הזיות של עילגות

הזיות של עילגות

* הועתק משירשור אחר ונראה לי שראוי לעיסוק בפני עצמו.

הבעיה היא שאין אני.
ה"יש אני" הוא ההצהרה הכי מוחלטת שיש.
אבל- החשיבה לא יכולה להתעסק בדברים יחסיים באופן ישיר אלא רק בהשתקפות שלהם בפרשנות שמשדכת להם מוחלטות.
החשיבה לא מסוגלת לדבוק ביחסיות המוחלטת של הכל ובגלל זה היא עוסקת בקיפולים של היחסיות הזו ובמידה שהיא מודעת- היא מודעת להם כקיפולים.
אפשר גם לקרוא להם בעוד שמות ועדיין- שם לתהליך הזה תלוי במקום שממנו אתה מתחיל לחקור.
כלומר- אנו רוצים לבטא במילים את התהליך של המעבר מהיחסי למוחלט במחשבה אבל כל ביטוי של זה יהיה כבר בתוך המוחלט ולכן יהיה כבר משהו דואלי לגמרי והוא יהיה רק פרספקטיבה ולא יבטא את ריבוי הפרספקטיבות.
אז כל "אני" הוא פרספקטיבי ואי אפשר לבטא בגבולות הפרספקטיבה את מה שמכיל את הפרספקטיבה, את פרספקטיבת העל שלה.
אז הסופר-פרספקטיבה שאין אני לא יכולה להתבטא בגבולות פרספקטיבת האני ולכן בעצם לעולם לא יכולה להתבטא על ידי אף אחד והחשיבה מוכרחה להתחיל ממקום כלשהו והמקום הזה הוא המקום בו היא יכולה לבטא דברים, כלומר זה המקום, הפרספקטיבה, שבה יש אני.
בלי להשתמש באני כגוף ראשון יחיד במשפט אי אפשר לדבר ואי אפשר לחשוב והחשיבה היא דיבור.
מי שסבור שהוא יכול לשחרר את החשיבה שלו מהאני חי באשליה כי החשיבה היא דיבור ולא יתכן דיבור בלי גופים דיקדוקיים.
כך שאני קורא לכל החיפוש הרוחני של אלו שמאמינים שהם יכולים להגיע להארה בשם הזיות של עילגות.
ההזיות של העילגות הן כשאתה חושב שאתה יכול לשחרר את החשיבה שלך מהאני.

ינוקא1

New member
אוקיי ,

ולמרות זאת שים לב שכאשר אני יוצא , למשל , מהחשיבה שמדובר במונחים מוחלטים ומבין שהמדובר במונחים יחסיים , עשיתי צעד קטן לכיוון האמת.
למרות שגם ההבנה של מושג ה"יחסיות" היא בתוך החשיבה.

כלומר -
החשיבה המילולית לעולם לא תדביק את האידאה.
אך ככל שהחשיבה נעשית מדויקת יותר , היא מתקרבת אליה יותר.

במילים אחרות :
לעולם לא נוכל לשחרר את החשיבה שלנו מהאני "לגמרי".
תמיד מושג ה"אני" יחשיך מעט את האידאה.
אך למרות זאת נוכל לשכלל את מושגינו על ה"אני" הזה , עד שיהפך "לשקוף" והאידאה תוכל להאיר בו כמעט בשלימות.

(על זה אמרו חכמינו שאצל משה רבינו היה רק "מסך" אחד שקוף בינו לבין האל.
הוא ראה את הדברים כמו שהם , בלי שום עיוותים , אך עדיין היה מסך אחד שנבע מהיותו בעל גוף).

לכן אני אומר שהארה היא אידאל בלתי מושג , כמו השמש.
אך כמו העצים , עלינו לצמוח כלפיה גם אם לעולם לא נשיג אותה.

