הזמנה לעצרת

אטיוד5

Active member
העצרת הזאת בסדר גמור

לא שאשתתף בה, כי אני לא משתתף בעצרות. מימי לא הייתי באף עצרת. בחודש האחרון נהרגוו כ 160 ישראלים במלחמה. על זה נשמע המון. זה ימלא לנו את החדשות מבוקר עד ערב ועוד שנים על גבי שנים נשמע על זה. וזה בסדר. כנגד עוולות שונות ומשונות צועקים לשמיים. וזה בסדר. למען כמה עשרות הומואים שדפקו אותם בתחת כשניסו לטפס בסולם התפקידים מרוקנים פעם-פעמיים בשנה רחובות שלמים. וזה בסדר. למען ארבע זונות יתארגנו ויפגינו. וזה בסדר. אבל על 500-600 ההרוגים מדי שנה בכבישים לא נשמע כלום. מתי היתה העצרת האחרונה נגד השחיטה הגדולה בכבישים? מתי נזעקו יפי הנפש (ואני לא אומר את זה בזלזול או כהשמצה) להפגין נגד מדיניות הממשלה בנוגע לשילוט טוב, דרכים נוחות ובטיחותיות? מתי היה הקמפיין הנרחב האחרון כנגד חברת דובק שטובחת מדי שנה אלפי אנשים? למה ארבע זונות יותר חשובות לנו ממאות ואלפי ההרוגים האלה? יש דברים שאינני מבין.

אטיוד5

Active member
וכל זה מתקשר ...

למחאה על סחר בנשים. טוב. מצא חן בעיני כיצד תופסים את החבל משני קצותיו. הגברים הלכו למילואים, והשירותים החברתיים (שכידוע מאוכלסים ע"י גברים בלבד) מושבתים ולכן הנשים נשארו לבד ולכן הן נאלצות להשאר ביית עם הילדים ונפגעות (כי כל הגברים יצאו לעבודה). בו בזמן הן נעשות יותר חשופות לאלימות בבית (בטח משום שכל הגברים הלכו לצבא). לא ראיתי במניפסט הזה קריאה נרגשת לנשים להתגיס לצבא כדי להשוות את הלחצים האלו. ראבאק, שר החוץ שלנו הוא שרה דווקא, ומתלוננים על הדרת נשים מהגורמים המופקדים על נושאי חוץ??? פשוט אין גבול לכושר ההמצאה שלכן. כל הכבוד.

עִידן

New member
פעם ההודעות האלה שלך היו נורא

מעצבנות אותי, ועכשיו אני לא יכולה שלא להרגיש כאילו זה לקוח מתוך חוברת קומיקס.

Sea Urchin

New member
לדעתי, אתה יכול להחליף את טומי לפיד

ב"פופוליטיקה" עם טיעונים כאלה.

אטיוד5

Active member
אתה הרי יודע ...

שעל זה אני מסוגל להגיד לך תודה ברצינות תהומית. נכון?

D o r o t h y

New member
הטיעון שלך נכון

אבל למה במקום לקטר על זה לא תנסה לארגן עצרת כזו? אם תארגן, אני מבטיחה לבוא. כל אחד מוחה על מה שכואב לו יותר. ואני לא אומרת שתאונות הדרכים לא כואבות, אבל כל עוד איש לא יקום ויארגן כזו עצרת, העצרת לא תתארגן מעצמה. ולשאול מדוע לא מוחים על תאונות הדרכים, כשמדברים פה על מחאה אחרת, זה חסר טעם. ועוד משו. זה שיש הרבה תאונות דרכים ושנהרגים בהן מאות אנשים בשנה, וזה שחברות הסיגריות משווקות רעל - כל זה לא מקטין את חשיבות המחאה נגד סחר בנשים או נגד כל דבר אחר.

אטיוד5

Active member
בגלל זה אמרתי שזה בסדר.

אבל עדיין מבצר מבינתי כיצד ארבע זונות אורקאיניות מענינות מישהו יותר מ- 600 הרוגים ישראלים כל שנה. גם נבצר מבינתי (לא ממש, אבל נניח) כיצד 160 הרוגים ישראלים במלחמה החד-פעמית הזאת מקימים פי 400000 רעש תקשורתי מאותם 600 הרוגי הכבישים השנתיים. אני לא מקטר, אני לא מבין. אני לא הטיפוס לארגן וגם לא הטיפוס המחאתי.

עִידן

New member
זה לא רק הארבע

היום נקבע בגלל ההצתה של אותן ארבע בתאריך הזה לפני שש שנים, אבל העצרת היא נגד הסחר בכללותו - או במילים אחרות - למען אלפי נשים שנאנסות מדי יום ללא הפסקה.

עִידן

New member
למה לא אומרות?

כתוב שזה אירוע לזכרן, ויש בו צעדת ועצרת מחאה נגד הסחר בנשים. מן הסתם לא מדובר רק בסחר באותן ארבע.

אטיוד5

Active member
בקידוש לבנה

כתוב שזה "אירוע לזכרן". אח"כ, צודקת, באותיות הקטנות כתוב שתהיה צעדת מחאה כנגד סחר בנשים (ורק למטרות זנות, סחר בנשים אחר הוא גנראה בסדר). חצי שעה. על העצרת לא מצוין לכבוד או נגד מה היא. כתוב רק שהיא "בהשתתפות". באמת יפה שתהיה השתתפות.

"ארבע זונות אוקראיניות"

מעניינות מישהו, בדיוק בגלל הסיבה שאתה חושב שהן לא צריכות לעניין אף אחד. אם הן היו מעניינות מישהו קצת לפני מותן, או לפני שהגיעו לכאן, באמת לא היה צורך להתעניין בהן דווקא עכשיו.

רוצה לאמר

עדיף שתתעניין עכשיו בארבע זונות אוקראיניות מאשר בעוד שנה בעשר פרוצות סיביריות, ואז שוב בעוד שנתיים בחמישים נשים להשכרה מולדאביות.

למעלה