אלונה: "רגע, אילן אתה חולק על השיטות שלי". אילן: "לא, אלונה אני לא חולק על השיטות שלך, אני רק אומר שהן מטומטמות. (קובי ועודד צוחקים ואלונה מביטה בהם במבט כועס והם מפסיקים לצחוק)
[שוטר עוצר את גרי בחשד לביצוע שוד וקושר אותו] גרי: "אני אומר לך לא עשיתי כלום" השוטר: "שקרן" גרי: "חכה, עוד מעט אני ידבר אם המפקד שלך ואני ידאג שהוא יפטר אותך" השוטר: "כנס לי אתה יודע לאן" גרי: "אתה יכול לסדר לי כניסה בחינם"
עודד מחליט בפעם הראשונה בחייו לרכב על סוס. הוא מטייל ופתאום רואה סוס הוא עולה עליו. הסוס מתחיל לדהור הוא דוהר דוהר ועודד כמעט נופל הוא בקושי מחזיק אותו. הוא מתחיל לצרוח ולצעוק עש שאילן בא ומנתק את החוט חשמל מהסוס
השלושה יושבים בהמבורגרי. פתאום נתן נכנס בריצה, כולו שטוף דמעות. אילן: נתן מה קרה!?!?!?!?! קובי לאילן בשקט: עוד פעם הבנדוד הבכיין שלך.. עודד (עם הפרצוף הבוהה שלו
): כן נתן, מה יש?!?! נתן: |בכי| אני .. הוא נכנס פתאום ככה... |בכי| קובי: מי נתן מאמי<??! נתן ממשיך לבכות עוד שעה ארוכה והשלושה לא יודעים מה קרה לו. קובי: טוב נמאס לי!! נתן, אם לא תגיד מה קרה איך נעזור לך!?!? נתן מפסיק לבכות בבת אחת. נתן: אני כבר לא צריך עזרה, פשוט הלכלוך הזה נכנס לי לעין בלי שום הודעה מוקדמת.. (תוך כדי קובי חונק את אילן