אתה רק מבין חלק מהמשוואה

את החלק שבו אתה מבין שהחשיבה לא תופסת את האידאה ישירות תפסת היטב.
אבל יש עוד עניין- התפתחות החשיבה מושתתת על קיום האני.
כאשר שוללים את האני מייצרים בעצם ניוון בחשיבה.
ולכן השאיפה להארה מנוונת את החשיבה.
כשפרמנידס חלם שהאלה אומרת לו שיש שתי דרכים להכרה- דרך האמת ודרך ההתגלות וכשהתעורר התגלה בפניו שהיש ישנו והאין איננו- הוא חתם את הגולל על בעיה בת אלפי שנים ושיחרר את רוח יוון והמערב מהשאיפה הזו להארה.
אני מתכוון לכך שהשאיפה להארה מושתתת על אי ההבנה שהאין איננו ורק היש ישנו.
הניסיון להשיג את ההארה הוא הניסיון להבין את היש במונחי האין.
כלומר זה ניסיון לדבר במונחי אין בתוך מסגרת ההנחה שיש.
התהליך הזה של דיבור עילג הוא הסיבה לכך שדיבורים של רוחניקים משעממים כל כך.
וזו לא התפתחות. וככל שמעמיקים בזה זה נהיה יותר ויותר אידיוטי.
אז אתה עוד מדבר על תהליך אינסופי ששואף לאינסוף.
ואני אומר על זה - אוי ואבוי, הגדרת בעצם את האידיוטיזם. זה כמו לעשות אידאולוגיה מליפול לבור. נפלת פעם אחת וזה לא הספיק לך? זה מעשה טירוף להטיח את ראשך בקיר שוב ושוב.
אני אומר לך, יוסף, כל מה שאתה עושה עם החיפוש שלך הוא ליצור איזורים של עילגות במודעות. זה לא מקומות שיכולים להוביל אותך להארה אלא סתם חורים שחורים שניזונים מהשקעת האנרגיה שלך ומייצרים אצלך איזשהו עניין מזוכיסטי בשאלות שאינן שאלות שלא היו נולדות אלמלא העילגות הזו והמוסכמות של פטפטנות עילגת שמייצרות עוד חיפוש ושאלות עקרות ומגוחכות.
זה כאילו שהיית עוקר לעצמך חלקים מהמוח ואז היית מאד מתעניין בדברים שכבר תפסת ונעלמו.
הייתי אפילו קורא לזה חוויות רגרסיביות של תודעה מתנוונת שמבוססת על מחשבה עילגת.
להפוך את זה לאידאולוגיה זה להפוך את זה לריגרסיה אינסופית.
אני מבין שאתה משועמם אבל זה נתיב של הרס עצמי והוא יוביל אותך רק לטימטום וניוון.
אז איזה דביל חווה אחדות עם העולם- למה זה אמור לעניין אותך? אלו חוויות משכבת תודעה שאפשר להגיע אליהן רק באמצעות עילגות או הרדמה של אזורים במוח שאחראים על חשיבה.
וזה כי הן חוויות של יצורים שטרם פיתחו את החשיבה ואינם יכולים להתמודד עם הבעיות של החשיבה.
למה שאמבות יוכלו לפתור את בעיות החשיבה? חוויות של אחדות עם הקוסמוס לא יבהירו לעולם את החשיבה ולכל היותר יוסיפו בעיות פילוסופיות מסוג ז' כלומר פרי-פרמנידיות.
בעיות שהמערב כבר פתר מזמן בעוד שהמזרח הפרימיטיבי מתבוסס בהם בעל כורחו מכיוון ששלטון הגורואים התבסס על החייאה של השאלות הפילוסופיות הנחותות האלו בשילוב עם נרקוטיות חוויות של תודעה חייתית ובשילוב שיעבוד המאמינים בתוך מסגרת שבה הם מחפשים לעד את ההארה, כלומר הופכים את הזומביות לפנימית ככה שאפילו לא צריך לכוון אותם חיצונית.
ידידי... תקלוט כבר את מה שהולך! אתה לא מחובר למציאות של העולם הזה. קבל שכל! תפסיק כבר עם האובססיה הזו. שטפו לך את המוח. תתייחס לעובדה הזו, תבין אותה. זה מאד מעניין להבין את שטיפת המוח שלך.תנסה לפענח את זה במקום להיות כל כך אובססיבי ונחוש להשיג את ההארה.
הנחישות שלך היא ממקום לא נכון שרק יהרוס אותך. תנסה להבין מה אני אומר, אוקיי?
&nbsp

