הזמן הורוד

mike16

New member
הזמן הורוד

מי שגר בחיפה - איפה ניתן למצוא אותו בחיפה?..ואל תקשרו אותי ל"כתבה" ההיא שנותנים שם את כל המקומות..כי הלכתי היום לטאוור רקורדס בגרנד קניון בחיפה (רשום שיש שם..) וחיפשתי....ולא מצאתי..ולא רציתי לשאול כי בכל אופן..אני בארון וגם ככה לא היה לי זמן כי מישהו חיכה לי.. אז..מישהו יודע איפה בדיוק(אפילו על איזה מדף נמצא העיתון) נמצא העיתון - אני אודה לו..

LeeCooper69

New member
סתם שתדע-

לא ניתן למצוא את הזמן הוורוד בשום מקום חוץ מהאגודות השונות ומחנויות הסקס- למרות מה שרשום שם. בדוק. אותו הדבר בב"ש, פ"ת, אילת, חדרה, ת"א וכו'.... ככה שזה לא רק בחיפה. בכולופן, תחזור לכתבה, תבדוק היכן יש חנות סקס או אגודה (ובמקרה של חיפה, הפורום החיפאי) ולך להביא משם.

ממש לא נכון

בב"ש וזה אני אומר מניסיון כל מקום שכתוב יש אבל לפעמים נגמר המלאי ואז כשאתה מגיע אין. אבל כאחד שבאמת יודע שמחלךקים את הזמן הורוד אני רוצה להגיד לך שכן מחלקים בכל המקומות שכתוב בזמן הורוד.

כן

ניסיתי פעם ותמיד בכל מקום שהלכתי מצאתי המקומות שמופצים בהם הזמן הורוד מקבלים מעט עיתונים זה נכון ונגמר להם מהר אבל תמיד יש באגודה או בקיו עיתונים ותמיד אפשר לקחת משם. רותם לימר.

מאמר הזמן הורוד עומד בפני עדכון

ובניגוד למה שאמר פה לי, שספק גדול בליבי אם בכלל עבר ביותר מחנות אחת בחיפוש אחר הזמן הורוד(אבל לי אוהב להגזים
), המגזין אכן מגיע למספר גדול של מקומות בארץ. המאמר לא עבר עדכון בחודש האחרון, אך אנסה להשיג הגליון החדש ולעדכן המאמר. איתך ה
. אבי.

אחד מהם

New member
זה ממש לא נכון...

לפחות בת"א... בכמעט כל פיצוציה באלנבי / בן יהודה... ניתן למצוא את העיתון מונח בכניסה לפיצוציה...

אם תכנס למאמר

תשים לב שבתל אביב יש המון מקומות ובעיקר פיצוציות, זה ממש כן נכון. מה שכן המאמר לא מעודכן וזה ידוע לי מהסיבה שאפילו אני מכיר מקומות שכבר לא ניתן להשיג בהם את הזמן הורוד, כמו למשל בטבריה בה כבר אין מקום שיחלק את העיתון, כי המקום נסגר.

למעלה