הזחה - שאלה טכנית

Fanja

New member
סלח לו, אלדד, זה היה רק טיק ..

לא טיקה

../images/Emo26.gif עוד שאלה טכנית

כאשר יש מסמך ענק, רווי תמונות, יש קושי לשמור ולנייד אותו. אני יודע שקיימת שיטה לשמור לחוד את הטקסט ולחוד את התמונות, ולשתול בטקסט קישורים לתמונות. איך בדיוק עושים את זה?

חן 1111

Active member
זה דווקא קל.

במקום המתאים אתה בוחר הוספה > תמונה > מתוך קובץ - ואז במקום הוסף, אתה פותח את התפריט ובוחר "קשר לקובץ". צריך רק להיזהר אחר כך לשמור את התמונות באותו מקום, גם אם מעבירים את הקובץ למישהו, אחרת הן לא ייפתחו.

מי שזקוק לסגנונות נוחים

יש לי מסמך עם 24 סגנונות, שהם בעצם שמונה סגנונות מוכפלים לשלושה גופנים. בכל סגנון מוגדרים הגופן, הגופן הלועזי ביחס נאות (קטן יותר), ההזחה, הרמה, המעבר האופטימלי לסגנון הבא, ומקשי קיצור המסודרים בשיטה אחידה, כך שקל להתרגל אליהם. ארבעה סגנונות כותרת, גוף טקסט לא מוזח וגוף טקסט מוזח, מובאה הערת שוליים כפול שלוש, כלומר בדויד, באריאל ובטיימס נ"ר. במסמך עצמו יש הדגמה לכל הסגנונות וציון מקשי הקיצור. אשמח לשלוח למעוניינים. מהקובץ תוכלו להעתיק לתבנית נורמל, וכמובן, לעשות התאמות אישיות.

חן 111, ניסיתי ולא הצלחתי.

הגעתי להוספה מתוך קובץ, אבל לא ברור לי איזה תפריט צריך לפתוח כדי למצוא "קשר לקובץ". בתפריט התמונה זה לא מופיע. אנא הרחב...

חן 1111

Active member
בתפריט הוספה

הוספה > תמונה > מתוך קובץ - נפתח חלון בו אתה בוחר את קובץ התמונה, ואז בפינה למטה יש לחצן "הוסף" ובצידו משולש. כשאתה לוחץ על המשולש נפתח תפריט ובו אחת האפשרויות היא "קשר לקובץ".

uvalntine

New member
אם כבר שאלות טכניות, אז גם לי יש

אני לפעמים מסיים בווד משפט ב xxx -" ולעתים ה-" קופצת לשורה הבאה ואני לא מצליח לתקן את זה, למישהו יש מושג איך מתקנית את זה בוורד 2000?

חן 1111

Active member
הדרך היחידה היא להעביר גם את

המילה שלפניה לשורה הבאה על ידי שיפט+אנטר.

או לשדרג את Word

זה באג מוכר וידוע בגרסה 2000 (דרך אגב, הגרסה הגרועה ביותר מכל הגרסאות, כבר עדיף 97), שסימני פיסוק בסוף שורה "קופצים" להם לשורה הבאה.

Eldad S

New member
אני מבין שוורד 2000

זו הגרסה שלפני וורד XP (וזו האחרונה נקראת 2002). האם הבנתי נכונה?

אכן, הבנת נכון

97 נקרא גם 8 2000 נקרא גם 9 2002 נקרא גם XP וגם 10 2003 נקרא גם 11 2007 (שעומד לצאת) נקרא גם 12 (וכן הלאה עד קץ כל הימים...)

Y. Welis

New member
למעשה ה-8 עד 12 הם מס' הגירסה

השנים ו-XP הם השמות המסחריים. כמו במוצרי MS אחרים, מתקיים גם בהם הכלל של מוצר רע ואחריו מוצר טוב (97' טוב, 2000 רע; 2002 טוב, 2003 רע וכן הלאה).

למעלה