ינוקא1

New member
מה שאינך מבין

זה שהארה מבחינתי איננה מחיקת האני (כמה פעמים עוד אוכל לכתוב זאת ?) אלא הפוך - דווקא שכלול האני.
&nbsp
(בדיוק כפי שכאשר אני הופך חול לזכוכית המעבירה אור , אינני "מוחק" את החול - ההיפך : אני משכלל את החול והופך אותו לצורה שאיננה מעכבת את האור מלהתבטא.
כך גופו של האדם הוא עפר מן האדמה , גוף החוסם את האור מטבעו , ובתהליך ההתפתחות האדם יכול לקלוט לתוכו יותר ויותר אור).
&nbsp
אינני מאמין בלהפוך את האני ל0 (זוהי ההארה של האדוויטה) אלא בלהפוך את האני למשתנה , כמו X במתמטיקה - שום מספר וכל מספר בו זמנית.
&nbsp
ההארה עליה אני מדבר אינה ההארה של האדוויטה שנמצאת באיזשהו מימד מנותק מהמציאות , אלא ההיפך.
כאשר האני מזוכך ומוליך אור , הוא מוליך אור אל המציאות - אל המחשבות , אל הרגשות , ואל הגוף הפיזי.
אני דוגל בהארת המציאות , הארת הגוף הפיזי , לא מחיקתם.
&nbsp
(זוהי ההארה של משה , והיא מתבטאת בכך שאור יוצא מפניו של האדם).
&nbsp
ממילא הארה מבחינתי קשורה דווקא בפיתוח החשיבה , בפיתוח גופיו הפיזיים והרגשיים של האדם , ובעיקר בעיקר בהתחברות אל ה"אידאה" שלו.
&nbsp

אתה יודע למה קוראים לזה הארה?

זה לא קשור לאור פיסי שקורן מהפנים של הבנאדם.
זה גם לא קשור לכך שה"אני" מוליך אור.
זה רק עניין קטן אחד שבו שונה המואר ממני וממך.
והוא קשה להגדרה. אולי אני לא אצליח להסביר אותו.
המואר הוא גוף שנמצא בשיא החיים.
שיא מהבחינה שהוא לא יכול ליפול למלכודות של החשיבה.
זה לא משהו שמתבצע בחשיבה שלו.
זה בערך כמו לנסות להסביר את משוואת איינשטיין במוסכמות והגדרות ניוטוניות.
זה לא יתכן. אתה לא יכול להבין את ההארה כתוצר של החשיבה.
אתה לא יכול.
אדם יכול להבין, באיזשהו אופן, את התודעה של הזוחל. הוא היה בעברו זוחל ויש בכל אחד מוח זוחלי. אז על דרך האמפתיה אתה יכול להבין זוחל.
אבל הזוחל לא יכול להבין אותך. למה? כי חלה קפיצה אבולוציונית או ליתר דיוק כמה קפיצות מאז שהיינו זוחלים.
אז בדיוק באותה מידה האבולוציה קפצה והפכה אדם למואר.
אתה לא יכול להבין את מצב התודעה של המואר הזה כי אתה "זוחל" לעומתו.
הוא יכול להבין אותך והוא יכול, לכל היותר, לכוון אותך למצב שבו התודעה שלך תתפתח בהתאם ליכולותיה, כלומר אתה תהיה זוחל מפותח, זוחל נפלא ומקסים, אבל רק זוחל.
לא תהיה מואר. תהיה רק אדם בשיאו.
אדם עם כישורים מפותחים עד לשיא.
אדם שהגיע להרמוניה פנימית.
אבל מואר- זה לא משהו שאפשר להגיע אליו.
אני חושב שהמנגנון של ההארה הוא בגנים והוא תמיד היה איתנו. אני חושב שזה גן רדום שמתבטא בפרט שאז מעורר את הפרטים האחרים להגשים את עצמם, להיות השיא של האדם.
אם כולם היו מוארים הם לא היו יכולים לתת. לאף אחד את השפע שלהם.
אז אבולוציונית הייתי קורא לדבר הזה מנגנון שאחראי להתבטאות גנטית בתוך מבנים חברתיים.
&nbsp

