הזמנה לפורום מקביל

../images/Emo24.gif

משתתפת מזמינה אותך לכתוב להשתתף ולהגיב לספר על עצמך .. ולהיות חלק מ"המשפחה הנחשקת"

tereza2

New member
מלאור יקרה, כל מילה שלך-בסלע

(ואין שום קשר לסלע ההוא, כן????????..) לפי מה שהאיש הזה כתב עם ה-42 אינצ' שלו, הפורום ההוא הוא להחלפת מידות של אברי גוף והזמנה לכל מיני דברים וחשבתי שאולי ישנו את שם הפורום שלהם ואז מן הסתם יגדילו את המשתתפים בו וגם לא יחטאו לאמת. שם של פורום אמור לשקף את תוכנו ומהותו. ושמעת על זה שהגודל הספציפי ההוא-על פי רוב, שולי???????????????.. אתה לפי שכתבת בשנות ה-40 לחייך, טרם השכלת בדברים טריוויאליים בחייך????????????. כנס לפורום שיכול להשכיל אותך.....

בדיוק זו הגישה

שאני רוצה ומנסה לשנות מלאור. "לחזור לקור של המיטה הריקה". הקור נמצא שם רק אם את מביאה אותו. המיטה ריקה כי ככה את רואה אותה. ברור שאני מתגעגעת אל אהובי ואין יום שבו אני לא חושבת עליו למרות שחלפו כמעט 3 שנים. אבל אנחנו עדיין בניאדם. ואנחנו עדיין חיים. ואנחנו צריכים לזכור את זה. ולהמשיך לשמוח ולצחוק ולחיות, כי זה מה שאהובינו היו רוצים (עד כמה שזה נשמעה קלישאתי משהו). ולכן אמרי מהיום "לחזור אל החום הרך והנעים של המיטה ולהנות מזה שאפשר להתפרס על כולה מבלי הפרעות". וברגע שתסתכלי על דברים אחרת ותחפשי את המשעשע והמעניין והנעים - גם הגישה שלך וגם חייך יראו אחרת. ואני בטוחה שהוא מסתכל עלי מלמעלה, שותה את הגינס שלו וצוחק יחד איתי בכל פעם שאני צוחקת, ומאושר יחד איתי, בכל פעם שאושר מציף אותי מבפנים ופורץ החוצה.

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחח משתתפת

הליצן הנ"ל הזמין לצפות בסרטים בטלוזיה שלו שהיא בגודל 42 אינץ... איזה ראש כחול .....

בגדתי בכם???????../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ביקרתי כאן כמה פעמים, לא מזמן, מתוך ענין וסקרנות, ניסיתי לעודד. מאד שמחתי כששינית את שמך ואולי זה שינה אצלך משהו בתפיסת החיים. אני כותבת בפורום המקביל (אויש. חשבתי שאתם הפורום המקביל..
) כבר למעלה משנה.. והפורום ההוא ממש בית עבורי. לצערי, לא מצאתי כאן את עצמי, כשניסיתי לכתוב לפני כמה שבועות, למשך מספר ימים. קורה.. בבקשה אל תכניסי לי מילים שלא אמרתי, כמו "חלכאים ונדכאים". מלכתחילה, אין לי שום בעיה איתכם, אבל כשקראתי את ההשתלחות המאד לא עניינית במנהלת הפורום שלנו, ששמעה על אפשרות של פירוק כאן, והזמינה אתכם ברוב אדיבותה ונכונותה המופלאה, לפורום שלנו, צרם לי מאד! התגובות היו מאד לא ענייניות ונמוכות מאד. ולכן הגבתי כמו שהגבתי. אפאחד לא שופט אפאחד. אחרי הכל = כולנו באותה סירה. גם אצלנו יש זמנים של עצבות וכל מי שמרגיש לנכון - משתפך חופשי והאחרים מושיטים כתף. אבל הבנו מהר מאד, שהצחוק יפה לבריאות ואנחנו לא מתחבאים מאחורי איצטלות מסכנות. אנחנו בני אדם ונהנים לצחוק על מה שאפשר ולשחוט פרות קדושות. זה כיף! ממליצה לך לנסות.

אני בעבד הים הרגוע

כותבת יפה ומקשיבה לאחרים המלצתי להנהלת הפורמים עליה לניהול הפורום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מליאור את יונה לבנה אני מכירה ומוכירה מהפורום המקביל , אני כותבת בשני הפורומים במקביל ,אל הפורום הזה הגעתי מקשורית שמצאתי פורום המקביל ..אז אני בוגדת?? במי? להפך בפורום המקביל קבלו זאת בברכה..לאף אחדזה לא מפריע . ויונה נשמח אם תמשכי לכתובפה במקביל ..

הזמנה לפורום מקביל

קוראת אתכם מדי פעם. והבנתי שהפורום כאן יתכן ומיועד לסגירה היות ויש חילוקי דעות לגבי ההנהלה החדשה. (נסיכה כוכב - אני בעדך. רק בזכותך הפורום הזה עוד חי, קיים, ו"בועט"). אם ואכן הפורום זה יסגר, וחבל, אתם מוזמנים לפורום שאני מנהלת בYNET http://www.ynet.co.il/homenc/1,7340,L-1193-18114,00.html (הים רגוע מכירה ויכולה להמליץ) חשוב שיהיה פורום לסטטוס "הנחשק" שלנו. ואם לא כאן, אז יש לכם בית גם במקום אחר.

