הזדמנות ב'

B o N u s

New member
בדיחה לפיג'מות ברשת

יש לכם בדיחה מדליקה שאתם רוצים שהיא תופיעה בפיג'מות ברשת? רשמו אותה כאן! הבדיחה הכי טובה תפורסם באחד הפרקים הטובים של הפיג'מות ברשת! עליכם כמובן לרשום בדיחות שלא הופיעו בסדרה. הבנתם? מוכנים? GO! אורי וטל [-;

../images/Emo208.gif

בדיחה

אילן נכנס למטבח ורואה את קובי מתרוצץ עם מחבט זבובים בידו. "מה אתה עושה?", אילן שואל. "אני צד זבובים", ענה לו. "הצלחת להרוג כמה?", שאל. "כן. שני זכרים ושלוש נקבות?". "איך אתה יודע?", שאל בסקרנות. "שניים היו על הפחיות של הבירה, השלוש היו על הטלפון". בדיחה חלשה (לדעתי לפחות)

עוד אחד

עודד הולך בהמבורגרי ורואה נמלה. הוא מחליט לעשות לה יומהולדת אז הוא שר "היום יום הולדת..." ומוחא כפיים.

alon2233

New member
בדיחה...שלי...

עודד וקובי בסלון עודד:"קובי רוצה לשמוע בדיחה?" קובי:"כן. עודד:"איש אחד נכנס לשירותים." קובי:"נו?" עודד:"מה זה? אין לך סבלנות לחכות עד שיצא?" אני יודע לא משהו אבל אני ינסה עוד...

alon2233

New member
עוד אחת...

עודד לא רוצה להגיע לעבודה בהבורגרי ומחייג להמבורגרי ומתחזה למישהו אחד גרי:"הלו? עודד(בקול נשי):"זה גרי?" גרי:"כן, מה הבעיות?" עודד:"ובכן אדון גרי רציתי להודיעיך, כי עודד לא יוכל להגיע היום ומחר ובמשך החודשים הקרובים לעבודה." גרי:"הו מה קרה? עודד:"זה... מסיבות אישיות." גרי:"כןןן.ועם מי אני מדבר?" עודד:"עם עודד(שיטטט)."

shaharrr53

New member
חח../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

זה היה עם גרי שלא רצה לבוא למילואים

shaharrr53

New member
מי גבר../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

שהוא מתחזה לאמא התאילנדית שלו ואומר בטעות שקוראים לו גרי

שירנאעה

Well-known member
חחח נכון../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif

ואוו והוא עשה את זה ממש טוב .. נשפכתי XD גרי לשילטון! גרי לשילטוווןןןן!! @%#$!

shaharrr53

New member
אהה זה הזכיר לי../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

בפרק עם הטברנה של גרי שהוא אמר עם הקול המצחיק הזה :שלום אני רק רציתי לומר,שאני לקוחה ואני פשוט מתה על ההמבורגר שלך חחחחחחחחח זה היא קורע

Because Of May

New member
וגם ההמבורגרי מת מצחוק../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

חחח הוא שואף הליום ואז בקול כזה הוא עושה לשיפרה: שלום, גרי לא נמצא, זאת שני, העוזרת החדשה שלו!!
-D
חחח בדיוק היום ראיתי את זה

שירנאעה

Well-known member
XD../images/Emo210.gif

ואוו חזרתי עכשיו ממחויבות אישית של 4 שעוותת .. אני סחוטטהה.. חבר'ה הלפפפ >< חעחה סתם לא היה כזה גרוע, יש ילדים מקסימים ויש כאהל שלא.. נאמ.. העיקר עשיתי עוד 6 שעות חדשות :]]]]]

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifיש לי אחת...

אילן רואה את עודד מפזר אבקה בדירה. אילן: "עודד מה אתה עושה?" עודד: "מפזר אבקה נגד פילים" אילן: "אבל אין פה פילים!" עודד: "נו, אז האבקה עובדת"

למעלה