ינוקא1

New member
זו הגדרה שלך

מבחינתי להארה קוראים הארה , כי המואר מוליך אור לעולם.
&nbsp
האידאה היא אור , והעולם הוא חשוך.
החיבור לאידאה , והעברה האור דרכך לעולם , זוהי הארה.
&nbsp
כמו כן לאדם בשיאו (שכלית , רגשית וגופנית) , החיבור לאידאה מגיע באופן טבעי.
אתה צודק שזה משהו שונה לגמרי ממדרגות אלו , "חיה אחרת" , אך לאחר שעלית על מדרגות אלו , המדרגה הבאה מגיעה טבעית.
&nbsp
לכן הנבואה חלה על "חכם , גיבור , ועשיר".
&nbsp
לכן התפתחות כן מביאה לשם.
&nbsp
&nbsp

זה לא בא לאדם בשיאו

זה יכול לבוא לאדם בתחתית המדרגה.
זה מקפיץ אותו להוויה שאינה אנושית.
יתכן גם שמבחינה אישיותית, מחשבתית וכו הוא יהיה ממש נחות.
אבל האדם הזה יוכל להביא אנשים אחרים לשיא של האדם.
אני חושב שזו הוויה זרה שפועלת בסינרגיה עם התפתחות המין האנושי. לא הייתי מתפלא אם זה ד.נ.א חייזרי שנמצא במצב של חוסר ביטוי גנטי אבל האמת שלא צריך ללכת רחוק ואולי אפשר להסביר את התופעה הזו כציר התפתחות מקביל שמופיע בתדירות נמוכה ביותר ומביא את המין להתפתחות במסגרת הנתיב שלו.
הנתיב שלך כאדם הוא לפתח את חשיבתך ובגלל זה מה שאתה יכול לשאוף אליו הוא התעוררות ולא הארה.
התעוררות יכולה להיות מושגת על ידי הכרה של החוקים שמנהלים אותך מבחינה פנימית.
ומוארים בדרך כלל מייסדים זרמי מחשבה מעוררים שבדרך כלל נשחקים ומסתבכים במרוצת הזמן והחשיבה.
אז בעיקרון מואר יכול להעיר אותך אבל אינו יכול לגרום לך להארה.
גם מי שהתעורר ואינו מואר יכול, במקרים רבים להעיר אחרים.
הבעיה היא שכשאתה מתעורר מאחרים אתה לאו דווקא תזין את האש הזו ויתכן מאד שתרדם.
ולצורך העניין זה לא ממש משנה אם העיר אותך מואר או סתם ער העביר לך בדרך כלשהי ניצוץ. העיקר הוא שתהפוך את הניצוץ הזה לאש גדולה.
אתה גם לא יכול להבין, לפחות לא בהתחלה, מאין הגיע הניצוץ ואם מקורו במישהו ער, מואר, בפנימיות ערה או מוארת שלך עצמך...
אתה רק יכול להחזיק בניצוץ ולהתבונן בו כמה שאתה יכול.
וזה בעצם משהו שאני נכנס איתך ראש בראש לגביו כי אני יודע שאתה ראית את הניצוץ שאני מדבר עליו ואתה פשוט נכנעת לפחדים ונתת לו להיעלם.
אני לא מדבר על ניצוץ כמטאפורה. אני מדבר על החוויה הפשוטה של האור הפנימי שניתנה לך ואתה פשוט הזנחת אותה ופנית לעבןדה על פי טכניקות ולדיוני סרק שמבטלים את חובתך כלפי הניצוץ הזה, כלומר את חובתך להתבונן בו.
אני לא קונה אף מילה על כך שאני לא יכול להגיד עליך דבר. אני יכול להגיד לך שהזנחת את הדבר היחיד שיכול לעורר אותך וכל מה שמעניין אוצך זה להתווכח על זכותך להתעלם ממנו ולהזניחו ולתת לו לכבות.

