הלו .עד פה-ליצן המלכה נקרא לדגל
שלום לך טרזה מצטער על הפלישה אני "הליצן" מהפורום המקביל והייתי חייב להעמיד אותך על טעותך אמרת שאצלינו אין חום והזדהות ...נו באמת . חושבת שאנחנו בנויים אחרת ממכם ,,,ממש לא ? אנחנו פשוט בוחרים בדרך של התמודדות עם החיים ....פשוט חיים אותם ואת זוכרת בחיים לפני ...היו אהבות ,קנאות , סקס ,בישולים ,קיטורים על הילדים ועוד כל מיני דברים שמגדירים את "החיים עצמם" וזה כל הסיפור - אנחנו בוחרים יום יום (ובקושי רב ,,ממש כמו שלך ) לחזור לחיים ולהתעסק באותם דברים פשוטים המגדירים את החיים . אצלכם יש הרבה מאוד "חיבוקים" ונשיקות וכד' וזה בסדר , אבל היה לנו מפגש של הפורום "הקריר" שלנו ותאמיני לי אנשים שם ממש דיברו אחד עם השני בכזאת אחדות ,הבנה ואחווה ששום חיבוק וירטואלי לא יכול להתקרב איליו . בקיצור אנו מכבדים אנשים כמו שהם ואת דרכי ההתמודדות אבל להגיד שאצלינו אין "חום" בגלל שלא שולחים נשיקה או חיבוק וירטואלי נו ....גברת יקרה חטאת למקום שאינך מכירה . והנה תמצית ציטוט מכרטיס הביקור שלי במקום החם שלנו אולי תביני שגם אצלינו יש חום ,,,ללא חיבוק וירטואלי ! " .......אני מה אכפת לי העיקר שיחייכו ויצחקו ,,,מכל סיבה כי בכינו מספיק . והחיוך שלהם ( החברות והחברים - הערת הליצן ) זה הדבר הכי חשוב מבחינתי " חייכי זה כל הסיפור הליצן נ.ב : אין לכם אפילו תמונה של ליצן .....וזו ממש בושה !!!