עלמה יקררתי

הזמנתך נעמה לנו , אבל יש מקום לשני הפורומים , כל אחד מהם עונה לצרכים אחרים. והנהלת תפוז?? מצפה שיבחר מנהל חדש , במידה ולא נקים לנו קומונה בכיף .

יש משהו האמת שמעולם לא הבנתי בתפוז.

מה ההבדל בין פורום לבין קומונה?? וכמובן שיש מקום לשניהם. חו"ח לא אמרתי שלא. רק הצעתי בית חם ומבין במידה וההנהלה תחליט לסגור.

לעלמה

קומונה כל אחד יכול לפתוח, אין בקורת על תכנים , החוקים נקבעים ע"י המנהל, הקומונה יכולה להיות פתוחה לכל אחד .. או קומונה סגורה שרק בבקשת בקשה למנהל הקומונה ובאשורו ניתן להצטרף.. פורום נפתח ע"י תפוז , המנהל נבחר ע"י תפוז , ויש כללים שתפוז מכתיב ...

tereza2

New member
לים הרגוע

אם בחירתך למנהלת הפורום הזה כרוכה בהצבעה של המשתתפים בו באופן כזה או אחר, אשמח להצביע עבורך. השוני בין הפורום הזה לפורום ב-YNET עם כל הכבוד הוא, ששם אין אין החום שיש כאן. יש כל מיני דברים אחרים, בלי לפגוע, אלא שכאן אני מוצאת את מה שבאמת אני מחפשת, חום והזדהות עם הכאב בעניין הספציפי של האובדן הזה. כאן יש את מה שאני מחפשת. אפילו בלי להשתתף ממש בדברים, רק מקריאת המילים של האחרים כאן. אני שואבת את הכוח והחום. ולכן אני כאן. ובבקשה אל תלכו ואל תסגרו. ולך הים הרגוע, הציעי את עצמך בפני הנהלת תפוז לנהל כאן את הפורום הזה ונתארגן לתמיכה המונית. יום טוב ושבוע חם בלב. שישקה.

הלו .עד פה-ליצן המלכה נקרא לדגל

שלום לך טרזה מצטער על הפלישה אני "הליצן" מהפורום המקביל והייתי חייב להעמיד אותך על טעותך אמרת שאצלינו אין חום והזדהות ...נו באמת . חושבת שאנחנו בנויים אחרת ממכם ,,,ממש לא ? אנחנו פשוט בוחרים בדרך של התמודדות עם החיים ....פשוט חיים אותם ואת זוכרת בחיים לפני ...היו אהבות ,קנאות , סקס ,בישולים ,קיטורים על הילדים ועוד כל מיני דברים שמגדירים את "החיים עצמם" וזה כל הסיפור - אנחנו בוחרים יום יום (ובקושי רב ,,ממש כמו שלך ) לחזור לחיים ולהתעסק באותם דברים פשוטים המגדירים את החיים . אצלכם יש הרבה מאוד "חיבוקים" ונשיקות וכד' וזה בסדר , אבל היה לנו מפגש של הפורום "הקריר" שלנו ותאמיני לי אנשים שם ממש דיברו אחד עם השני בכזאת אחדות ,הבנה ואחווה ששום חיבוק וירטואלי לא יכול להתקרב איליו . בקיצור אנו מכבדים אנשים כמו שהם ואת דרכי ההתמודדות אבל להגיד שאצלינו אין "חום" בגלל שלא שולחים נשיקה או חיבוק וירטואלי נו ....גברת יקרה חטאת למקום שאינך מכירה . והנה תמצית ציטוט מכרטיס הביקור שלי במקום החם שלנו אולי תביני שגם אצלינו יש חום ,,,ללא חיבוק וירטואלי ! " .......אני מה אכפת לי העיקר שיחייכו ויצחקו ,,,מכל סיבה כי בכינו מספיק . והחיוך שלהם ( החברות והחברים - הערת הליצן ) זה הדבר הכי חשוב מבחינתי " חייכי זה כל הסיפור הליצן נ.ב : אין לכם אפילו תמונה של ליצן .....וזו ממש בושה !!!

../images/Emo151.gifיו הליצןןןןןן../images/Emo151.gif|חיבוק

כל מילה שלך צועקת אמת , מוצאת חום והזדהות והרבה בפורום המגביל , ומעריצה את הדרך של התמודדות עם החיים , גם אני בחרתי בחיים ולכן נמצאת הרבה גם בפורום המקביל , אוהבת את ההומור שם ,את החום והיכולת לשתף בכל , והמאחלת לנו חברות אמיצה ואמתית כמו בפורום המגביל . בנוגע לניהול הפורום הוצע לי הניהול , צריכה לעבור ראיון ולשקול אם מתאים לי ... מקווה שלא יפריע לכם שאני חברה גם בפורום המגביל נ.ב. יש לנו

ועוד מילה

בקשתי לנהל את הפורום ביחד עם נסיכת הכוכב , וסרבו , מודה לכולכן שמציעות אותי .. מקווה לראותכם בפורום , כותבים משתפים ונהנים .. ולא משנה מי מנהל , ואם יש מנהל ..

אני בעדך ../images/Emo151.gif ומצאתי את הליצן

אה והמנוי על שם הבת שלי עם השטויות של רן דנקנר וכד' ....לא להתיחס ( או דווקא כן )

למעלה