ינוקא1

New member
אני יודע שכוונתך טובה לגבי ,

האמן לי שכך גם כוונותי לגביך - אני מאוד מחבב אותך ואוהב אותך , למרות שלפעמים אני קשה איתך ...

אינני רוצה להיכנס לוויכוחים עלי אישית או עליך , זה לא עוזר לכלום , אני חושב שהראיה שלך לגבי רחוקה מלהיות שלימה , ואני שונא כשאתה מתחיל עם הקטעים הללו.

אני משתדל לכתוב לגופו של עניין , וזה גם מה שאני מצפה ממך.

ולגופו של עניין :
אתה צודק במאה אחוז שיש כאן "גנטיקה" מסוימת , אומר לך יותר מזה : יש איברים מסוימים במוח שאחראים לנושא הזה של "הארה".
המוח עובד כמו תחנת רדיו , ו"הארה" היא בעצם שהאיברים הללו מתעוררים ומתחילים לקלוט.
(הם נמצאים אצל רוב האנשים בעלי היכולת לחשיבה מופשטת).
אך כמעט אצל כל בני האדם האיברים הללו נמצאים במצב רדום !
ולמה ?
מסיבה מאוד פשוטה - אין אנרגיה

חכמינו אמרו "אין הנבואה שורה אלא מתוך שמחה" , כי כדי שמרכזים גבוהים יתחילו לפעול (=נבואה) נדרשת אנרגיה.
מבחינת הגוף , פעולתם של המרכזים הללו זה "מותרות" שהוא מאפשר לעצמו רק כאשר יש לו עודפי אנרגיה.
לכן כאשר האדם מודאג , טרוד , עייף , לחוץ ... הגוף לא מפנה אנרגיה למרכזים הללו והם נשארים רדומים.

(אגב , לפי דון חואן , הגזלן הגדול ביותר של הארגיה זוהי החשיבות העצמית , הגורמת לנו להיות טרודים כל הזמן בלופים של "איך אמרו עלי" , "מה חושבים עלי" , "מה עשו לי" וכאלה)

כאשר אני מדבר על שלימות ברמות השכליות , הרגשיות והפיזיות , המדובר כאן על אדם שלמד את הדרך לעבוד נכון במישורים הללו.
הוא מפתח חוש להרמוניה "מה נכון" , וכך נמנע מבזבוזי אנרגיה מיותרים.

אדם כזה הוא אדם שבאופן טבעי צובר אנרגיה , ולכן המרכזים הללו מתחילים לפעול אצלו.
לכן אני אומר כי הארה היא בסופו של דבר התפתחות טבעית.

כי גם כאשר האדם לומד "לנוע נכון" מבחינה פיזית (למשל לומד צ'י גונג) , הוא בעצם לומד איך להפעיל נכון את האנרגיה שלו , והלימוד הזה מסייע לו לחסוך אנרגיה גם במישורים האחרים.
אפילו אדם שלומד לכתוב קוד תוכנה באופן "יעיל" , זה אדם שבסופו של דבר לומד הרגלים אנרגטיים נכונים

לכן גם אם "הארה" היא משהו שונה לחלוטין מכל הרמות הללו , עדיין זהו שלב שבא באופן טבעי לאחר ההתפתחות הטובה שלהם.

