הזיון של המאה

kiska20

New member
נראה לי שזה לא כל כך

סוד. . . או שאני טועה? משום מה יש לי הרגשה שאת הכרת את הבחור מקודם . . . ? או שאני טועה? לי אישית קצת קשה להאמין שתזדייני ככה עם מישהו שאת לא מכירה. . . ולמה לך לפחד לחשוף את זהותו? מה הוא כאן ? ? ? גם אני רוצה,אפשר להכיר???

P u s s i c a t

New member
יקירתי

אם את חייבת לדעת את הגרסה המדויקת אז השיפוץ היחיד היה שה"טרמפ" היה חלק ממשחק קטן שלנו כדי לעשות את זה יותר מרגש. נראה לך שהייתי עוצרת טרמפ עם גבר זר בים המלח? זה עוד ניחא.... אבל אין מצב שמישהו יכנס אליי הביתה שעתיים אחרי שפגשתי אותו לראשונה. עניין הזהות היה בצחוק כמובן. המשך לשאלה על סוג הרכב.... ולגבייך.... קודם נכיר אותך, אח"כ נשקול אם לצרף אותך

kiska20

New member
אם כבר יקירתי . . . ../images/Emo8.gif

אנחנו נשקול אם לצרף אותך. . . ואני בטוחה שאת מבינה על מה אני מדברת אז תהני כל עוד את יכולה "יקירתי" כי אני יודעת בדיוק על מה את מדברת ממש לא זר לי הנושא (ואני בטוחה שכבר הבנת את זה ממזמן) אז השמש זורחת הציפורים מצייצות והכל בסדר
ואני באמת ובתמים (שלא תביני אותי אחרת חס וחלילה) מאוד שמחה שנהנית צ'או אהה,ואגב אל תשכחי לבוא לבקר אצלנו בקומונה אם אני לא טועה את קיבלת הזמנה אישית

פוקסי1

New member
שיפוץ "קטן".

לא הייתי קורא לאקט מתוכנן מראש ביחס לדבר ספונטני שמשנה את כל המשמעות מהקצה לקצה דבר "קטן". מטרמיפסית פרועה ופנטזיה זה הפך למשחק, כחלק מהרבה משחקים בין בני זוג ולו רק לסקס.זה לא דבר קטן, זה דבר גדול מאוד. את כותבת מוכשרת מאוד, אבל עדיין אעדיף שיהיו כאלו דברים בלי שיפוצים, אלא את הדבר האמיתי.

P u s s i c a t

New member
השיפוץ הוא אכן קטן

זה לא בעלי / חבר שלי או משהו בסגנון, שהחלטנו לגוון את חיי המין שלנו. ומעבר לזה ברשותך - לא ארחיב. תודה על המחמאות בכל אופן.

KeyserSoze

New member
שיחקת אותה תותחית !! ../images/Emo6.gif

נראה לי שאני אתחיל גם לעצור טרמפים, ולא רק לחיילים

Iee drag0n

New member
כן אבל לא בטוח שכל אחת שתאסוף ..

תהיה התואמת המציאותית לPussicat הויטרואלית

Cobe1982

New member
אבל השאלה אם את אוהבת אותו...

כי אחרת זה לא באמת שווה, נכון?

P u s s i c a t

New member
אוהבת? אותו?

את מי? את הנהג או את הזין שלו?.. אין פה שום קשר לאהבה. ועדיין זה היה הרבה יותר משווה

Cobe1982

New member
חחחח... אני מקווה שלא לקחת אותי

ברצינות... אמנם אני הפסקתי להיות שרמוט, אבל אני עדיין מכיר בזכותם של בני אדם להזדיין חופשי... אם את סבבה עם זה- אני יכול רק לקנא בך, כי אני כזה קשה בקטע של סקס שכבר 9 חודשים לא נתתי לאף אחת... שרונה ודניאלה מתפוצצות, וצביקה עומד להישבר! (תרתי משמע...)

P u s s i c a t

New member
ואני מתחילה...

סתם. היה לי כיף לזרום עם הקטע אתמול והיה מדהים. אחרי היסטוריה כאובה של התנזרות של למעלה משנה, כמה פעמים, די. הולכת עם החשק שלי עד הסוף. ביננו - לא חבל עוד כמה שנים אשב בבית עם הבעל והילדים ואחשוב למה לא עשיתי את זה כשיכולתי?..

Cobe1982

New member
תכל`ס..

גם אצלי זה יחזור בסוף, רק שגם נהייתי סנוב.. (אויש, סינדי, אמרתי לך- את חמודה, ויש הרבה גברים שישמחו להיות איתך, אבל אני לא יכול.. הפלולה שלך פשוט לא עושה לי את זה...) תביני שהפסקתי אחרי שמצאתי את עצמי מזיין מישהי שהייתי מתבעס לגמור, כי אח"כ לא היה לי מה לעשות איתה.. בשלב זה התחיל להימאס עלי הקטע, והגעתי למסקנה שצריך לזיין רק את מי שמוצאת חן בעיני לגמרי, ושלא יהיה לי על מה להרגיש חרא אח"כ- אם היא מכוערת, בת 15, ידידה קרובה מדי, או שסתם מישהי שלא בא לי עליה... אז זהו, בינתיים לא נתקלתי באחת כזו..

P u s s i c a t

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif

אין דבר יותר מבאס מלהרגיש חרא ביום שלמחרת. או אפילו ברגע שזה נגמר

מקווה בשבילך

שגם כשתשבי בבית עם הבעל והילדים, עדיין תוכלי לעשות את זה
בכל אופן, אחלה סיפור!

Cobe1982

New member
אבל השאלה אם את אוהבת אותו...

כי אחרת זה לא באמת שווה, נכון?

Cobe1982

New member
פוסיקט...

אני גולש מסלולר, אז כבר מסובך לי השירשור הקודם... אז איפה היינו? כן, אין בעסה כמו בעסה שאחרי... יש לך ניסיון בזה?

P u s s i c a t

New member
יש גם יש

היו פעמים שקמתי למחרת בבוקר ושאלתי את עצמי WTF ? בשביל מה הייתי צריכה את זה..... אבל גם מטעויות לומדים

למעלה