הזיון של המאה

Cobe1982

New member
חחחח... בעסה...

רק שמטעויות כאלה לא רק לומדים.. לי אישית טעויות כאלה זורקות את ההערכה העצמית לרצפה... וסתם בשביל לקבל תמונה כללית... בת כמה את, ועם כמה אנשים שכבת? (ז`תומרת- אם בא לך לענות.. אם לא, ברור שאני מבין.,)

P u s s i c a t

New member
מותק...

בלי קשר רגע לנושא השרשור - הערכה עצמית צריכה לבוא לך מבפנים ובלי שום קשר לגורם חיצוני או לפעולה כזו או אחרת. לגבי השאר -תבין.

P u s s i c a t

New member
ובכן יקירתי

א. כנראה שלא ב. גם במסר פרטי הוא לא היה מקבל תשובה אחרת... אם הבחור שעמדתי להתחתן אתו לא ידע עם כמה בחורים שכבתי לא ממש נראה לי שדווקא קובי ידע..

Cobe1982

New member
אני נוטה קצת להתנגד לסטיגמה הזאת...

מה פתאום ילד?! ילדה- אולי, אבל גם זה כי נמאס לי כבר מהאנג-אוברים של סקס... אז למה ילד? כי ניסיתי לדלות פרט מידע שבשבילי יהיה רלוונטי לסיפור, אבל בשביל ילד בן 16 זה משהו חם? אז אוטומטית כל מי שרוצה לדעת הוא ילד? ובכוונה לא שאלתי בת כמה את, כי לדעתי לא משנה הגיל לעניין הילדותיות.. אבל אני לא רואה פחות ילדותיות בלקשור את השם שלך עם התנוחה החביבה עלייך.. אז בואי נעשה הסכם- שנינו טינאייג`ריות כוסיות, אוקי? בואי נרכל קצת... הולך, בובה?

Cobe1982

New member
תראה, בובה...

אסור לקרוא ככה לאנשים? עדיף הייתי קורא לה `אחותיייי....`?

Cobe1982

New member
תראה, אלפא...

יש משהו רקוב בגישה שלך... אתה נכנס לשיחות שלי עם אחרים ומתחיל לרדת עלי, ודוגרי- זה מציק. אני לא מכיר אותך, אולי אתה אחלה בחור, אבל אתה אוהב סרקזם כמוני, רק שזה יוצא לך סתם מעצבן, ואולי אתה פשוט חשב.. ת`אמת, זה ממש לא משנה.. פשוט תפסיק עם זה. תודה.

Cobe1982

New member
הייתי שמח לכתוב בפרטי...

...רק שאני גולש עם פלאפון.. אין לי כאן אופציה למסרים.. ולגבי ההערכה העצמית, פוסיקט- אם אני לא מסוגל להציב לעצמי גבולות (עזבי רגע גבולות של ילדה בת 15... אם אני חרמן מת ומוצא את עצמי מזיין כונפה מגעילה ושעירה, למשל...) איך אני אמור להעריך את עצמי במקרה כזה? אז זהו, שלכן יש לי את הצנזורה.. אני מעריך את עצמי יותר ככה, מאשר אם הייתי מזיין כמו חבר שלי- כל יומיים מישהי אחרת, אבל ילדות מכוערות בנות 16 (והוא בן 23. מה זה עושה ממנו?).

Cobe1982

New member
חחחח... בעסה...

רק שמטעויות כאלה לא רק לומדים.. לי אישית טעויות כאלה זורקות את ההערכה העצמית לרצפה... וסתם בשביל לקבל תמונה כללית... בת כמה את, ועם כמה אנשים שכבת? (ז`תומרת- אם בא לך לענות.. אם לא, ברור שאני מבין.,)

Cobe1982

New member
חחחח... בעסה...

P u s s i c a t

New member
ששששששששששששש.....

אמרנו שלא מספרים
זהו? איתי סגרת את כל הפורום או שזה עדיין עומד על חצי?..
ואם כבר מישהו יבוא זה יהיה אתה. עם מצלמה. או שכבר שכחת?...

למעלה