אין ספק

שחיסכון באנרגיה יכול לתרום קצת לראיית האור.
אבל מניסיוני- זה פשוט תרומה כל כך זעירה ואפילו ביום שאני מבוזבז לגמרי, לאחר מלחמות ויגיעות ומתחים- אני יכול פשוט להרגע ולראות אור פנימי תוך כמה שניות, וכל ההבדל מיום רגוע הוא שאחרי כמה דקות אני נרדם לדקה שתיים, רואה חלום, מתעורר ומייד, עם ההתעוררות, רואה אור פנימי, מתבונן בו, נרדם שוב, חולם, מתעורר ורואה אור וכך כמה וכמה מחזורים- עד שהנפילות לשינה ולחלום מפסיקות ויש רק אור מתמיד ויציב. אין שום טכניקה, אין שום דבר מסויים שאני עושה חוץ מאולי להתרכז לפעמים באור הפנימי אבל אחרי שהוא יציב אפילו על זה אני מוותר כי ההתבוננות מקיפה את האור ואת החושך וממלאת את החושך באור ממילא.
מחזור ההתעוררות- הרדמות- התעוררות הזה ממלא לי את כל המצברים באופן שגם שינה של 6 שעות לא היתה ממלאת. אני אפילו סבור שיתכן שהייתי יכול לוותר לגמרי על שינה ולהסתפק במחזור האינטנסיבי הזה. כמו כן בימים שאני מתבונן הרבה באור הפנימי אני מוצא את עצמי משכים קום לפני הזריחה ביקיצה טבעית (מה שבחיים לא הייתי עושה עם שעון מעורר- מה אני דפוק? שונא שעונים).
אז אני מבין שבתיאוריה מסתבר לך שהחיסכון באנרגיה משנה משהו, אבל אני טוען שהוא בטל בשישים מול האנרגיה שמגיעה אליך כשאתה סתם מתבונן באור הפנימי ומניח לגוף להסתגל לתדר שלו ואתה לא צריך לחסוך כלום ולא בטיח.
&nbsp

ינוקא1

New member
אצלי הדברים עובדים אחרת

זכית שיש לך איבר אנרגטי מפותח כמו שתיארת , וזה יפה מאוד.
זה כן קשור לעודף אנרגיה , אך גם לגנטיקה מסוימת.
יש אנשים שנולדו פשוט עם איברים מסוימים מתפקדים או מתפקדים חלקית , ויש כאלו שיצטרכו יותר עבודה כדי "לנער את האבק".

בכל אופן , אתה מקיש מכשרונותיך האנרגטיים על שאר האנשים , וזו טעות.
יש הרבה סוגים "כשרונות" אנרגטיים , וההבדל הוא כל כך עצום , שאי אפשר כמעט לדרג ולהשוות.

תביא בחשבון שאצלך למשל יש חוש של ראיה אנרגטית של ה"אור" הזה , יתכן כמו ה"נאדה יוגה" של סיסו , שיש אדם שאצלו זה יהיה לשכב בשקט ולהאזין לצליל ויקבל מזה את אותו אפקט , ויתכן שיהיה אדם אחר שיקבל את אותו אפקט פשוט מהתבוננות בתחושות הגוף ו"כניסה לאיברים" (אצלי זה בדרך כלל כך).

בכל אופן החסכון באנרגיה חשוב לכל אדם , התנהלות אנרגטית נכונה חשובה לכל אדם.

יש לי חבר טוב שמרוויח כ30 אלף לחודש , אך יש לו חובות יותר מפי 10 מזה....התנהלות אנרגטית מאוד דומה להתנהלות כספית. אתה לא צריך רק להרוויח , אתה צריך גם לדעת להתנהל בתבונה עם מה שהרווחת.
מה גם שכאשר אדם מתנהל אנרגטית נכון , הוא אדם הרבה יותר נעים , הרבה יותר הרמוני , אנשים נמשכים אליו.
אנחנו נמשכים לילדים ומחבבים אותם באופן טבעי , פשוט כי לילדים יש עודפי אנרגיה.

