קראתי את כל השרשור - ואני יכולה להגיד שעם כל זאת שהנושא סחר בנשים כן תופס את תשומת ליבי במשך השנה, עכשיו יש לי דברים על האג'נדה - כאלה שדוחקים את הנושא הזה אחורה ברשימה. מכיוון שכך, אין לי אלא להצטער על העיתוי של העצרת ולא על עצם קיומה או עצם הצורך שהנושא יטופל. כשמדובר על "נושאים לסדר היום" מדובר באמת על איזה סדר. הסדר, כמו שאני מבינה אותו, אמור לבטא איזה הבדל בין העניינים החשובים לעניינים הדחופים - ולקדם את הטיפול בדחופים. עם כל זה שסחר בנשים הוא נושא חשוב, בעיני עכשיו הוא לא דחוף. בכל אופן לא יחסית לנושאים האחרים שעל "סדר היום" שלי. ואתם יודעים משו? אני מקווה שאגיע במהרה בימנו לזמן בו סחר בנשים יהיה לי דחוף. אמן
האם זה מקרי שאין גברים הנואמים בעצרת? אני לא מתמצא בנפשות הפועלות בתחום, אבל אם יש גברים שפעילים במאבק, היה יכול להיות לזה משקל חשוב אם גם גברים היו נואמים בעצרת - אם זה מצטלם כמו מאבק של נשים בלבד, זהו פספוס גדול של המסר. הרי המאבק בסחר בנשים הוא הומני כללי, הוא לא אמור להיות רק מאבק נשי. וחוץ מזה - סחתיין על חברת הפורום, עידן, המשתתפת שם כנואמת - ובהצלחה.
אנחנו כבר מכירים את סוגי השרשורים האלה ויודעים לאן זה מוביל ולאן זה לא מוביל. אין טעם שניסחף שוב לעימותים של אמשרתים שום דבר מהנושא וגם לא אף עמדה בנוגע לנושא.