תיקון טעות ליום בהזמנה
B Bobbin Threadbare New member 8/3/03 #4 שאלה בונה אממ, יכול להיות שהשאלה עלתה אצלי רק בגלל שאני יחסית חדש ולא נכחתי בפגישות הפורום הקודמות, אבל חשבתי... עזריאלי הוא מקום גדול למדיי, איפה בדיוק בעזריאלי נפגשים? (או שזה דבר שמוקדם מדי לקבוע?)
שאלה בונה אממ, יכול להיות שהשאלה עלתה אצלי רק בגלל שאני יחסית חדש ולא נכחתי בפגישות הפורום הקודמות, אבל חשבתי... עזריאלי הוא מקום גדול למדיי, איפה בדיוק בעזריאלי נפגשים? (או שזה דבר שמוקדם מדי לקבוע?)
R resputin New member 8/3/03 #5 נפגשים ב... כמו במפגש הקודם, יש את המרפסות בגג- שם אנחנו נשב. מקום האיסוף יהיה בקולנוע, אנחנו נדאג להשים איזה פרסומת אחת או שתיים בסביבה, אולי עם הנחיות
נפגשים ב... כמו במפגש הקודם, יש את המרפסות בגג- שם אנחנו נשב. מקום האיסוף יהיה בקולנוע, אנחנו נדאג להשים איזה פרסומת אחת או שתיים בסביבה, אולי עם הנחיות
ח חלומות לילה New member 8/3/03 #7 מרפסות ? לאיזה קומה אני אמור להגיע ?, (אני בא מהרכבת, שמגיעה לעזריאלי בשעה 14:51) ... אז לאן ללכת ?
S Shusho New member 9/3/03 #15 ומה קורה עם אנשים שלא מכירים ../images/Emo117.gif את האיזור? לא הייתי שם אף פעם ואני לא מכירה כ"כ את האיזור והקניון בכלל. אני אלך לאיבוד.
ומה קורה עם אנשים שלא מכירים ../images/Emo117.gif את האיזור? לא הייתי שם אף פעם ואני לא מכירה כ"כ את האיזור והקניון בכלל. אני אלך לאיבוד.
N nickey New member 10/3/03 #16 קובעים עם מישהו נוסף במקום שבו מעבירים את הכרטיסים בכניסה לקניון... או שם באיזור או במקום הכי בולט - הפנינג.. ואז מתאספים כולם ללכת לגג לאורגיה פרועה עד רדת הלילה עיזבו.. אני סתם מחורפנת.. אני מקווה שאוכל להגיע.. שרימפיק אל תהרוג אותי אם לא..
קובעים עם מישהו נוסף במקום שבו מעבירים את הכרטיסים בכניסה לקניון... או שם באיזור או במקום הכי בולט - הפנינג.. ואז מתאספים כולם ללכת לגג לאורגיה פרועה עד רדת הלילה עיזבו.. אני סתם מחורפנת.. אני מקווה שאוכל להגיע.. שרימפיק אל תהרוג אותי אם לא..
S Shusho New member 10/3/03 #18 גמאני לא בטוחה ../images/Emo117.gif אני ארגיש כ"כ רע לשקר לאמא שלי... יש לי מליון סיפורי כיסוי בערך... נראה לי שהטלפון של שרה הטוב ביותר נראה
גמאני לא בטוחה ../images/Emo117.gif אני ארגיש כ"כ רע לשקר לאמא שלי... יש לי מליון סיפורי כיסוי בערך... נראה לי שהטלפון של שרה הטוב ביותר נראה
P paperdoll15 New member 9/3/03 #13 אמממממ../images/Emo54.gif לא בטוח שאני יכולה לבוא...תלוי מתי יהיה המפגש של פורום אחר שאני בו... אבל אם זה יצא ב-18 אז אני יבוא להגיד היי!
אמממממ../images/Emo54.gif לא בטוח שאני יכולה לבוא...תלוי מתי יהיה המפגש של פורום אחר שאני בו... אבל אם זה יצא ב-18 אז אני יבוא להגיד היי!
L LeeCooper69 New member 7/3/03 #3 איפה נפגשים../images/Emo35.gif אגב...... כל מה שאני אוכל לבוא זה לבוא ולהגיד שלום כי באותו יום יש לי (ולאמא ) מלא בדיקות..... אבל אני מבטיח לבוא להגיד שלום יאללה נתראה....
איפה נפגשים../images/Emo35.gif אגב...... כל מה שאני אוכל לבוא זה לבוא ולהגיד שלום כי באותו יום יש לי (ולאמא ) מלא בדיקות..... אבל אני מבטיח לבוא להגיד שלום יאללה נתראה....
ע עלה שלכת אבוד New member 9/3/03 #9 מה לי אתה לא תוכל להגיע? ../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif אני מיעץ לבטל את המיפגש
K Kryptonite New member 8/3/03 #6 מדאים....../images/Emo99.gif|נמס||../images/Emo168.gif צריך להיות כזה אייקון! (|נמס|)