הזמנה למחול

eitay7

New member
הזמנה למחול

לא פעם רציתי לרקוד רקודי זוגות , ראיתי גברים שאינם רוקדים. רציתי להזמין אחד מהם לרקוד אך לא העזתי כי זה לא מקובל שנשים מזמינות גברים. מבקשת תגובות.

dw2322

New member
למה לא? אפשר לנסות בעדינות

יתכן והגבר אינו יודע לרקוד - אם את רוקדת קבועה ייקל עליך לגלות זאת, פשוט להסתכל בזמן ריקודי המעגל איך הוא רוקד (נאמר לאורך מספר ריקודים, יכול להיות שאחד או שניים הוא מכיר פחות טוב). אפשרות נוספת היא שהוא מחכה לבת זוגתו. אם הם קבועים אז יצא לך לראות אותו זוג שוב ושוב. אפשרות שלישית שהוא התעייף מדי (האם הוא נושף ומתנשף?) אפשרות רביעית היא שסתם לא מתחשק לו, וזה בדיוק כמו אצל הנשים ואפשרות חמישית-שפשוט הוא לא מצא בת זוג כלבבו ואז בהחלט יכול להיות שהוא ישמח להתלוות אלייך.

No name for now

New member
תבדקי איפה הוא יושב

אם הוא יושב (או מסתובב) קרוב, למשל בספסלים ברחבה, כנראה שהוא מקווה למצוא בת-זוג, אם הוא התרחק מהרחבה (למשל הלך להכין קפה) כנראה שהוא לא רוצה לרקוד או מחכה למישהי ומעביר את הזמן בינתיים, סימן נוסף זה כמובן אם הוא כל הזמן מסתכל על הדלת (בודק אם בת הזוג הגיעה). זה בדרך כלל מה שאני עושה, אם אני מחכה לבן-זוג או לא רוצה לרקוד אני יושבת רחוק מהרחבה כדי שלא "יטרידו" אותי, אם לא מצאתי בן-זוג ולא "התייאשתי" אני אשב על הספסלים (וזה גם מה שאני מציעה למתחילים/חדשים שמתביישים להזמין בן/בת-זוג). וחוץ מזה, לא להתבייש

נראה שלא הבינו אותך !

איתי יקרה. את כנראה הזמנת אותם ל"הזמנה למחול". "הזמנה למחול" זה כידוע ריקוד מעגל (ישראל שיקר) ולכן מכאן אי ההבנה - לא מזמינים גבר לריקוד מעגל. בפעם הבאה אנא הזמיני אותם ל"ריקוד לשניים" - ריקוד זוגות של מוטי אלפסי, או ל"ריקוד החיים" - ריקוד זוגות של מרקו בן שמעון. ועם הזמנה שכזו אף גבר לא יוכל לסרב לך. דבל'ה.

דבלה ידידי. זה לא מצחיק.היא שאלה

שאלה חשובה וכואבת ואתה עונה לה בהתבדחות. אולי זה בגלל פורים.

עזרא ידידי !

אתה איש שקול ורציני ודוקטור לעת מצוא. ענה לה אתה תשובה רצינית ומלומדת האופיינית לך. השאר לי בבקשה לענות לפי הבנתי. נראה לי שהיא אינטלגנית להבין לבד. תודה מראש. דבל'ה.

ל-EITAY7 שלום.לא משנה מה הסיבה

שהוא לא רוקד.יכולים להיות הרבה סיבות ואחת הסיבות היא שאין לו בת זוג. לדעתי הבעיה היא אצלך בראש ,משום שאת חושבת ובטוחה בטעות יסודית שלא מקובל שהבחורה מזמינה לרקוד. מחשבה זאת היא מחשבה שגויה ומעווטת ואת צריכה לשנות את המחשבה הזאת כי זאת פנטזיה. אני בטוח ואני יודע את זה גם על עצמי שכאשר בחורה מזמינה אותי לרקוד אז אני דוקא שמח וזאת גם מחמאה בשבילי שבחורה מזמינה אותי לרקוד. פעם לפני הרבה שנים אולי זה היה מקובל שרק הבחור היה מזמין ,אבל כיום שאנו נמצאים במאה ה-21 לא משנה מי המזמין הבחורה או הבחור.אז בבקשה ממך תוציאי את הגוק הזה מהראש שלך ותתחילי להזמין.יכול להיות שתקבלי תשובה שלילית או שתקבלי תשובה חיובית.אם את מקבלת תשובה שלילית אסור לך להפגע או להתייאש.זה גם אותו דבר לגבי הכרויות אם בחורה פוגשת בחור ומוצא חן בעיניה עליה לומר לאותו בחור שהוא מוצא חן בעיניה והיתה רוצה להיות ידידה שלו או חברה או בת זוג שלו.אם הבחורה נותנת לבחור מחמאה כזאת ודאי שלא תקבל ממנו סטירה ואם לא תעשה את זה אז יכול להיות שהיא תישאר רווקה לכל ימי חייהה ואולי תפסיד בן זוג מתאים וטוב.אני יודע שדוקא הבחורות שמעיזות מצליחות יותר בחיים.

תנסי להזמין חביבתי. אל תתביישי

לפעמים ישנם גברים שמעוניינים לרקוד, אבל אין להם כרגע עם מי והם מתביישים (כן, גם גברים יכולים להיות ביישנים) להזמין מישהי שהם לא בדיוק מכירים... אז תנסי. אם ילך - מה טוב - שניכם יצאתם נשכרים. אם לא - אז מה!! לא חטאת, לא פשעת, ולא עווית. רק ניסית להזמין מישהו שלא מעוניין לרקוד, והוא סירב. לא נורא. לא קרה שום אסון! בהצלחה!

