הזמנה למחול

תודה על מחמאותיך אך

את פשוט טועה בדיאגנוזה ועושה הבדלות בין נשים לגברים שהינן פרי דמיונך. אם תרצי הוכחה אוכל להראות לך כמה כאלה באוניברסיטה.

מה שאתה כותב כאן הוא "פרי" דמיונך!

נראה שאתה לא מציאותי, ולא מאבחן נכון את המצב, כמובן, כגבר, לך אין בעיה לא כל שכן כ"מדריך" מאד מוכר, וכן אני מאד רוצה כאן את ה"הוכחות" עליהן דיברת.

dw2322

New member
נו, מה יהיה עדה?

לדעתי רוקדים עם פז"מ כמונו לא צריכים להתרגש יותר מדי מסירובים. לי בממוצע יש סירוב כל פעם ולא לוקח את זה אישי: יש מקרים עם 0 סירובים, כאשר יש לי בת זוג קבועה, יש מקרים בהם אני נדרש לבחור בין כמה שרוצות לרקוד עימי (ז"א ניתן לראות את מספר הסירובים כשלילי
) ויש מקרים בהם לא יוצא לרקוד עם אף אחת לאחר כמה סירובים במכה. בכזה מקרה אם יש אנשים שאת מכירה בחוג אפשר לנצל הזמן של הזוגות לפטפט על דה ועל אה או להתעניין בעפיצות הקפה בשולחן הכיבוד
. בחוג הקבוע אני יותר בררן, בחוגים אחרים אני יותר גמיש. לטעמי הפרטנר צריך להיות בטווח גילאים סביר, הפרשי גובה/רוחב סבירים, מראה סביר ומעלה ויכולת ריקוד סבירה (אלא אם כן את במצב רוח של ללמד). גבולות הטווח הנ"ל משתנים בהתאם לבררנות באותו יום וגם אם כל הקריטריונים נענים עדיין אפשר ליפול על פרטנר שאיתו פשוט אין קליק. בקיצור, במקומך הייתי לוקח את זה הרבה יותר בקלות.

ירון, משה, זקנמ.... יש מכרז ../images/Emo56.gif

מכיון ששלושתיכם קרחים אבל גם רוקדים ואפילו טוב מאוד (למרות שזקנ...אמר שפחות). יש לי עבורכם רעיון - פתחו מכרז המציע לכל המרבה במחיר (לא כספי) את צעדיה, סבובי הלחץ שלה, סחרור הואלס המשכר, דלוגי הפולקה.. דלגו הפעם על הגיל, הגוף החתיכי, הבלונד וה..... אגב יש לי הרגשה שירון יזכה במכרז..
אבל אל תאמינו לי כי אני משוחדת ירון רוקד נפלא ועוד יותר הוא מלמד נפלא ביחוד מטומטמות כמוני שלא יודעות להבחין בין רגל ימין לרגל שמאל...
בכל פעם שאמר לי תתחילי בשמאל כמו להכעיס התחלתי בימין... נראה לי שאני למכרז הזה כבר לא אוכל להצטרף.
פורים שמח לכולם היום ומחר קחו הכל במצב רוח מבודר...

למעלה