב, דומה לבחור הקורץ בחשיכה לאהבתו"... ולך עלמה מתנצלת מכירה את רגשותך ,ובאמת נאמרו דברים פוגעים. שמחה שיש לי גם את הפורום שלך, נהנת בו ,וקוראה בכיף לפעמים צוחקת ,לפעמים מוחה דמעה , אבל מעולם לא אדישה לכתוב.. וגם הפורום פה נחמד ,יש כמה כותבים מתמידים , מתגבשת קבוצה ומקווה שנפריח פה רוח חיים . ואתם עלמה ,bthekid מוזמנים לכתוב גם פה ואשמח מאד לראות את 42 אינץ .....

tereza2

New member
לעלמה הפולניה

הקשיבי נא, בפורום שלך, כל ה-15 כותבים, מקפידים לספק את שגעון-הגדלות שלך ואת השאיפה שלך למלכות . זה עטוף באיצטלה של ציניות והומור דוחה כפי שכבר כתבתי, והפורום לחלוטין לטעמי לא נותן מה שהוא אמור לתת. זה לפי טעמי וזאת דעתי ומן הסתם יש שיחלקו עליה וזה לגיטימי. ואני לא נעלבת ממה שכתבת ואין בדבריי אלה להעליב אותך. זאת דעתי. אין לי רצון לפגוע.

יו תרזה בושתי , הגזמת ...

כל כך מתחברת לחשיבה החיובית של הפורום המקביל , לא רואה שם שום שגעון גדלות , נכנסת לשם ומיד עולה בפני חיוך , גם הםמבאים נושאים קשים , לדוגמה הכתבה של מכתב האלמנה ושל בעלה לפני מותו ,העלמה העלתה אותו בפורום , ואני רק העתקתי לפה ...שגם אתן תקראו .. אז בבקשה ,, גם שם אלמנות ואלמנים כואבים , וכל אחד יתמודד בדרכו ... הכאב שלי בליבי .. ואמש נאמר לי מאז שהתאלמנת את כל הזמן מחייכת ,, את צינית ,, אח סנובית ,,, מפגש "חברות"מהחברה הזוגית שלי .. מה לעשות השתנתי מכסה את הכאב במסכה של חיוכים ... בטוחה שהאיש שלי שמח כשאני שמחה , מאושר כשאני מוצאת אושר ונהנה לראות אותי פורחת ומתקדמת .. ובלילה משתרעת על המיטה באלכסון (אוח ..כמה שונאת את האלכסון )

סליחה???

טוב, נראה לי שמיצינו והבנו את הראש כאן. תהיינה בריאות וחזקות. ואני קוראת לכל חברי ואהובי מהפורום המקביל - לחזור הביתה מיידית וללא דיחוי!

לא מבינה אותך, מלכתי;

מה את מתערבת כאן בכלל??? חזרי הביתה, לביתנו החמים שבנית עבורנו ואיתנו בעמל רב ועזבי אותך משטויות! מי שירצה לבוא - יבוא! מי שלא מבין את הראש המגניב שלנו ומעדיף למרר בבכי על מר גורלו - כנראה לא ירגיש בנוח בפורום שלנו. לא אוהבת את הלך הרוח כאן ודואגת למיבצרנו החמים! אחרי הכל - כולנו באותה סירה.. איך יצא בלגן כזה כאן??. המתנחלת....

תודה ../images/Emo140.gif

נציגת התפוז רצתה בי לניהול ,עד אמרתי לה שאני רווקה עם ראש פתוח ומבין ולא אלמנה אז אני נמנעת להגיש מועמדות כדי לא לחטוף סטירת לחי הוספת מהנהלת התפוז מקווה שהפורום יהיה פתוח צריך אותו לתמיכה ראשונית לאלמן/אלמנה בשלב הראשון של חיפוש דרך לשרוד כי פה מדברים על הבעיות הספציפיות שלהאלמן/אלמנה בתחיל החיים ברגע שאחרי

tereza2

New member
לנסיכה

טוב שאת כאן. את מקור לאור וחום וטוב שאת כאן. הקטע של הניהול הפורמלי הוא שולי לטעמי. אלא שאם המציאות מחייבת "הנהלה", אז שיהיה. לכל מי שמשתתף וכותב כאן, יש את המקום שלו בו הוא נותן ומעניק. וזה העיקר. כל השאר ממש לא חשוב.

למעלה