אל תתבישי

אל תתבישי, כי, קרוב לודאי שהגבר שיושב בצד מתבייש גם כן, יוצא ששניכם תפסידו. העיזי ותרוויחי.

לדעתי - "קרוב לוודאי שהגבר היושב בצ

בצד" - בוחן את ה"סחורה" ומבלי לפגוע כמובן, אם היא לא תהיה לפי טעמו, כך גם יסרב אותו גבר לרקוד עמה, מה זה נקרה "לפי טעמו" - אני משאירה לכם את הניחוש...

את טועה ומטעה

לא כל הגברים, ולמעשה מיעוט קטן הוא מהסוג שאת מתכוונת (רומזת). מה שכתבת רק יגרום לאותה רוקדת לשבת בצד עוד ועוד וזה עוול כפול, גם לה וגם לבן הזוג הפוטנציאלי. אגב, סיגנון כתיבתך מעיד שקרה לך דבר דומה. זה לא אומר שלכולן יקרה אותו דבר. מכותבת ותיקה כמוך היתי מצפה ליותר עידוד כלפי רוקדות/ים פחות ותיקים בפורום. חג פורים שמח.

לא קרה דבר וחצי דבר

סגנון דיבורי הוא מה"התבוננות" והתגובות מצד אחרות שעושות כך ומזמינות ואני רואה איך אותם ה"שוחרים לטרף" מסרבים לאותן הבחורות כי אולי, הן לא צעירות (פרגיות) הנראות טוב?

ואת יקירתי...

האם אינך "בוחנת את הסחורה" ואם היא (הוא) "אינה(ו) לטעמך" את לא מסרבת בנימוס??? האם עדיף לרקוד עם מישהי (מישהו) שנראה לך שאינו מתאים? ודאי שלא! והרי פתרון של "סרוב בנימוס" הינו הפתרון הטוב והמתאים ביותר לבני האדם הלא כן?

לי בניגוד אליכם ה"גברים"

חשוב מאד שהוא ידע לרקוד, כל השאר אני משאירה לכם "להתמקח עליו"...

לאיתי - אם לא תנסי לא תדעי...

ובכן, ראשית, אומרים כי אין חכם כבעל ניסיון, אמת? אני מציעה לך לנסות זאת פעם פעמיים, להווכח בעצמך איך זה עובד... תנסי כמו שהגברים עושים, לבחור, בחור נאה, רקדן, צעיר ולהזמין אותו לרקוד, אל תשכחי לחזור לכאן לפורום ולספר לנו איך הוא הגיב, טוב? כך כולם כאן בעיקר הגברים שבפורום, יווכחו, פעם אחת ולתמיד - לדעת, את מה שאני כותבת כאן בזמן האחרון, אשמח מאד לדעת אם טעיתי ! אנא אני מאד מצפה ל"טסט" הזה!

על מה את מדברת?

את ידעת כמה פעמים ניסיתי להזמיןרקדניות "צעירות, יפות, נחמדות וגם רוקדות טוב וקיבלתי סירב כיוון שאני, איך לומר, "לא כל כך צעיר וגם קירח" ולא בגלל שאינני רוקד טוב כ את זה אני עדיין יכול ללמד אותן...

ואני הכי מסכן, אף אחת....

ואני, רק בגלל שאני זקן, נמוך, קרח וגם לא רזה, אמנם לא יודע לרקוד כל כך טוב, אבל מפגין רצון עז ללמוד. אף אחת לא רוצה לרקוד איתי. אז לעומתכם, אני הרבה יותר מסכן... וגם כשכבר מישהי הסכימה לרקוד איתי, רגזה על זה שאני צוחק, אמרה שאני עושה תנועות שונות ומשונות, לא נתנה לי ליהנות מהחיים

ירון יקירי - זה שולי ואתה יודע זאת

לעומת כל כך הרבה נשים שהן מקבלות סירוב כל הזמן, אז מדי פעם סירבו לך, אך לעומת זאת אף פעם לא ראיתי אותך יושב בצד, אמת? אך ראיתי עשרות בחורות שיושבות בצד ואף אחד לא טורח להזמינן. חוץ מזה, לדעתי גם אם אתה מעט קירח, יש לך פנים מאד חמודות, לטעמי, עובדה שאתה תמיד רוקד, הקרחת למי שמכיר אותך - לא מפריעה, כבר אמרתי, נשים מחפשות אנשים שיודעים לרקוד, הן לא מסתכלות כל כך על הצד החיצוני, לעומתן, הגברים לא. הם מחפשים חיצוניות וגיל צעיר, איכות הרקדנית, מבחינה ביצועית תופשת מקום "אחורי" אם היא נראית טוב ואם היא איך לא? צעירה. זהו ההבדל הקטן, אותה בחורה שפתחה בנושא, צודקת, היא רואה גברים עומדים בצד ואינם רוקדים, מדוע? בגלל שלא מזמינים אותם? לא נכון, פעמים ראיתי בחורות ניגשות ל"אותם" גברברים, מזמינות ושואלות והן נתקלות על ידם בסירוב. הם מחפשים "משהו מיוחד". כך קורה, הרבה פעמים, שרקדנים טובים מפסידים "ריקודי זוגות" בגלל שהם לא מוכנים "לרקוד עם כל אחת" ושוב הם לא מחפשים את ה"רקדנית", האמן לי. מקווה שהבהרתי את דברי, אם לא, הבה נקווה שהשואלת תתנסה בעצמה בכך, תחזור לכאן, עם כתיבה הוגנת, תפרט לנו את ממצאיה, כך נוכל כולנו להתרשם מי כאן הצודק בתאור המצב.

למעלה