אדם שחוסך באנרגיה , מורגש לאחרים כמו ילד

אתה שוכח דבר פשוט

כשרואים אור פנימי אפשר לברר בדיוק במה אפשר לייעל, להרמן, לחסוך, להשקיע, וכו' וכו'
אבל קודם אתה צריך לראות אותו ולא להסיח את דעתך ממנו עד שתראה אותו בבירור ובעוצמה.
אין שום טעם לבזבז אנרגיה על "לחסוך" מה שלא ברור לך כלל אם הוא בכלל חיסכון.
תירגול שיטות בלי התבוננות הוא ביזבוז זמן ואנרגיה פי כמה יותר גדול מכל האנרגיה שהן מתיימרות לחסוך.
אני מאד ממליץ לך- קודם תפקח את העיניים.
אחר כך כבר יתבררו לך הדרכים שמתאימות לך ולך בלבד כדי לייעל ולהרמן וכו'
אני מבטיח לך ש97 אחוז מהשיטות שאתה מתרגל כיום- ילכו לפח.
וה3 אחוז שנותרו עשויות להועיל לך ועשויות גם לבלבל אותך ולגרום אפילו לנפילה רוחנית, תלוי בסיטואציה. קשה מאד להפוך שיטה לשלך, והאמן לי שלאור יש מספיק מטלות והוא "צריך" להאיר את ההתניות שלך אז בנוסף אתה מפיל עליו עוד קליפה של תירגולים עיוורים.
זה ביזבוז! לך לקראת האור... השל מעליך דברים מתוחכמים כאלה שבפועל הם רק עוד קליפה שתצטרך להאיר. נכון שאפשר להאיר כל דבר אבל למה להוסיף עוד ועוד קליפות?
אתה רק נצמד לדברים האלו כי הם נותנים לך הבטחות ומשאירים לך את החשיבה האקטיבית דולקת עוד ועוד.
כל מה שאתה רוצה זה להשאיר אותה דולקת.
וככה היא נהיית מותשת, אתה נהיה מותש, הגוף שלך.
אתה רק צריך לתת מקום להתבוננות, זה הכל. אני מבין שהכל עמוס אצלך מרוב שיטות ותירגולים אבל אם רק היית מפנה מקום על המדף, אפילו רק לשבוע, והיית רק מתבונן כל יום, נותן לזה כמה שזה צריך...
כמה שזה פשוט להתבונן... וזה כל כך נדיר!
איך אתה מצפה שהשיטות שלך יעבדו על עיוור?
עזוב אותך מהדברים האלו. את כל התירגולים שתצטרך תקבל כבר במדיטציה בהתאם למצב.
השיטות שאתה מכיר פונות לקהל הרחב. אבל אם תתבונן ותראה אור תקבל ידע שמתאים לך אישית. פי מאה יותר אפקטיבי ופועל ברמות של דיוק שלעולם לא תשיג עם שיטות המוניות מבחוץ.
אני לא רוצה לגרות את דמיונותיך יותר מדי ולגרום לך לפנטזיות שיסחפו אותך מהעיקר שהוא התבוננות וראיית האור הפנימי אבל הכל כבר מצוי בך- כל השיטות כבר גלומות בך ואתה לא צריך אף מורה, אתה לא מבין? מתי תבין שסתם לקחו אותך כילד וכלאו אותך וכלאו אותך במוסדות לאילוף המוני שמכונים בשם בית ספר וחסמו בפניך את ההכרה בכך שכל המורים נמצאים בעצם בפנים. אני אומר לך חביבי... שטפו לך את המוח, אבל באמת.
אתה צריך לקלוט שיש ידע שמגיע מהפנימיות.
צא לרגע מהמימד החיצוני. לך פנימה. אל תפחד. אילפו אותך לפחד אבל אתה צריך לשמור על רגיעה מוחלטת.

ינוקא1

New member
יקירי ,

אני חושב שאני יודע יותר ממך על ידע שמגיע מבפנים , חווה יותר ממך , וההטפות שלך נמאסו עלי.
&nbsp
שיהיה לך יום טוב.

lightflake

New member
מעניין, כל פעם שרועי מביא דברי טעם אמיתיים

אצלך כל ההתנגדויות קופצות להגנה וכל עוד הוא מסתבך בפילוסופיות חסרות שחר אתה צוהל ומשתתף ... :-]

s i s u

New member
אבחנה יפה ומדויקת.

השאיפה היא לראות שכל המחשבות מופיעות בתוכך ולכן אינך מושפע מהן.
לראות שהפוסט נכתב מעצמו, ע"י הגוף ולא ע"י ישות פנימית בתוכו בשם לייטפלייק.
אלו המנטרות שלי בזמן הקרוב, take cover :)
&nbsp

למעלה