הזדמנות ב'

גרי 541

New member
ממני

*עודד: "עכשיו , אתה יודע גרי אני חושב שאנחנו צריכים לדבר על החשבון שלי" גרי: "איזה חשבון" קובי: "לפי החשבון שלנו אתה חייב לעודד כסף על אי עבודה" גרי: "נו אתם בעצמכם אומרים שעודד לא עבד בכלל" קובי: "נכון , באנו לקבל דמי אבטלה" (קובי ועודד לוקחים מגרי כסף)

גרי 541

New member
עוד אחת

קובי: "שמתם לב למשהו מוזר..." אילן: "לא" קובי: "זה מוזר אני מנסה להיזכר במשהו.." עודד: "אתה יודע מה מוזר באמת? שדונאלד דאק אף פעם לא לבש מכנסיים. אבל בכל פעם שהוא יוצא מהמקלחת, הוא תמיד כורך מגבת סביב המותניים שלו. אני מתכוון, מה זה בדיוק?" (אילן וקובי מחליטים להתעלם) קובי: "זהו נזכרתי, מישהו בעבודה גנב לי את הסנדביץ'!" עודד: "ומה המשטרה אמרה?"

גרי 541

New member
אחת אחרונה

(אלונה הולכת למדוד שמלת חתונה) קובי: "תגיד אילן חשבתה על החלומות שלך" אילן: "לא יודע אבל החלום שלי זה להתחתן" [אלונה נכנסת בריצה לסלון לבושה בשמלת החתונה שמדדה] קובי: (עמום), ואני רק רוצה מליון דולר!

שירנאעה

Well-known member
היה משו דומה לזה><../images/Emo210.gif

עם - עודדידייייייי !!!1 - חח
נאמ כן, זה די מזכיר .. כשהם אומרים תארי לך שאלונה חוזרת ואז אלונה נכנסת ואז הם מבקשים אוטו :]

pusher

New member
ישלי!../images/Emo215.gif

זוג אמריקאים,זוג אנגלים וזוג ישראלים הולכים למסעדה,האמריקאי אומר לאשתו:"give me the honey, honey" האנגלי לאשתו:"give me the sugar,sugar" הישראלי לאשתו:"תביאי לי ת'סטייק יא בהמה!"

pusher

New member
אה חח זה צריך להיות קשור לפיג'מותXD

חחח לא נורא זה עדיין הורג אותי כל פעם מחדש

go goldi

New member
צריך להבין אנגלית כדי להבין../images/Emo7.gif

לא רוצה!! אני רוצה תרגום בקטן למטה

מתרגמת../images/Emo204.gif

זוג אמריקאים,זוג אנגלים וזוג ישראלים הולכים למסעדה,האמריקאי אומר לאשתו: תביאי את הדבש, דובשנייה!! האנגלי לאשתו: תביאי לי את הסוכר, סוכריה!! הישראלי לאשתו:"תביאי לי ת'סטייק יא בהמה!"

B o N u s

New member
הזדמנות ב'

עכשיו אתם מוזמנים לרשום עוד בדיחות טובות. אולי הבדיחה שלכם תהיה בפיג'מות ברשת? D-:" בשלב הבא אתם תהיו אלה שתביאו את הנקודות לכן תתכוננו אה?! [-;

יש לי..../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif...

טוב... וואי מלא זמן לא סיפרתי את הבדיחה הזו ואני ממש ממש לא זוכרת אותה!! אז מי שמכיר-לתקן... קובי: עודד.. לך להסתובב בחוץ, ללמוד משהו מהחיים... עודד יוצא לרחוב ושמע את המשפטים: ילדים רבים ואומרים אחד לשני: 'סתום את הפה', נפלה לילד סוכרי והוא אומר לאמו: 'אמאלההה', פינגוונים אומרים: 'אנחנו בקוטב אנחנו בקוטב' עודד חוזר... קובי: נו, מה שמעת? עודד: סתום את הפה קובי: אני אקרא למשטרה! עודד: אמאלה קובי מכניס את עודד למקרר... עודד: אנחנו בקוטב אנחנו בקוטב... תתקנו אותי אני ממש לא זוכרת תבדיחה

שירנאעה

Well-known member
הא?../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo210.gif

לא הבנתי.. די, איזה בלונדינית אני

שירנאעה

Well-known member
אהההההההה..../images/Emo210.gif

ואז זה ישתייך למה שקובי אמר וזה.. XDD קראתי שוב -הבנתי :] thx

לא ככה מספרים את זה:S../images/Emo204.gif

(זה לא קשור לפיג'מות אבל ננסה לעשות את זה עם הדמויות) רוני לא הכינה שיעורים והמורה אומרת לה לכתוב חיבור על דברים שהיא שומעת בבית. היא הולכת הביתה. היא שומעת את גרי צועק על שפרה:סתמי ת'פה! ורושמת. היא הולכת ושומעת את גברי אומר:אני בשירותים.. בשירותים!! ורושמת. אח"כ היא שומעת את פוליק משחק במחשב ואומר: אני סופרמןןןןןןןןןןןןןן! ורושמת. אח"כ היא באה לכיתה והמורה שואלת אותה: מה הכנת לנו רוני? רוני: סתמי ת'פה! המורה: איפה את חושבת שאת נמצאת?! רוני: אני בשירותים בשירותים!! המורה: מי את חושבת שאת?!?!? רוני: אני סופרמןןןןןןןןןןןןן!

למעלה