הזוי או לא - טייק 2

לא הבנתי ../images/Emo2.gif

כאילו מה, אם אשה מגלה נדיבות כלפי האקס שלה, זה רומנטי ?

מזל שאתה קיים

לא קראתי את כל השירשור... אבל הבנתי את רוח הדברים. אבל יש לך את הכשרון לומר בקצרה בדיוק את מה שצריך...
נמאס כבר ללעוס את הנושא הזה... הבנו, שיננו, הפנמנו..יש גם גברים אחרים... תבינו, תפנימו, תשננו...יש גם נשים אחרות (וזה לא מופנה אליך שושן, אם כי כתבתי תחתייך). עושה רושם שאנשים פה לא מבינים...כל מקרה לגופו.

N D R

New member
הכתוב לא הופנה כנגד גברים או נשים

מסויימים השייכים להקבצה כזו או אחרת. היה כאן תיאור מצב. וד"א לא שמתי לב שלעסו את הנושא הזה ספיציצית (
)

בהחלט אפשר ויותר מכך רצוי להתחשב...

וכל זאת לאב שבזמן רגיל עמד בחובותיו כלפיי הילדים, אני בטוחה שכשהוא יפנה לגרושתו ויכין אותה למצב שבו הוא עומד בפני פיטורין ומן הסתם יקבל אבטלה או יימצא עבודה אחרת ואולי קצת קשה... אני בטוחה שהיא תבין אותו. אך אב שכל השנה זועק 'זאב, זאב', אין סיבה להאמין או להבין או 'ללכת לקראת' כאשר הוא באמת מגיע למצב אמיתי... מי כבר מאמין. ואם כבר בהשוואת לנישואין... כמה אתה מכיר שנפלו כלכלית ושרדו יחד????

אמרתי לא פעם שזה הכל תלוי

"בחמאה" או "בלחם"- אם אותה אם מרוויחה טוב משתכרת כראוי (חמאה)- אזיי ברור לי שהיא לא תרוץ להלחם נגדו ואלי אף תבין את מצוקתו ותסכים לפשרות זמניות כגון: דחיית המזונות וכדומה. אם אותה אם חיה בדוחק מוחלט וכל שקל נספר ונחשב לשכ"ד והוצאות קיומיות האבא בעצמו צריך "להפוך את האדמה" "להוריד את הירח" ולמצוא את הפרנסה (הלחם) לילדיו...וזה ממש לא משנה אם הם גרושים או נשואים.

R a c h e li

New member
קראתי וכמובן עדיין לא הבנתי....

כאחת שתמכה את הגרוש בכל מצב.... מבינה היום שזה כלל לא היה נכון..... סטיות התקן נובעות מקטע של הזדהות ריגשית....(לא אהבה אלה תמיכה של אב ילדיי) עזוב הולכת לשפוך שטויות.....בטייק 2 שלך עדיף לי רק לאמר שאם רוצים להבין גרוש צריך לפני כן להבין את עצמינו, ואם לא הגענו למצב זה , הכללללללללללללל הזוי רחלי יווווווווו מזמן לא שלחתי לך אחת כזו
על אמת

למעלה